❌İndirim Bitti! Hyper X Cloud II 786 TL !!!

AcarReis

80+
Reaksiyon skoru
12
Son düzenleme:
alana hayırlı olsun.

Geri verme ihtimali olanlar Amazon üzerinden kampanya ile birlikte 860 TL Fiyata alabilir. İade de bir problem yaşamazlar. Ama bu tür yerler hijyen bahane ederek uğraştırıyorlar.

Geri verme ihtimali olanlar Amazon üzerinden kampanya ile birlikte 860 TL Fiyata alabilir. İade de bir problem yaşamazlar. Ama bu tür yerler hijyen bahane ederek uğraştırıyorlar.
Hijyen bahane ederek değil. Gerçekten de hijyen ürünü sayıldığı için eğer bir sorunu yoksa keyfi iade alınmıyor. Eğer bir sorunu olursa her türlü yine iade edebilirler. Tabii amazon hijyen ürünü sayılsa da sebep göstermeksizin iade alıyor orası ayrı.

Hocam Amazon kampanya hakkında bilgi verir misiniz?

amazonda ne kampanyası var acaba?

Bahane değil, evet resmi olarak buna hakları var almazsalar THH verirsen yine haksız çıkarsın çünkü kanun belli. Amazon'un olayı ise tamamıyla müşteri memnuniyeti odaklı. Bu sayede dünya devi oldular zaten :)

Arkadaşlar şuan sepette 863 lira. Trendyol'un 800 lira üstü 50 lira kuponu ile birlikte 813 liraya düşüyor.
Sağolun hocam media markt mağazasından 786tl ye satın aldım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam Media markt mağazasından alırsanız 14 gün iade hakkınız geçerli oluyormuş çalışanı öyle söylemişti

İlk çıktığı hafta 425tl yemi ne almıştım sonra Stelseries Artics 7 Wireless denemiştim. Arada Hafiflik anlamında baya fark olduğu için bir arkadaşıma hediye etmiştim.

İlk çıktığı hafta 425tl yemi ne almıştım sonra Stelseries Artics 7 Wireless denemiştim. Arada Hafiflik anlamında baya fark olduğu için bir arkadaşıma hediye etmiştim.
Memnun muydunuz hocam ses kalitesi nasıldı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Razer blackshark v2x aldım dip ses yapıyorsu kardeşimin laptopu vardı onda yapmadı ona verdim

Dün 2.el idarelik Gamepower Medusa almıştım 50TL'ye şansa bak bayağıdır bekliyordum indirim şu an aldım direk kardeşim teşekkürler konu için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,497
Üyeler
184,940
Son üye
talikoyuriko
Geri