Arama sonuçları: *

1. A

MSI G2712F 5k ya alınır mı?

Hocam 27 inç fullhdden uzak durun kesinlikle ben 24g2u kullanıyorum 4.5 senedir fullhd gerçekten kaliteli bugün 27 için Lenovo geldi fullhdde rezalet 24lüğe bakıyorum ciks net 27 inçte leş 2k anca kurtarıyor. Hani o piksel sayarsın 27 inç fullhd muhabbeti var ya harbiden öyle .
  2. A

Kredi kartı borcu taksitlendirme işleri nasıl oluyor

aynen öyle hocam siteden çekmeye bakın.
  3. A

Mouse'ım çok soğuk oluyor nasıl ısıtabilirim?

Hocam oynamadığınız zamanlarda peteğe yakın bi yere falan bırakın ama garip bi olay yani mouselar soğumaz metal olmadıkları sürece.
  4. A

Kredi kartı borcu taksitlendirme işleri nasıl oluyor

Hocam mesela atıyorum amazondan alıyorsun ordan peşin fiyatına 6 taksit aldın ürün 10k senin limitten 10k düşüyor direkt ama sen her ay kaç tl ise taksit onu ödüyorsun. Banka tarafında yüzde 90 oranla faiz alıyorlar ben enparada faizsiz taksit yapmıştım ama 1-2k idi böldüğüm şey.
  5. A

Yardım Yeni aldigim mönütör de sikinti var

hocam shifte basılı tutarak yeniden başlatma tuşuna bas kurtarma seçenekli oralarda uefi diye bi yer var biosa ordan girmeyi dene.
  6. A

Yardım Yeni aldigim mönütör de sikinti var

hocam o dediğiniz biosla alakalı fast boot açık olabilir biosta onu kapatmayı deneyin eğer başlangıç ekranının gözükmesini istiyorsanız. Ama windows daha yavaş açılmış olacak o ekranda beklediği için. Monitörle alakası yok. Işık sızması kötü olmuş hayırlı olsun.
  7. A

Monitörde kücük yuvarlak saydamlık var ortasında ölü piksel

Hocam bi görsel ekleyebilir misin
  8. HS80 MAX KULAKLIK

HS80 MAX KULAKLIK

2 yıl garantili 2 haftalık günlük üründür. 5-6 saatten fazla kullanılmamıştır. Bluetooth ve 2.4 kablosuz olarak kullanılabilir.
  9. A

Redragon k617 fizz vs FGG Madlions MAD60/68 HE

şu k617den uzak durun hocam dümenden hot swap bi klavye eğer switchleri çıkarmak istiyorsanız nerdeyse kırmanız gerekiyor yoksa çıkmıyorlar. Ayrıca içinden öküz gibi yay sesi geliyor red switchte bile benden uzak Allaha yakın olsun arkadaşımda var deli ediyor beni.
  10. A

Çözüldü✓ R5 3600 KULE TİPİ SOĞUTUCU ÖNERİSİ

X123 kovala yada pazaramada onun aynı strong olarak satılıyordu İkisinide alıp kullandım bu paraya bedava soğutma bu işlemci için üstü gereksiz.
  11. A

❌İndirim Bitti! Lenovo Legion R27QE 27" 2k 180Hz 0.5ms Monitör 4.299TL

Yapma ya hocam kötü olmuş. Nefret ediyorum şu ölü piksel içinde birinde 3. haftada falan çıkmış sinir bozucu.
  12. A

❌İndirim Bitti! Lenovo Legion R27QE 27" 2k 180Hz 0.5ms Monitör 4.299TL

Bende kuponumu bugün aldım sipariş geçtim hocam .
  13. A

Asus x571gt sürekli reset atıyor

Hocam rog cihaz mı bu geçen elime geçti bi tane 3060lı 2k 165 hz ekranı vardı aynı sorun vardı servis düzeltildi dese bile devam ediyordu kronik sıkıntı gibi net çözümü var mı bilmiyorum ama sağlık açısından macun bakımı temizlik yapılması iyidir. Bataryayıda değişirsenin güzel olur belki ondan...
  14. A

M2 ssd sogutucu cıkmıyor.

hocam tam emin olmamakla beraber vida kısmının üstünde kalan yuvarlak kısmı döndürmeye çalışın. Olmaz ise bi peçete koyup penseyle hafif döndürmeyi deneyebilirsin. Tahminimce öyle açılıyordur.
  15. A

5080 Aldım Ama Doğru mu Yaptım acaba?

hocam konudan bağımsız 3080 tiyi satıyor musunuz eğer satıyorsanız özelden yazarsanız sevinirim.
  16. A

Çözüldü✓ RESET SW KABLOSU YOK

Led tuşuna bastığınızda kasa rgbsi değişir. anakarta bağladığınız için soğutucuyu yazılımla kontrol edilebilir. hocam anakarta bağladığınız 3 pinli kablosu varsa fanlarıda anakarta bağlayabilirsiniz. Bakmanız lazım mesela benim arkadaşa zoko kasa almıştım kontrolcü yoktu küçük bi parça vardı onu...
  17. A

Anakartın argb desteği var bakın ya kontrolcüye bağlı yada poşta 3pinli bir soket olacak onu anakarta takarsanız kontrolcü yerine anakarttan kontrol edebilirsiniz .
  18. A

Hocam eğer soket uyumluysa sorun olmaz zaten o kontrolcü pek markalı bişi değil anakarta bağlamadan kontrol edilebilsin diyeX
  19. A

Aynen öyle hocam ya ekran kartını yeniden başlatıcan yada sık sık donuyorda direkt çözümü bulup tamir edicen.
Top Bottom