Neler Yeni

Yardım Yeni aldigim mönütör de sikinti var

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Muhammet
Gb 2419ff monutor aldım gayet iyi ama bios ekranın yani windows acilma yerini pas geçip direkt masaustu de aciliyor kullanan var mı düzelir (sadece ışık sızması var )

Akadir41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
299
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow
Gb 2419ff monutor aldım gayet iyi ama bios ekranın yani windows acilma yerini pas geçip direkt masaustu de aciliyor kullanan var mı düzelir (sadece ışık sızması var )
hocam o dediğiniz biosla alakalı fast boot açık olabilir biosta onu kapatmayı deneyin eğer başlangıç ekranının gözükmesini istiyorsanız. Ama windows daha yavaş açılmış olacak o ekranda beklediği için. Monitörle alakası yok. Işık sızması kötü olmuş hayırlı olsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Muhammet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam o dediğiniz biosla alakalı fast boot açık olabilir biosta onu kapatmayı deneyin eğer başlangıç ekranının gözükmesini istiyorsanız. Ama windows daha yavaş açılmış olacak o ekranda beklediği için. Monitörle alakası yok. Işık sızması kötü olmuş hayırlı olsun.
O ayar kapalı tv deyken gösteriyordu hemen monutore taktim bios u atlıyor sadece masa üstüne gelince ekran varıyor ışık sızması varda aşırı değil

theformul

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Mustafa
monitörle alakası yok. sen bilgisayarın tuşuna bastığın anda durmadan del tuşuna bas sürekli. bios açılana kadar bas. yine de bios açılmazsa o zaman bir sorun var demektir. fastboot da kapalıysa ilginç ama bence açılır dene bi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Muhammet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
monitörle alakası yok. sen bilgisayarın tuşuna bastığın anda durmadan del tuşuna bas sürekli. bios açılana kadar bas. yine de bios açılmazsa o zaman bir sorun var demektir. fastboot da kapalıysa ilginç ama bence açılır dene bi.
Win logosu falan yok direk masaüstünde geliyor ama deneyecem
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bios ekranın a geçince sinyal yok diyor

Akadir41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
299
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow
Win logosu falan yok direk masaüstünde geliyor ama deneyecem
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bios ekranın a geçince sinyal yok diyor
hocam shifte basılı tutarak yeniden başlatma tuşuna bas kurtarma seçenekli oralarda uefi diye bi yer var biosa ordan girmeyi dene.

Top Bottom