Arama sonuçları: *

1. Zoix

Eskisi gibi pump alamıyorum

antrenman tarzını değiştir. yani ben genelde tükenişe gidiyodum bi zaman sonra pump hissi gelişme hissi vs gitti ardından az tekrar fazla ağırlık yapmaya başlamıştım daha iyi olmuştu ondan da normal ağırlıklara geri döndüm bu sefer negatif tekrarların süresini uzattım. yani bende işe yaradı bilmiyom
  2. Zoix

Sıkıntıdan patlamak üzereyim çok acil film önerisi

filmde tam bi fet0cü gibi vibe veriyo
  3. Zoix

Kürtçe konuşmanın Türkçe üzerindeki etkileri nelerdir?

Oyun kurucu bir etkisi vardır sol bek(ege) yardırırken(boyoz moyoz vs) sağdaki(doğu anadolu) içe katederek anadolu bölgesini 2 lemiş oluruz akdeniz gelecek olan uzun sesli harfleri engellerken marmara bölgeside karadeniz şivesine ek takviye olarak içe katedebilir bu da bize karadeniz bölgesinde...
  4. Zoix

Sıkıntıdan patlamak üzereyim çok acil film önerisi

The departed. garib bi havası var ben şahsen beğendim
  5. Zoix

Narsist insanlarla nasıl başa çıkılır

Peder muamelesi uygula elemana. Babam beni hiç dinlemiyo ama ne desem aynen diyo sadece önemli bir şey dersem dinliyo onuda işine gelirse cevap veriyo işine gelmezse ne anlatıyo bu vs. diyo. Tam bir narsist antisi baba rolü
  6. Zoix

İnternetten nasıl para kazanılır?

Yetenekle. Montaj, yazılım e spor, entertainment (youtuber, yayıncı, instagrammer vs) ya da paran varsa kendi paranla e ticaret yapabilirsin, borsalarda işlem açabilirsin.
  7. Zoix

Çözüldü✓ İMKANSIZI ARAMAK (Wireless beyaz numpadli rekabetçi oyunlar için klavye)

DAYI SEN... ADAMSIN YEMİNİME KUR AAN
  8. Zoix

Çözüldü✓ İMKANSIZI ARAMAK (Wireless beyaz numpadli rekabetçi oyunlar için klavye)

Yardım edin arkadaşlar. %100 boyutunda compact olsa mükemmel olur wireless gecikme süresi mükemmel olan (oyunda tatmın edecek) beyaz bir klavye arayışındayım. Para mesele değil klavyeyi bulmak mesele. Asus claymore 2 var o da siyah akkonun bi kaç tane modeli var ancak klavyede rakamlar JAPONCA...
  9. Zoix

Steel Series 7 plus dip ses problemi

alışmakla yetindim :d. Garantiye gönderdim yeni bir tane verdiler ama bundada aynı sorun var. Yazılımsal ve ya default bir problem büyük ihtimalle steelseries supporta mail attım bir kez daha garantiye gönderin dediler. :d
  10. Zoix

Red Dead Redemption 1 kırıldı

Hortlatmış gibi olmayayım ama kusura bakmasın arkadaşın birine triggerlandım. Ben bully, vice city, san andreas, gta 4 almışım benim gibi bir sürü insan aldı dil seçeneklerinde 70 milyon insanın anadili olan, bunların 30'unun ülkelerinde steam denilen şeyden haberdar olması yasak olan bir dil...
  11. Zoix

Steel Series 7 plus dip ses problemi

Arkadaşlar sorun mikrofonda değil öncelikle bunu söyleyeyim. Sorun kulaklığın hoparlöründe. Bayadır kullanıyorum çok memnunum çok rahat bir kulaklık sesleri çok net veriyor oyunlarda felan ancak bu gün farkettim bu sorunu. Bilgisayarda hiç bir şey açık değil ve kulaklığın sesi fulldeyken arkadan...
  12. Zoix

Orjinal Dualshock 4 sorunu.

Arkadaşlar merhaba. Orjinal bir dualshock 4 almak için Sony'nin kendi sitesine girdim ama malesef beni hiç bir distribütöre yönlendirmiyor. Stokçular sağ olsun orjinal kollar piyasada sahte olanlariyla karışmış durumda ve karma bir şekilde satılıyor. Orjinal bir dualshock 4 kolunu nerden...
  13. Zoix

Çözüldü✓ Güncelleme yaparken HDD bozuldu.

Arkadaşlar çözümü biosda yanlış f tuşunda basarak buldum f6 ya basınca bütün ayarlar default hale geri dönüyormuş. Galiba sıkıntı hdd'den değil bios kaynaklıymış. Biosu varsayılan hale geri getirdım ardından biosu kapatıp yeniden açtım ve bootmenuden format usbsini çalıştırdm önceden ekran...
  14. Zoix

Aga en ilk int kafeye gittim hdd ölmüş yenisini al dedi ben inanmadım direk uğraşlarıma başladım. 1705003006 İlgilenenler için GÜNCELLEME Hala pc ile uğraşıyorum ve biosda yanlışlıkla f1 tuşuna bastım orda f6'nın varsayılan ayarlara döndürdüğünü öğrendim :) f 6 ya bastım ve tekrar başlattım bu...
  15. Zoix

Merhabalar, Arkadaşlar Lütfen okuyun çok çaresiz durumdayım biri yardım etsin hikayeyi baştan almam daha doğru olur çünkü olay çok mantıksız ve karmaşık. Yağmurlu bir istanbul akşamıydı :) rainbow six oynuyodum ve kenarda ubisoftun bildirim penceresi belirdi. Kısaca ekran kartı sürümünüz güncel...
  16. Zoix

Yardım Wifi'den atma, gizlilik ayarları Mac adresi sorunu Xiaomi mi 9 se

Merhabalar. Uzun zamandır telefonumun wifisi ile alakali bir sorun yaşiyorum ingilizce veya Türkçe bir sürü kaynak aradım ama malesef kalıcı bir çözüm bulamadım. Sorun telefonumda bir süre sonra wifi kopması yaşanıyor ancak wifi ayarlarına girdiğim zaman İnternet yok yazısı çıkmıyor. Sanki...
  17. Zoix

8.5k ₺ Monitör tavsiyesi

3060 ti
  18. Zoix

8.5k ₺ Monitör tavsiyesi

Arkadaşlar öncelikle vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkür ederim. 8500 ₺ civarında bir bütçem var ve 200hz üstü dahili hoparlörü olan renkleri canlı ve Curved (opsiyonel) bir monitör arıyorum ama neredeyse hiç seçenek bulamadım desem yeridir. AOC 27" C27G2ZU/BK Aryond A27 V1.2 ViewSonic...
Top Bottom