Neler Yeni

İnternetten nasıl para kazanılır?

Taco Lynx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Ömer
Kısaca sorum "İnternetten nasıl para kazanılır?" bu. Yardımcı olursanız sevinirim.

Zoix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ahmet Yıldız
Yetenekle. Montaj, yazılım e spor, entertainment (youtuber, yayıncı, instagrammer vs) ya da paran varsa kendi paranla e ticaret yapabilirsin, borsalarda işlem açabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Alperen Yılmaz
Kısaca sorum "İnternetten nasıl para kazanılır?" bu. Yardımcı olursanız sevinirim.
Yayın aç ve yayın yaparken aldığın kayıtları youtubeye at ama baştan söyleyeyim ilk başta zarar ettirir biraz yayıncılık ama sonra güzel para alırsın (ettiğin zararları e ticaretten veya 2.el bir şey satarak tamamlayabilirsin mesela ben pc donanımı tamiri yapıp ikinci elde satıyorum)

Taco Lynx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Ömer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yetenekle. Montaj, yazılım e spor, entertainment (youtuber, yayıncı, instagrammer vs) ya da paran varsa kendi paranla e ticaret yapabilirsin, borsalarda işlem açabilirsin.
tamam teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yayın aç ve yayın yaparken aldığın kayıtları youtubeye at ama baştan söyleyeyim ilk başta zarar ettirir biraz yayıncılık ama sonra güzel para alırsın (ettiğin zararları e ticaretten veya 2.el bir şey satarak tamamlayabilirsin mesela ben pc donanımı tamiri yapıp ikinci elde satıyorum)
tamam teşekkürler

Zzabuza

80+
Şimdi bir sürü diss atan olacaktır ama internette para kazanma yolu fln diye bir şey yok. Montajcılıkta fln çok ileri düzey olman gerekli o senin main işin olmalı. E spor gerçekten bir oyunda iyisen çok iyi kazanıyorsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,111
Üyeler
166,884
Son üye
erdmklc52
Top Bottom