Dişin genel rengi neyse odur.hafif Sarımsı ise sadece temiz tutman yeter. Ben beyazlatılmış diş görmedim henüz.
Evet bazı diş hekimleri beyazlatıyor...
hem gögüs ense ve yanaktaki kılları için traş makinesi alıcam önerileriniz nedir? philipsi öneriyorlar powertechk nasıl sizce? yardımlarınız için teşekkürler
misliye nasıl para yatıracağımı yardımcı olursanız cok sevınırım üyelik olması için para atman lazım vakıfbankı seçiyorum bankanın sitesine atıyor acaba...
basit matematik işlemi kaç oranlık kuponun varsa yatırdğınla çarp 500 tl yatıyırosan 1000tl diyosa oran 2 dir 1000 alırsın 1500 için 3 oran olması lazım
anlamadığın işe girişme kısmında ki değerli cevabına katılıyorum sonuna kadar haklısın ama genelde cahiller daha çok kazanıyor ana paramın altına geldiği...
Anlamadığın işe girişme, bilmediğin boka burnunu sokma, çünkü beş parasız kalırsın, zaten paran da yok belli, olsa idi böyle küçük hesaplar sorgulaması...
şimdi ben 500 tl yatırdım diyelim maksimum kazanç 1000tl diyor 500tl yatırdığım ve kazandığımla birlikte 1500 tl mi olacak yoksa 500 tl gidip sadece 1000tl...