Rashomomun isimli üyenin son içerikleri

1. R

Diş ne zaman beyazlar

arkadaşlar dişçiye gittim 7 tane dolgu gerekiyordu yaptırdım plakları temizledi diş ipi veya ağız bakım suyu kullan dedi ama şeyi sormayı unuttum 3 haftadır günde 2 kere dişlerimi fırçalıyorum her akşam diş ipi kullanıyorum sabah akşam ağız bakım suyu çalkalıyorum ancak görünürde hala beyazlama...
  2. R

Traş makinesi önerisi

değilimde gögüs bölgesi gene kıllı ama alır hertürlüde sağlam ürün mü çabuk bozulmasın
  3. R

Traş makinesi önerisi

PHILIPS Oneblade nasıl sence
  4. R

Traş makinesi önerisi

hem gögüs ense ve yanaktaki kılları için traş makinesi alıcam önerileriniz nedir? philipsi öneriyorlar powertechk nasıl sizce? yardımlarınız için teşekkürler
  5. R

Misliye nasıl para yatıracağım

misliye nasıl para yatıracağımı yardımcı olursanız cok sevınırım üyelik olması için para atman lazım vakıfbankı seçiyorum bankanın sitesine atıyor acaba para gönder kısmında iban yerine üyelik numarası yazıp mı gönderecez bilen varmı
  6. R

Nesinede kazanç işlemi

anlamadığın işe girişme kısmında ki değerli cevabına katılıyorum sonuna kadar haklısın ama genelde cahiller daha çok kazanıyor ana paramın altına geldiği sürece sıkıntı yok diye düşünüyorum sadece o mantığı çözemedim. 1000 tl yatırdım şuan kazancım 32 bin tl geçen hafta 11 maçtan 23 bin vurdum...
  7. R

Nesinede kazanç işlemi

şimdi ben 500 tl yatırdım diyelim maksimum kazanç 1000tl diyor 500tl yatırdığım ve kazandığımla birlikte 1500 tl mi olacak yoksa 500 tl gidip sadece 1000tl mi olacak bilen varmı?
  8. R

Çözüldü✓ Iphone 15 sim yuvasını açamıyorum

becerdim sonunda sert bastırmam gerekiyormuş sertçede normal değil böyle bastırmak androıdde suspansıyonlu gıbı yavasca ıttırdıgımde attı yumuşak şekilde 1766158765 sağolun hallettim hocam
  9. R

Çözüldü✓ Iphone 15 sim yuvasını açamıyorum

iphone 15 aldım kendi iğnesiyle bastırdığımda açılmıyor iyice bastırıp kırmakta istemiyorum neden açılmıyor videolarda bastırınca kendi atıyor ama bende atmıyor??
  10. R

Ocakta telefon zamlanır mı

aldım iphone 15 güzel gibi ancak çok küçük geldi prolar ise piyasada yok anca ikinci el ama ben ikinci el kullanmayı sevmiyorum. 1 sene sonra bir üst modele ve büyük olana geçmeye düşünüyorum
  11. R

t t15 almayı dusunuyordumda ailem iphone alırsan diğer aydan sonra yarısını veririm dedi o yüzden almak zorundayımda zam şeyinden nakit avans çekeceğim gibi
  12. R

arkadaşlar iphone 15 telefon alacağım 30 binim var diğer maaşta almayı düşünüyordum ancak ocakta askeri ücrete zam gelecek diyorlar iphoneler zamlanır mı sizce nakit avans çekip şimdi mi almalıyım napacağım bilemedim bilgisi olan varmı=
  13. R

Aferin mi daha etkili coldaway mı

bugun aldım sabah akşam 2 tane diyor ancak dediğin gibi yapacağım gün boyu 3 tane saat aralıklarıyla. şimdi 1 litre su içtim 1 lt daha yavaş yavaş içiyorum akşamda 2 ltre toplam 4lt su içeçeğim
  14. R

Aferin mi daha etkili coldaway mı

sağolasın yarın deneyeceğim
Geri