Akşam hic müşteri gelmiyo maç günleri boş boş dikeliyom tabletin ekrani buyuk ordan izlerim maçi ve ya az önde ankarada deprem olmua kandilli rasathanesinin sitesine bile giremiyom saçma
Arkadaşlar merhaba. Ben bi mağazada çalışıyorum satiş danişmani olarak. Mağazaya müşterilere tüm ürünleri gösterelim diye tablet getirdiler. Chromedan belli sitelere girip ürünleri gösterebiliyoruz ama diğer sitelere giremiyoruz ebeveyn denetimi yüzünden. Çok profesyonel bir ekibin kurmadiğindan...
modem kullanım bedeli 80 tl yazıyor. aylık kira veriyoz yani modeme. kurulum hizmeti bizden yazısıda palavra 12 ay takside bölünüyor. Nolur doğru anladın diyin
1744035547
kanka mernis dataları sızdırıldı türknet bilgileri sızsa nolur en azından türknetten hizmet alıyoz ve datalar çalındı ama...
oooooooo okuduğunu anlama kabiliyetimin olmadığını anladım şimdi... Yani şimdi aklımca ANLADIĞIM kadarıyla, 840 tl kurulum ücreti ödüyoruz evimize kablo çekip modem veriyolar. abonelik bitince modemi geri alıyolar. bu sefer doğru anladım galiba
gözüme asusun bir modemi takılmıştıda ax5400 modemleri var ama asus modem üretiminde başarılı bir marka mı bilmiyorum sence diğer markalara mı yöneliyim yoksa asus iyi midir bir bilgin var mı? sen bilgili bi abiye benziyosun :kappa:
1744032896
Anlaşılan Türknet herkese farklı bir modem veriyo...
Müzayede yapmaya değer bir modem anlaşılan :)
kankam ben keeneticin 4k lık modemini ve gigafiberi almaya kararlıyım. acelen yoksa 1 ay bekle maaşımı alınca diğer modemi almış olurum sanada elimdekini uygun fiyata veririm istersen
kankam türknetin zyxel verdiğini bilmiyodum. zyxele biraz önyargılıyımda. keeneticin 4k ya bitane vardı onu alırım o zaman ama istersen sana satabilirim elimdeki modemi.
Arkadaşlar baştan cevaplar için teşekkür ediyorum. Ben şuanda keenetic ac1200 KN-2111 kullanıyorum.
https://www.trendyol.com/keenetic/n-a-p-32127872?merchantId=114948
Link bu ama artık satılmıyo.
Evime gigafiber altyapısı yeni geldi ona geçicem bbu modem gigafiberin hızını verir mi bana ya da...
Arkadaşlar kuzenimin düğünü var düğün memlekette olcak düğünden önceki gece bi kaç kişi toplanıp eğlence olcak işte içki içilcek mangal vs anlarsınız. Herkes söz veriyodu o gün Almanyadan en iyi birayı gertircem, kuzu kestircem falan bu tarz sözler veriyolardı bende gaza gelip söz vermiştim gece...
Merhabalar, bir yakınım laptopum bozuk bi bakar mısın diye rica etmesi üzerine gittim laptopu aldım. Başta sorun boot problemiydi basit bir şekilde hallettim ama laptopun daha büyük bi sorunu var bunu elime geçince farkettim. İlk olarak en baştan belirtiyim laptop prize takılı değilken...
Adamlar tüm gün çalışıyo bide senle mi uğraşcam kafasındalar evde kendileri ne istiyosa onu yaparlar bu da küçümsemenin en OP modu. Çay içesi geldiyse çay içer oturup çünkü önceliği çaydır sdıofhjasoıddf Tam narsist antisi bence
antrenman tarzını değiştir. yani ben genelde tükenişe gidiyodum bi zaman sonra pump hissi gelişme hissi vs gitti ardından az tekrar fazla ağırlık yapmaya başlamıştım daha iyi olmuştu ondan da normal ağırlıklara geri döndüm bu sefer negatif tekrarların süresini uzattım. yani bende işe yaradı bilmiyom
Oyun kurucu bir etkisi vardır sol bek(ege) yardırırken(boyoz moyoz vs) sağdaki(doğu anadolu) içe katederek anadolu bölgesini 2 lemiş oluruz akdeniz gelecek olan uzun sesli harfleri engellerken marmara bölgeside karadeniz şivesine ek takviye olarak içe katedebilir bu da bize karadeniz bölgesinde...
Peder muamelesi uygula elemana. Babam beni hiç dinlemiyo ama ne desem aynen diyo sadece önemli bir şey dersem dinliyo onuda işine gelirse cevap veriyo işine gelmezse ne anlatıyo bu vs. diyo. Tam bir narsist antisi baba rolü
Yetenekle. Montaj, yazılım e spor, entertainment (youtuber, yayıncı, instagrammer vs) ya da paran varsa kendi paranla e ticaret yapabilirsin, borsalarda işlem açabilirsin.