Arama sonuçları: *

1. A

Sahibinden de logitech g305

Orjinalliği g hub' a bağlanmasıyla belli oluyor hocam jelatin olayı da çok zor uğraşılcak iş değil
  2. A

Banttan anlaşılır hocam ve mousenin altındaki jelatinden kullanılıp kullanılmadığı
  3. A

Yani açılmamış kutu olduğu için çok sorun olacağını düşünmüyorum o fiyata çıkarsam furylevel z1 alırdım zaten ama şuanlık zor
  4. A

500 tl az bi fark değil hocam
  5. A

Daha iyi bi öneriniz var mı hocam yukarıda belirttiğim şekilde
  6. A

Neden 1736621611 Tamamdır teşekkür ederim hocam
  7. A

Alternatif olarak ne önerebilirsiniz 1000 tlyi aşmıcak şekilde kablosuz olması önemli kütüphanede sırıtmıcak bi model olmalı ara sıra da oyun oynarken üzmemeli 1736621490 Tamamdır teşekkür ederim
  8. A

İndirim gelip o fiyatlara geri düşer mi acaba 1736621326 İnirime pek girmiyo sürekli artıyor fiyatı
  9. A

Sahibindende güvenli ödeme aracı var o konuda sorun yok 1736621254 2 katı fiyatta neredeyse
  10. A

Bunun dışında bir sorun yaşarmıyım
  11. A

Sahibinden de dolaşırken bu ilanı gördüm normaline göre baya uygun fiyat yurtdışı ürünü diyor böyle olması bir sorun oluşturur mu çakma olma ihtimali var mı ve ürün hatalı gelirse sahibindende iade etme şansım var mı ürünün linki: https://shbd.io/s/kjHpC41f
  12. A

1000tl altı-civarı mouse önerisi

kablosuz öneride blunabilirmisiniz
  13. A

1000tl altı-civarı mouse önerisi

Msi Versa 300 W RGB Kablosuz Gaming Mouse Mouse ve Mousepad MSI sizce bu mouse alınır mı? Kullanan varsa önerirmisniz veya anlayanlar varsa sensörü vs nasıldır bilginiz var mı bu civarda başka mouse önerilerine de açığım Amazon üzerinden Delux M600 var mesela 1000 TL civarına yurt dışından...
  14. A

Msi Versa 300 W alınır mı 1000tl civarı kablosuz başka öneri var mı

https://www.overgameweb.com/msi-versa-300-w-rgb-kablosuz-gaming-mouse sizce bu mouse alınır mı kullanan varsa önerirmisniz veya anlayanlar varsa sensörü vs nasıldır bilginiz var mı bu civarda başka mouse önerilerine de açığım amazon üzerinden delux m600 var mesela 1000 tl civarına yurt dışından...
  15. A

Delux M600 Alınır mı

Tamamdır teşekkür ederim iyi geceler
  16. A

Delux M600 Alınır mı

Tamamdır teşekkür ederim son olarak amazondan m600 veya m800 pro aldığımda bi sorun yaşarmıyım gümrük mevzusunu hiç bilmiyorum ve daha önce hiç yurt dışından alışveriş yapmadım bide sepete eklediğimde ek olarak vergi vs bişeyler ekliyo onun dışında ödeme yapmam gerekicek mi gümrükten dolayı...
  17. A

Delux M600 Alınır mı

Tamamdır başka öneriniz var mı bu fiyat bandında benzer ürün
  18. A

Delux M600 Alınır mı

Stok sence ne zaman gelir bi fikrin var mı
  19. A

Delux M600 Alınır mı

Amazon'da Delux M600 marka fare gördüm. Kullananlar veya bilgilerinden anlayanlar alınıp alınmayacağına dair yardımcı olabilir mi veya bu tarzda en fazla 1000 TL olmak şartıyla, başka öneriniz var mı? Delux oyun faresi kablosuz, oyuncu mouse, hafif fare, paw3311, programlanabilir düğmeler...
Top Bottom