dayihonkurtme
80+
50 lira vermem
bilgim yok hocam daha bilgili birisi gelirse yardımcı olabilirAlternatif olarak ne önerebilirsiniz 1000 tlyi aşmıcak şekilde kablosuz olması önemli kütüphanede sırıtmıcak bi model olmalı ara sıra da oyun oynarken üzmemeli
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tamamdır teşekkür ederim
Neden50 lira vermem
Tamamdır teşekkür ederim hocambilgim yok hocam daha bilgili birisi gelirse yardımcı olabilir
milattan kalma mouseNeden
Tamamdır teşekkür ederim hocam
Daha iyi bi öneriniz var mı hocam yukarıda belirttiğim şekildemilattan kalma mouse
500 tl az bi fark değil hocambende şuan hepsiburadada 1459 lira 100 lira indirim 25lira cashback var 1334 liraya geliyor fazla bi fark yok aslında sizdede vardır elbet bu tür kupınlar
850tlmi garanti altına almak için 500 tl daha verirdim.500 tl az bi fark değil hocam
garantiden kastım 2 YIL LUCİTİK GARANTİSİ! değil850tlmi garanti altına almak için 500 tl daha verirdim.
Yani açılmamış kutu olduğu için çok sorun olacağını düşünmüyorum o fiyata çıkarsam furylevel z1 alırdım zaten ama şuanlık zor850tlmi garanti altına almak için 500 tl daha verirdim.
garantiden kastım 2 YIL LUCİTİK GARANTİSİ! değil
o kutulardaki mouselara neler yapıldığını bi satan bi allah bilir
açılmamış olduğu ne malumYani açılmamış kutu olduğu için çok sorun olacağını düşünmüyorum o fiyata çıkarsam furylevel z1 alırdım zaten ama şuanlık zor
Banttan anlaşılır hocam ve mousenin altındaki jelatinden kullanılıp kullanılmadığıaçılmamış olduğu ne malum
ister cahil deyin ister bişey bilmeden konuşuyor deyinBanttan anlaşılır hocam ve mousenin altındaki jelatinden kullanılıp kullanılmadığı
veyahut direk replika ürün olamaz mı kaç kez orjinalinin kutusunu açtınız veya kaç kez orjinalinin jelatinlerini kaldırdınız replika olsa nasıl anlayacaksınızister cahil deyin ister bişey bilmeden konuşuyor deyin
adam yurtdışından mouse getiriyor iki sticker parçası getiremezmi bence getirir
Orjinalliği g hub' a bağlanmasıyla belli oluyor hocam jelatin olayı da çok zor uğraşılcak iş değilister cahil deyin ister bişey bilmeden konuşuyor deyin
adam yurtdışından mouse getiriyor iki sticker parçası getiremezmi bence getirir
veyahut direk replika ürün olamaz mı kaç kez orjinalinin kutusunu açtınız veya kaç kez orjinalinin jelatinlerini kaldırdınız replika olsa nasıl anlayacaksınız