Arama sonuçları: *

1. cengizovic

Addison KP-5005 bilek desteği nasıldır?

Razer Blackwidow V3 TKL klavyem için aldım. Amazon'da 80TL indirim kuponum vardı. Bir şeyler alıyım dedim bugün sondu. Buna karar kıldım. Pek bir şey beklemiyorum ama iş görür mü? Kullanan var mı?
  2. cengizovic

1200 TL'ye Razer Blackwidow v3 TKL aldım. OUTLET ürün.

Arkadaşlar 4-5 aydır bu ürünü takipteydim numpadlı versiyonu alacaktım ama indirim olmadı.. Bende bir tanıdık vesilesiyle 1200 TL ye servis kayıdı olan OUTLET ürün aldım. 23 ay garanti süresi var. Üründe bir sorun olduğunda değişim yapacaklarını söylediler. O yönden bir sıkıntı yok. Sadece...
  3. cengizovic

Tolunay Ören'in videosunda kullandığı klavye hangisi?

Son videosundaki klavye nedir bilen var mı?
  4. cengizovic

Razer blackwidow v3 klavyenin ederi nedir?

1 senedir almak istiyorum bu klavyeyi. 2300TL ye bu Razer Blackwidow V3 almanca dizilim klavye alınır mı? Kasım indirimleri beklenir mi aizce bir an önce almaya çalışıyorum arkadaşlar. Bu fiyatı hak ediyor mu sizce? Yoksa XPG summoner gibi klavyeye de yönelebilirim.
  5. cengizovic

Nedir bu klavyeye yapılan bu kadar zam? Alternatif klavye önerisi

2-3 haftadır takipteyim bu klavye için; https://www.gaming.gen.tr/urun/60928/xpg-summoner-cherry-mx-blue-turkce-rgb-mekanik-gaming-klavye Alacağım model bu XPG Summoner ona göre para biriktiriyordum. İlk başta 999 TL idi yılbaşından sonra 1100 TL yaptılar sonra 1300 TL yaptılar ona da...
  6. cengizovic

Cherry Mx Blue Switch oyun performansı nasıldır? Kullananlar yorum atabilir mi?

Yakın zamanda klavye alacağım. Red switch klavyenin basım hissiyatı kötü olduğu için dokunsal anahtar tercih etmek istiyorum. Fakat yabancı forumlarda Blue Switchin oyunlarda çift vuruş sıkıntısı olduğunu söyleyenler var. FPS oyunları için blue switch kullanıp memnun olanlar var mı? Ses benim...
  7. cengizovic

Corsair K70 vs K70 MK2 vs K70 RGB Pro

Sanırım K70 versiyonun 3 çeşit versiyonu var tam olararak fark nedir? Bilen yardımcı olabilir mi? Detaylı bir fark anlatım bulamadım. İleride almayı düşündüğüm bir klavye. Ona göre para biriktirip ya da yurtdşından getirteceğim.
  8. cengizovic

Dexim klavye alınır mı %60 klavye 115 TL

Linkte ki bu klavye alınır mı? Max bütçem 100 ama bunun için 115e kadar çıkabilirim. Numpadsız olması biraz benim için avantajlı çünkü. Ne diyorsunuz? https://www.amazon.com.tr/Dexim-KBL-088-Gaming-Klavye-LED/dp/B09NQ9J3CT/ref=zg_bs_12602039031_29/261-4393691-3206051?pd_rd_i=B09NQ9J3CT&psc=1
  9. cengizovic

Max 100 TL klavye önerisi.

Agalar sıfır ya da ikinci el farketmez sağlam olsun. Oyun için alıyorum valorant, cs go gibi. Everest KB-GX9 var bir tane 3 ay kullanılmıl 80 liraya alınır mı?
  10. cengizovic

Çözüldü✓ Bozuk logitech G413 Carbon alınır mı?

Agalar bi arkadaşta var klavye bazı tuşlar zor basıyormuş, 2 defa basıyormuş hatta. Sizce bunu 100 liraya alıp kendim tamir edebilir miyim? Mekanik bir klavye sonuçta.
  11. cengizovic

Max 50-60 Tl Klavye Önerisi

Laptop için alacağım valorant ve cs go için, öyle idare etsin 5-6 ay yeter. İkinci el de olabilir Aydın içi. Ne önerirsiniz? Bir tane 35 TL y3 hadron klavye buldum ikinci el bakar mısınız? https://letgo.onelink.me/O2PG/5376f394
  12. cengizovic

2. El Logitech G213 alınır mı?

Letgodan buldum. 370 yazmıştı 250 olur mu dedim. Olur dedi. 6 ay garantisi var. Sizce alayım mı yoksa bu fiyat aralığında başka be alabilirim?
  13. cengizovic

Gaming gecesinden MSI GK50 white switch alınır mı?

Arkadaşlar klavye 509 TL alınır mı? Elimdeki monster k3 klavyenin sağ yön tuşu bozuk iade edeceğim. Bunu alacağım sizce nasıl?
  14. cengizovic

Asus Tuf K3 Brown vs MSI Vigor Gk50 white switch

Arkadaşlar red switch kullandım. Çok yumuşak. Elimdeki klavyeyi iade edip hangisini almalıyım? Brown switch mi yoksa white box switch mi? İstediğim özellikler: hissiyatı olması ama red switch gibi hızlı olması. Basımı sert olmaması. Asus tuf k3 browndan yana duruyorum biraz. Sizce hangisini...
  15. cengizovic

600 TL klavye önerisi

Arkadaşlar elimde monster k3 pro red switch var ama yazı yazarken oyun oynarken hissiyat alamıyorum nerdeyse. Çok sinirimi bozuyor. Bana Red switchin hissiyatlı modeli lazım. Ne çok sert olacak ne çok yumuşak. Hani hızlı olsun ama bastığımı da anlayayım. Böyle bir şey bulmak çok mu zor...
  16. cengizovic

Yardım Monster k3 pro kullananlar bakabilir mi? (bilek desteği ile ilgili)

Bu klavyeyi kullananlar bi bakabilir mi? Bilek desteği kısmı hafif böyle oynuyor gibi üstüne bastırınca yani mıknatıslı olmasından mı? Bir de bazı harfler böyle silik gibi tam ışıklandırmayı açınca göze batıyor. Örneğin B tam pürüzsüz gözükürken Ö harfi biraz alt kısmı silik gibi. Hepsinde...
  17. cengizovic

Monster K3 Pro iade etmeli miyim?

Klavyem az önce geldi. İlk defa red switch ve mekanik kullanıyorum. Basım hissiyatı çok yumuşak geldi. Klavye güzel ama. Tuşlara basarken bastığımı anlamıyorum.. Sizce ne yapayım? Klavyeye şans mı tanıyayım yoksa iade mi edeyim. Kararsız kaldım.
  18. cengizovic

Monster k3 pro aldım iyi etmiş miyim?

İlk önce monitör alıp sonra klavye alacaktım. Aklımda da asus ya da diğer markalardan klavye almak vardı. Brown switch ya da green switch düşünüyordum.. Monsterin stoklar bitmeden galeyana geldim sipariş verdim yarım saat önce. İyi yapmış mıyım?
  19. cengizovic

Hangi switch almalıyım?

Arkadaşlar ben haxball diye oyunu deli gibi oynarım. Buna göre bir switch önerir misiniz? Tuşa basmanın kolay ve hızlı olması önemli benim için. Aşırı kolay ve hızlı da olmaması lazım yoksa boşa basılabiliyor. Tabi sadece haxball odaklı değil, cs go, ac serisi, diğer rekabetçi oyunlar gibi...
Top Bottom