Hangi switch almalıyım?

cengizovic

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,000
Arkadaşlar ben haxball diye oyunu deli gibi oynarım. Buna göre bir switch önerir misiniz? Tuşa basmanın kolay ve hızlı olması önemli benim için. Aşırı kolay ve hızlı da olmaması lazım yoksa boşa basılabiliyor.

Tabi sadece haxball odaklı değil, cs go, ac serisi, diğer rekabetçi oyunlar gibi birçok oyuna uygun bir şey arıyorum. Mekanik hisli mi alayım yoksa mekanik mi kararsız kaldım.

Low profile klavyelere bakabilirsin. Tuşlar daha düşük olur ve daha rahat ve hızlı bakarsın.
(Low profile bir switch değil ama.)

Green ve blue baş ağrıtıyor red öneririm.
Tam olarak nasıl baş ağrıtıyor? Red switch yeterli olur mu sürekli bir tuşa basmam lazım makro gibi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Low profile klavyelere bakabilirsin. Tuşlar daha düşük olur ve daha rahat ve hızlı bakarsın.
(Low profile bir switch değil ama.)
Bir tane önerebilir misin? Bütçem 300-400 TL arası.

Tam olarak nasıl baş ağrıtıyor? Red switch yeterli olur mu sürekli bir tuşa basmam lazım makro gibi.
Sürekli tuşa basacaksanız blue switchten kaçın. Red switch olup da makrolu bir çok klavye var rahat bulabilirsiniz.

Red switch hocam.
Blue ile arasında basış kuvveti olarak bir fark var bunu deneyimleyen anlar zaten, red switch de daha yumuşak bir basış var ve daha tok az bir ses var bence en güzel switch.

Sürekli tuşa basacaksanız blue switchten kaçın. Red switch olup da makrolu bir çok klavye var rahat bulabilirsiniz.
Makrodan çok bilek gücüyle iş yapmak istiyorum. Normalde bu oyun için 10 TL lik klavyeler bile yeterli olur gibi fakat daha çok oynayacağım rekabetçi oyunlarda var. O yüzden. Red switchin bir düşüğü nedir?

Makrodan çok bilek gücüyle iş yapmak istiyorum. Normalde bu oyun için 10 TL lik klavyeler bile yeterli olur gibi fakat daha çok oynayacağım rekabetçi oyunlarda var. O yüzden. Red switchin bir düşüğü nedir?
Red switch'in düşüğü yok yani öyle kıyaslanamaz. Red switch olup da daha kalitesiz malzemeden yapılan klavye modeli vardır ya da ne bileyim daha kalitesiz switch markasıdır ama ucuz bulursunuz. Ben gamepower ogrenin blue switchini kullanıyorum memnunum fakat bu klavye daha çok lol vs. oyunlarda bastığınız tuşun tepkimesini daha iyi hissedebilmeniz için. Bu marka modelin red switchi de var öneririm.

Red switch hocam.
Blue ile arasında basış kuvveti olarak bir fark var bunu deneyimleyen anlar zaten, red switch de daha yumuşak bir basış var ve daha tok az bir ses var bence en güzel switch.
Peki hocam. Ben tuşlara çok basıyorum. Benim elimde son 5 sene de oyun pcsi olmadığı halde elimden 10dan fazla klavye bozuldu çöp oldu. Birkaç tuşu basmaktan bozuldu, yeri geldi klavyeler arası içindeki şeyleri değiştim vs. Kısaca hayvan gibi kullanıyorum. 300-400 TL ye en az 2 sene dayanacak klavye önerir misiniz?

Direk sana lazerli switch öneririm.En hızlısıdır ve en dayanıklısıdır.

Peki hocam. Ben tuşlara çok basıyorum. Benim elimde son 5 sene de oyun pcsi olmadığı halde elimden 10dan fazla klavye bozuldu çöp oldu. Birkaç tuşu basmaktan bozuldu, yeri geldi klavyeler arası içindeki şeyleri değiştim vs. Kısaca hayvan gibi kullanıyorum. 300-400 TL ye en az 2 sene dayanacak klavye önerir misiniz?

Sana 2 yıl değil 10 yıl bile dayanır.10 milyon tıklama ömrü var.

Red switch'in düşüğü yok yani öyle kıyaslanamaz. Red switch olup da daha kalitesiz malzemeden yapılan klavye modeli vardır ya da ne bileyim daha kalitesiz switch markasıdır ama ucuz bulursunuz. Ben gamepower ogrenin blue switchini kullanıyorum memnunum fakat bu klavye daha çok lol vs. oyunlarda bastığınız tuşun tepkimesini daha iyi hissedebilmeniz için. Bu marka modelin red switchi de var öneririm.
Peki hocam. Teşekkürler.

Direk sana lazerli switch öneririm.En hızlısıdır ve en dayanıklısıdır.

Sana 2 yıl değil 10 yıl bile dayanır.10 milyon tıklama ömrü var.
Peki hocam buna bakacağım özellikle. Teşekkürler.

şunuda söyleyeyim bu lazerli switchlerde diğerlerine göre 69 kat daha hızlı.

Blue switch'e yumuşak bassanızda sert bassanızda yüksek bir ses çıkartıyor
Red switch'e yumuşak basarsanız hiç ses çıkartmıyor neredeyse ama sert basarsanız ses çıkartacaktır ama bir blue switch kadar değil.

Red veya brown switch uygundur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,044
Üyeler
191,203
Son üye
rocke07
Geri