İki monitör arasında kaldım AOC Q27G4ZR 2K VS AOC U27G4R 4K

XXkral_TR

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhabalar 5070 veya 5070ti ile sistem toplamayı düşünüyorum monitör için 2k yüksek hz düşünüyordum .Bana en mantıklı monitör şuan 2k da AOC Q27G4ZR geldi ancak
11500tl ye bunu almak yerine bütçeyi zorlayıp 16500tl ye AOC U27G4R Mi almalıyım, 4k da 160hz , 1080p de 320hz veriyor,

Elektrik elektronik mühendisliği okuyorum mühendislik uygulamaları ve shop video düzenlemeyle uğraşmak istiyorum ama arada cs, valo gibi rekabetçi, rdr2 gibi görsel şölen odaklı

hikaye oyunu da oynarım yani bütün özellikleri iyi olmasını istiyorum. Renk doğruluğu,canlılığı,ghosting olmaması önemli ,Genel olarak bu fiyata önerilmiş AOC lar ancak sizce 2K yeterli olur mu yoksa bütçe zorlayıp
4Km almalı mıyım?

Philips in 2k 260hz olanı daha iyi olmaz mıydı beyaz falan hem

Ben samsung G65B 240Hz alacaktım ama vazgeçtim. aoc u27g4r almaya karar verdim input ms falan fark yok eşit gibiler çünkü full rekabetçi oynadığım için 320Hz benim için önemli. 2K bana değmez, zaten rekabetçi oyunlarda 2K’da 300 FPS üstü alan pek yok. Ayrıca 4K’da film izleyebileceğim için benim için daha mantıklı.

Ben samsung G65B 240Hz alacaktım ama vazgeçtim. aoc u27g4r almaya karar verdim input ms falan fark yok eşit gibiler çünkü full rekabetçi oynadığım için 320Hz benim için önemli. 2K bana değmez, zaten rekabetçi oyunlarda 2K’da 300 FPS üstü alan pek yok. Ayrıca 4K’da film izleyebileceğim için benim için daha mantıklı.
Hocam sizde araştırmışsınızdır illa ben detaylı araştırdım en fiyat performans monitörler AOC de hem oyun, hemde giriş seviyesinde profosyonel kullanım için gayet iyi ,Dediğiniz samsung monitör de iyi fakat pahalı olmasına rağmen AOC kadar iyi değil ben zaten Fast İPS panel istediğim için direk eledim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,886
Üyeler
183,916
Son üye
MuhammetDAli
Geri