Ryzen 7000 serisinde işlemci kendini belirli ghzlere ani çıkartıp indirebiliyor gayet normal. Ghz'den ziyade boştayken kullanıma dikkat etmek gerek
5...
Psu bakarken böyle fiyatlar gelmesi.. sıcak fırsatlar harbi hastalık işi para harcamayan insana bile harcattırıyo valla. kendimi tutup ileriye dönük psu...
Xdrive tarsus kullanıyorum memnunum. Markus benzeri bir şey arıyorsan tercih edebilirsin aradaki fiyat farkı azsa Markus al geç 10 yıl garantisi olması...
Stok ayarlar:
OC yapılmış ayar:
VRAM hızı 2650 ve normal timingde, dediğiniz ayarlarda bir çökme veya ekranda karıncalaşma yaşamadım ama dediğim gibi...
Kartlar yeni olduğu için ikinci elde sıkıntı yaşamazsın. Aktif olarak kullandığım kart benim Saphire Pulse modeli gayet soğuk çalışıyor fakat görünüş olarak...
250de coil whine yok hocam zaten, coil whine olsa bile kulaklık takılıyken duyulmuyor o sıkıntı değil. Benim isteğim bu konuda bilen bir kişinin OC+UV...
Monitörüm 200hz olduğu için çoğu zaman 250fps limit ile oynuyorum zaten. Aynı performansı az güçle yapıp ekran kartını uzatmak istediğimden bir tavsiye...
Arkadşlar merhaba ekran kartı olarak elimde SAPHIRE PULSE RX 9060XT 16 GB var. Ekran kartı full güçte (170W) coil whine yaptığı için fps kaybı yaşamadan...
IRON tier listine baktım Enermax A- gözüküyor High power B+ ve Enermax modüler. Aradaki fark da 200 TL. @jombo hocam enermaxı önermeme sebebiniz var mı...