kronik g102 ve g203 aynı sorun var, bu modeli alırken ona göre al g102 ve g203 tamamen aynı, genelde bu mousun ömrü 1.5 yıl oluyor aktif kullanımda 2-3 tane...
bugun mesaideyim yarin ona bir yargi vericem. boyle eksikmi olur. arka tarafta neler olmus oyle skdjjdjd. sehrin ust kismi iyi gozukurde alt kismi lagim ve...
şuanda edindiğin net tecrübe işte, bu hataları göre göre tecrübelenceksin diğer projelerde nerde ne sorun çıkabilir öngörüp ona göre kırbacı vurucaksın bi...
fable 5 bana bir rapor sundu fena kusurlar var. isin kotu tarafi uygulama suan çalışıyorda. eas sli kullanarak app yapip test ettik birkac kusur harici...
uygulama yada proje yaparken şu senaryoyu kullanıyorum, orta şekerli çok token yemeyen dillerden biri ile projeyi mala anlatır gibi ilerletiyorum, en son...
Kampanya 22-28 Temmuz tarihleri arasında geçerli. 25.000₺ harcama üzerine de 2.000₺ parafpara veriyor. Bildiğim kadarıyla parafparaları Pazarama/Trendyol ve...
şuana kadar birçok kez farklı ram aynı sistem içinde kullandım şuanda da kullanıyorum hatta ddr5 sistemim, hiç sorun yaşamadım tabii ki yaşmayacağın anlamına...