cahittin isimli üyenin son içerikleri

1. cahittin

5060lı Sisteme Yardımcı Olur Musunuz?

yazılımcıyım senin anlattığın gibi takılıyorum şuanki sistemim rtx 5060, ryzen 5 7500f, 24gb(16+8) ram psu taaa yıllar önce aldığım cougar 700w psu :D kasa unknow bi kasa normal ışıklı fln işte, 1tb ssd , çift monitör, bunlar şuanda yazılıma ve oyunlarda gayet yetiyor sana önerim şu olucaktır...
  2. cahittin

Logitech G102 Çift Tıklama Sorunu

kronik g102 ve g203 aynı sorun var, bu modeli alırken ona göre al g102 ve g203 tamamen aynı, genelde bu mousun ömrü 1.5 yıl oluyor aktif kullanımda 2-3 tane eskittim
  3. cahittin

Yardım Ryzen 5 7500f Soğumuyor :D

https://www.n11.com/urun/fazeon-a2120tra-90mm-rgb-kule-tipi-islemci-sogutucu-88757765?magaza=bsteknoloji 340TELE
  4. cahittin

M2 SSD Önerisi Max 7k

3 yıldır koxia kullanıyorum pc nerdeyse hiç kapanmadı diyebilirim bu sürede sorun yaşamadım
  5. cahittin

Yardım Claude Üyelik Hakkında Yardıma İhtiyacım Var

şuanda edindiğin net tecrübe işte, bu hataları göre göre tecrübelenceksin diğer projelerde nerde ne sorun çıkabilir öngörüp ona göre kırbacı vurucaksın bi süre sonra verceğin promta göre model seçiceksin bu verimi baya arttırıyor basit işlerde küçük model seçip uzunca beklemiyorsun yada ağır...
  6. cahittin

elinde rapor da mevcut bunu 3.1'e ver bakalım nedicek reyiz :D
  7. cahittin

anladım ben yazılım biliyorum fakat şuanda bilmediğim diller ile kodlatıyorum ai ne yazarsa artık
  8. cahittin

uygulama yada proje yaparken şu senaryoyu kullanıyorum, orta şekerli çok token yemeyen dillerden biri ile projeyi mala anlatır gibi ilerletiyorum, en son projeyi claude ye yada gpt'ye sokuyorum gerekli rutuşları düzeltilmesi gerekenleri düzeltiyor bu şekilde ucuza kapanıyor bence projeni bitir...
  9. cahittin

16 GB Ram'i 32 GB Yapma

şuana kadar birçok kez farklı ram aynı sistem içinde kullandım şuanda da kullanıyorum hatta ddr5 sistemim, hiç sorun yaşamadım tabii ki yaşmayacağın anlamına gelmiyor ama genelde sorun olmuyor bulabiliyorsan aynısından al uçuk fiyat farkı varsa başka ram al, indirim 16gb versiyonlara çok çok...
  10. cahittin

Vibe Coding Nere Kadar Götürür?

bana ne kattı sorusunu soruyorsan bu direk ticari kazanca çıkıyor, bu işi ticariye dönüştürmen lazım yoksa paylaştığın şeyler eğer yazılım alanında kariyer hedeflemiyorsan sana çok faydası olmaz, bazı eklentiler free ve premium şekilde paylaşılıyor bu yönde ilerleyebilirsin aylık ücret karşılığı...
  11. cahittin

Taksitli Fiyatı 40.000 TL Olan Sistem Tavsiyesi

https://forum.donanimarsivi.com/konu/pesin-fiyatina-vade-farksiz-taksitli-msi-oem-paketler.1222883/ 44binlik sistem şuan kullandığım sistem, rekabetçi takılıyorum ama diğer oyunlar için de fazlasıyla yeterli diye düşünüyorum, bi düşük fiyatlısını da alabilirsin o da yeterli olucaktır
  12. cahittin

Çözüldü✓ Am5 Anakart Tavsiyesi

b650 veya b840'lar fena değil sanırım bütçe varsa da b850 öneririm
  13. cahittin

Çözüldü✓ Am5 Anakart Tavsiyesi

giriş seviye takılıyorsan uzun süre upgrade yapmayacaksan a620 alabilirsin sorun yaşamazsın
  14. cahittin

Bu Sistemin Bileşenlerine Bakıp Öneri Sunabilir Misiniz?

hocam işlemci pahalı sanki, 2. elde yada aynı işlemciyi başka sitede daha uyguna bulabiliriz belki, işlemci pinsiz yapıda olduğu için 2. elde bozuk çıkma olasılığı düşüktür 2.5-3k cebinizde kalabilir bu sistem için ekstra söyleyeceğim çok gerekmiyorsa b650 yerine a620 alıp bütçeden kar...
Geri