cahittin isimli üyenin son içerikleri

1. cahittin

Öneri 5 -10 Bin TL Arası 2. El Ekran Kartı Önerisi ?

6650xt işini görcektir
  2. cahittin

Yakın Bir Arkadaşımın Sistemi

iş yapıyorum gayet yeterli 2x android emulator - ide ai hepsini kasmadan çalışıtırıyorum fazla küçümsedin sanki
  3. cahittin

Yakın Bir Arkadaşımın Sistemi

pahalı geldi bana da 32 olmasında bir sakınca yok sadece oyun amaçlı kullanmıyor olabilir
  4. cahittin

Eski PC Kasasından Alınan Disk Nasıl Yeni Pcde Temiz Açılır?

dostum ilk önce bilgisayar kapalıyken bağlayıp açtığında eski hdd nin içerisinde eski windows bootu olduğu için direk viruslu varsaydığımız hdd ile başlayabilir sistem bunun için bir çözüm yolu var usb harddisk kutuları var usbden güç alıp usb ile veri aktarıyor bu kutudan alabilirsin...
  5. cahittin

Fiber Kopmuş Türk Telekom Yardımcı Olmuyor

genelde evdeki kablonun ucunda sorun oluyor bende de benzer durum vardı ucu yenilemişti düzelmişti fiber , eğer kopukluk evde değilse yeni hat çekilicek ona da telekom bakmıyor kendin çektirmen gerekiyor bildiğim kadarıyla
  6. cahittin

Yeni Topladığım Sisteme Yorum Lütfen

anakart 2.el alsaydın keşke onun harici ikinci el karma yapman mantıklı olmuş belki ekran kartı daha ucuza gelebilirdi arkadaşın da dediği gibi
  7. cahittin

Öneri 1m -1.5 Arası Genç İşi Araç

kia ceed
  8. cahittin

Yardım Anakart Alcam Yardim Lazim

işlemci giriş seviye a620 alsan da olur ne ucuzsa onu alabilirsin, upgrade yapacaksan attığın anakartı da alabilirsin
  9. cahittin

League Of Legends oynanır mı?

kendini seviyorsan oynama
  10. cahittin

Laptop'a Harici Ekran Kartı Takmak

sıfır sistemler yürüdü evet, ikinci elde halen mantıklı sistemler bulunabiliyor önerim 2.elden takas yada satın alman yönünde olucak
  11. cahittin

Laptop'a Harici Ekran Kartı Takmak

çok uğraştırıcı bir yöntem uğraşmayı göze alıyorsan yap gitsin , bence laptobunu sat masaüstü al 2.elden temiz bulursun uyguna
  12. cahittin

Full Range Psu Önerisi 3000 Bin TL Bütce

attığın marka iyi ama her markanın modelleri farklı kalite olabiliyor, forumda bu konuyla alakalı post vardı onu bulabilirsem atarım buraya, psuların kalite listesinden bakıp alırsın
  13. cahittin

Bilgisayarımın 2. El Değerini Bilmek İstiyorum

monitörler hariç 33-35 civarı olsa gerek
  14. cahittin

90000 TL ile Sistem Onerisi

kodlama için ultra birşeye ihtiyacın yok 40 - 50k lık sistemler de işini görücektir rtx5060lı sistem oyun da oynatır rahatca, illa 85k istiyosan sıfır ayarında elbet 2. el sistem bulursun ankarada
Geri