cahittin isimli üyenin son içerikleri

1. cahittin

Öneri Araba Tavsiye (Acemi)

elektrikli alıcaksan mg4 al geç, elektrikli düşünmüyorsan şunu önerebilirim acemiliği atmak için düşük model araba alman. 2006-2010 model suzuki swift al ikinci elleri uygun sorunsuz araba, biraz tecrübe edince yüksek bi araba alırsın, acemiliği 1 milyonluk arabada atmazdım şahsen, ben bu...
  2. cahittin

AMD vs NVIDIA Yaşadığınız Problemler (Tartışma Yok)

gtx 1060 ---- tek fanlı model deli ısınıyordu bir türlü çözemedim acemi olduğum için ozamanlar macun pad yenileme işine girmedim sattım rx580 aldım rx 580 ----- haftada bir watman hatasını zibilyon tane driver denedim çözemedim kart wattını bile kısmıştım en son sattım kurtuldum emektardan...
  3. cahittin

Am5 mi Yoksa Am4 Mü Güçlendirmeliyim

bütçeni belirtseydin biraz daha iyi olurdu, ryzen 5 5600ler şuanda ucuz ve ikinci elde fp işlemci ddr4 için sağlam kale, rtx 4060 - 5060ı tartar, bütçeyi daha da kısarsan rx7600 rx6650xt gibi kartlar var ikinci elden bahsediyorum, ddr5 geçsen alacağın işlemci muhtemelen ryzen 5 7500f olcak r5...
  4. cahittin

Cs Güven Faktörü Düzeltme

cs oynamayı seviyorsan faceit oyna bence hile sayısı orda minimum denk gelmesi çok çok zor
  5. cahittin

Öneri 2-2.5 Milyon TL Araç Tavsiyesi

çok soğuk yerler için dizel önerilmiyor oyüzden bende dizelden uzak durmanı önereceğim :) https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-hyundai-tr-de-tek-cam-tavan-elk-bagaj-kor-nokta-ic-ambians-zenon-far-1333116994/detay bu ilan hoşuma gitti aracın kroniği var mı araştırmak lazım
  6. cahittin

Rehber I.R.O.N. Güç Kaynağı (Psu) Tier List & Database V1.0 Yayınlandı!

archon markasını da görmek isteriz :DD
  7. cahittin

Çözüldü✓ Durup Dururken Kernel 41 Sorunu

konuyu takip ediyordum arkadaşı tebrik ediyorum güne yeni bilgi ile başladık
  8. cahittin

çok fazla bileşen yoksa zor değil, zaten soketleri karıştıramazsın her soketin kendine özel şekli var girmez, cpu ve gpu soketini takacaksın, ssd yada hdd ye sata bağlantısı ve sata güç bağlantısını yapacaksın varsa molex-sata fan bağlantısı başka bir şey yok gerisi vidalama ve kablolamadan...
  9. cahittin

Uygun Fiyatlı Ev İnterneti Önerisi

gibir kullanıyorum fena değil ama biraz şans işi sanırım şikayet edenler var, türknette kullanıyorum fakat pahalandı değiştimek istiyorum milenicom düşünüyorum
  10. cahittin

bu hata %90 psu kaynaklı oluyor, pc yükte olmasa dahi gelebiliyor illet bir hatadır
  11. cahittin

RX 6600 XT Vs RTX 5060 Hangisi Alınır ?

amd işi eskiden daha kötüydü driver problemleri çoktu ama şuan kabul edilebilir durumda, rx6600xt kullandım 1.5 yıl bi problem yaşamadım açıkçası
  12. cahittin

RX 6600 XT Vs RTX 5060 Hangisi Alınır ?

kardeşim rtx 5060 al aralarında fark var baya, rx6600xt kartı kullandım 3060 3060ti arasında , şuanda rtx 5060 var daha iyi net biş ekilde
  13. cahittin

10bin TL Bütçe ile Kurduğum Sistem Nasıldır ?

ya dediğim gibi 7/24 çalışan sistemlerimde archon var, sorun yaşayan var mı yok mu hiç araştırmadım duymadımda ben kendi deneyimimi paylaşayım dedim cidden sıkıntılıysa almasın arkadaş
  14. cahittin

10bin TL Bütçe ile Kurduğum Sistem Nasıldır ?

2 yıldır 10 bilgisarımda durmadan çalışıyor herhangi bir sıkıntısını görmedim , aerocoollardan bozulan oldu archonlar sapa sağlam duruyor 1786062978 rx 580 yerine 1660ti 1660s baksaydın sanki, piyasa fiyatını bilmiyorum ama rx580'e 3k fazla geldi gözüme
  15. cahittin

Öneri İlk Araba İçin C Hatcback Öneri

b segment bakarım diyosan kia rio öneririm, illa c diyosan kia ceed iyidir , opel grubuna bakmanı tavsiye etmem sanayi yolunu ezberletebilir
Geri