Arama sonuçları: *

1. LothbLoki

🔥RUST 9.49$ %50 indirimde 🔥

Alıştırma diyelim :D
  2. LothbLoki

Oc için yardım lazım (9800x3d + 4080s)

Hocam konuyla alakasız olacak ama arcticin 420mm soğutucusunun radyatörünü tepeyi taktınız değil mi ve sorunsuz şekilde oturdu mu eğer öyleyse ilerleyen zamanlar için bu kasayı listeme alacağım.
  3. LothbLoki

Ryzen 5 5600 işlemci alınır mı??

6 7 ay kadar stok fan varken undervolt yaparak kullandım herhangi bir sorun yaşamadım, böyle yapmak çok mantıklı.
  4. LothbLoki

Keycaps AULA F75'e uyar mı bakabilir misiniz

O sarı arka plan eski parşomenlerin dokusunu andırdı o hoşuma gitti, listeye aldım teşekkürler.
  5. LothbLoki

Keycaps AULA F75'e uyar mı bakabilir misiniz

Mousepadin linki var mı hocam?
  6. LothbLoki

Spiderman 2 Fotoğraf Çekme Bölümü Bug

Dosyaları falan doğrula internetin hızlıysa sil tekrar yükle ne biliyim ne çözer ki bunu.
  7. LothbLoki

Evet hem port sıkıntılı hem de optimizasyon çok kötü de garip durum. Son save e dönmek kurtarır bence.
  8. LothbLoki

Dodge atma tuşuna falan basınca hareket etmiyor mu ya da ne bileyim kamera modunu kapatıp tekrar açmayı dene o da olmazsa son save e dön belki düzelir.
  9. LothbLoki

Büyük ihtimal paylaştığın fotonun arkasında yanlış hatırlamıyorsam lamba direği tarzı bir tık daha yüksekte bir şey olması lazım onun üstüne çıkıp tekrar dener misin hala yapamadıysan.
  10. LothbLoki

Klavye mouse ile oynuyorsan mouse tekerleğine basıp e basınca fotoğraf çekiyor. Orta tuşa basınca orta yukarda fotoğrafın uygun olup olmadığı yeşil yazıyla belirtiliyor açıyı ayarlamayı dene çok basit bir şey bu. Bug gibi bir şey de olabilir kaydet oyunu kapat tekrar aç düzelir büyük ihtimal...
  11. LothbLoki

PC FC 25 Gamepad Önerisi

Bu attığım şarj istasyonuyla geliyor ultimate 2c olan sadece dongle ve şarj kablosuyla geliyor xbox kolları gibi pil almana gerek yok yani. Ben 1900tl olanı amazondan aldım yaşadığım yer sebebiyle 4 5 günde geldi. Eğer öyle ultra bir şey aramıyorsan 1900tl ye amazondan ultimate 2c olanı...
  12. LothbLoki

PC FC 25 Gamepad Önerisi

Bu site direkt distribütörleriydi sanırım markayı Türkiye ye getiren bunlardı yanlış hatırlamıyorsam, amazonda da aynı satıcıdan Türkiye de satılıyor istersen bakabilirsin. Bu linkteki şarj istasyonuyla gelen versiyonu, ben ultimate 2c lila rengi olan basit modelini almıştım gayet memnunum...
  13. LothbLoki

Yardım Ls2 rapid 2 kafama zor giriyor

Ortada tartışma yok argo da yok en azından benim açımdan. O mesajı yazarken birinin böyle tepki vereceğini önceden düşünerek aynı kaskı kullandığımı söylemiştim ama umursanmamış, neyse umarım güzel bir kask alırsın sorunsuz kullanırsın.
  14. LothbLoki

Dost, bunu birinin söyleyeceğini bildiğim için aynı kaskı kullandığımı ekledim zaten, yazdıklarının farkındayım. Kaza durumunda daha koruyucu bir kask alması yönünde yazmıştım onu.
  15. LothbLoki

En kısa zamanda daha sağlam bir kask almanı öneririm çünkü kaskın içindeki kumaşları çıkarttığın zaman yoğurt kovasından hallice kalıyor. Kaza yapmadığın sürece iyi bir kask. Şimdi bana hayır kardeşim hatalısın diyecek olan olursa şunu söyleyeyim beyler ben de bu kaskı kullanıyorum, motoru...
  16. LothbLoki

Çene altında bağladığın emniyet kemerinin kulakçıklarını sağa ve sola doğru gerdirerek kafana geçirirsen sorunsuz şekilde giyersin tabii uygun olan bedeni aldıysan.
  17. LothbLoki

Arkadaşım ile neredeyse aynı PC'yi kullanıyorum ancak benim FPS'im daha az?

Test videolarını incelersen bazı oyunlarda amd gpu'lar biraz daha önde oluyor bundan kaynaklıdır büyük ihtimal.
  18. LothbLoki

Yardım CPU Fan Error hatası almaya başladım

Dün test etmek için sıvı soğutmanın soketini cpu fan kısmından çıkartıp rgb kısmına taktım sonra tekrar eski konumuna takıp pc yi açınca bu hatayı vermeye başladı, biostan cpu fan speed kısmını ignore yaptım fakat yine çözülmedi. elektriği kesip bios pilini çıkartıp biraz bekledim yine...
  19. LothbLoki

Toplu Sistem için Hangi siteyi önerir siniz ?

Ben şahsen itopyayı tavsiye etmiyorum yüksek bütçeli alışverişlerde. Çok kazık ve ilgisiz geliyor bana bilmiyorum belki de sadece bana öyle geliyordur. Onun dışında daha geçtiğimiz günlerde forumdan birisi itopya'dan aldığı yeni amd işlemcim sahte geldi diye konu açmıştı ardından itopya...
  20. LothbLoki

Öneri Bilgisayar İçin Gamepad Önerisi

Forumlarda dolaşırken BU GAMEPAD'İ gördüm ve kutu içeriğinin doluluğu beni sanırım 9. nesil xbox gamepad'i almaktan vazgeçirdi, aranızda bunu kullanan var mı? Bilgisayarda kullanmak üzere alacağım. Farklı önerilere açığım.
Top Bottom