Neler Yeni

Spiderman 2 Fotoğraf Çekme Bölümü Bug

LothbLoki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
377
İsim
Enis Solak
Klavye mouse ile oynuyorsan mouse tekerleğine basıp e basınca fotoğraf çekiyor. Orta tuşa basınca orta yukarda fotoğrafın uygun olup olmadığı yeşil yazıyla belirtiliyor açıyı ayarlamayı dene çok basit bir şey bu.

Bug gibi bir şey de olabilir kaydet oyunu kapat tekrar aç düzelir büyük ihtimal. Bir iki bug yaşadım böyle yapınca düzeldi.

Scholarly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Kerem
Ben torrenten indirmiştim geçmiştim bu bölümü
Gamepad geri tuşuna bas orada nfswm photo ile ilgili seçenek var oradan fotoğraf çekeceksin yanlış hatırlamıyorsam L2 yakınlaşıp R1 ile fotoğraf çekeceksin

LothbLoki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
377
İsim
Enis Solak
Büyük ihtimal paylaştığın fotonun arkasında yanlış hatırlamıyorsam lamba direği tarzı bir tık daha yüksekte bir şey olması lazım onun üstüne çıkıp tekrar dener misin hala yapamadıysan.

Sagopa Kajmer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
Selim Kozan
Büyük ihtimal paylaştığın fotonun arkasında yanlış hatırlamıyorsam lamba direği olması lazım onun üstüne çıkıp tekrar dener misin hala yapamadıysan.
Hareket edemiyosun orda sabit duruyo, oyunu kapatıp açıyorum şimdi tekrar deniycem
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hareket edemiyosun orda sabit duruyo, oyunu kapatıp açıyorum şimdi tekrar deniycem
Hiç bişey olmuyo

LothbLoki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
377
İsim
Enis Solak
Dodge atma tuşuna falan basınca hareket etmiyor mu ya da ne bileyim kamera modunu kapatıp tekrar açmayı dene o da olmazsa son save e dön belki düzelir.

LothbLoki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
377
İsim
Enis Solak
Evet hem port sıkıntılı hem de optimizasyon çok kötü de garip durum. Son save e dönmek kurtarır bence.

LothbLoki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
377
İsim
Enis Solak

Sagopa Kajmer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
Selim Kozan
Dostlar internette bayağı bir baktım ama çözümü yok. Orijinal ve korsanda da var bu hata. Güncellemeyle çözüleceğini söylüyolar bakalım

Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
BEKİR ALTIN
Bu hata bende de var :D Devam edemiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Orayı geçip kayededen birinin save dosyası lazım ya da güncelleme

Son düzenleme:
Top Bottom