S Snow1 80+ Katılım 27 Şubat 2024 Mesajlar 60 6 Mart 2024 #92 Can... yazmış: Trendyolu hiçbir şekilde önermiyorum isterse kendileri satsın Devamı için tıklayın... Neden hocam peki? Mesela 40-50binlik bir ekran kartı var, satıcısı bizzat Trendyol. Yani satıcısı Trendyol ürüne güvenmeyeceksek işimiz iş xD
Can... yazmış: Trendyolu hiçbir şekilde önermiyorum isterse kendileri satsın Devamı için tıklayın... Neden hocam peki? Mesela 40-50binlik bir ekran kartı var, satıcısı bizzat Trendyol. Yani satıcısı Trendyol ürüne güvenmeyeceksek işimiz iş xD
Can... 80+ Platinum Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 11,197 6 Mart 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #93 Snow1 yazmış: Neden hocam peki? Mesela 40-50binlik bir ekran kartı var, satıcısı bizzat Trendyol. Yani satıcısı Trendyol ürüne güvenmeyeceksek işimiz iş xD Devamı için tıklayın... ben destek alamadım hocam kasanın 150 tl lik kablosu için sen düşün
Snow1 yazmış: Neden hocam peki? Mesela 40-50binlik bir ekran kartı var, satıcısı bizzat Trendyol. Yani satıcısı Trendyol ürüne güvenmeyeceksek işimiz iş xD Devamı için tıklayın... ben destek alamadım hocam kasanın 150 tl lik kablosu için sen düşün