MSI MEG Core Liquid ekranlı S360 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu bir hevesle aldığım sıvı soğutmayı satmak istiyorum sadece dış jelatini açtım saıfırdan...
Arkadaşlar merhaba, yeni eve taşınma sürecindeyim ve inanın dışarı çıkıp mağaza gezecek zerre vaktim yok. İğneden ipliğe ne lazımsa Trendyol'dan sipariş...
evet en iyisi dediğin gibi kendini ispatlamış sitelerden almak mantıklı bir ürünü kendi mağazasın dan almak yerine trendyol n11 aracı olarak satıyorsa almak...
ben 1 hafta önce pckolik firmasın dan lianli lancool 3 kasa aldım ertesi gün iptal ettim iade istedim mail at dediler attım kabul ettiler hala bekliyorum...
banamı denk geldi bilmiyorum sizlerin de başına geldimi pckolik firmasından kasa sipariş verdim ertesi gün iptal etmek istedim kargoya felan verilmedi...
5700x3d 4060ti birlikteliği iyidir
Frame gen gibi teknoloji var altınızda
Oyunlarda yardırın geçin (1080p kullanıyorsunuz sanırım)
Ben en azından am4...
1080p evet ekran kartı işlemci uyumunu çok araştırdım sizden de duymak iyi oldu elimdeki ekran kartına göre aldım uyumlu olsun diye umarım darboğaz yaşamam...
Hocam 5700x3D daha götürür ama RAM minimum 256 GB olmalıydı
Şaka bir yana 128 GB RAM'e sahip olduğunuzu her yerde dillendirmeyin hırsızların ağzı sulanır...
:) evet bu dediğin mantıklı geldi ekran kartını yükseltmiş olurum ama 5700x3d işlemci ile darboğaz yapmayacak asus ekran kartı hangisini alsam uygun olur...