S-A-N-S-A-R isimli üyenin son içerikleri

1. S

5700x3d QR kod okuttuğum da görmüyor bu sorun mu ?

olabilir mantıklı diğeri QR kodu okuyunca diğeri neden okumaz merak etmiştim umarım sorun yoktur teşekkürler
  2. S

gereksiz çıkışmadım uslub önemli sorduk sadece önemsemelimiyim diye o şekilde cevap verilmesi doğru değil forum sayfası neden var önemli değil önemi yok diyebilir 1747486655 evet sanırım dediğiniz gibi yapacağım en sağlıklısı o gibi teşekkürler
  3. S

senin gibilerin bence forum da işi yok kontrol amaçlı okuttum QR kod neden koymuşlar bunu forumdan biraz uzaklaş bir araştır sizler forumda puan kasmak için böyle gereksiz yorumlar yaparsınız faydanız yok forum da gereksiz bir konu açsam bile Qr kodun önemi olmadığını adam gibi söylersin olur biter
  4. S

merhaba dün tray olarak 2 işlemci aldım bu işlemcileri QR kodu okuttuğumda net de 5700x çıkıyor ama 5700x3d çıkmıyor bulamıyor normal mi bu alırken pinlerini kontrol ettim ikisinin de eve geldiğimde toz tabakası macun kalıntısı gıibi bir şey fark ettim 5700x3d işlemcinin üstünde yok bana öyle...
  5. S

Ryzen 7 5700x3d için soru

6. S

4060ti 8gb ekran kartı 1080p için en iyi am4 işlemci hangisi

5700x3d bakacağım ilgilendiğin için sağol bende az çok al geç denilmesinden çok olasılıkları biraz değinilmesini istiyordum bende iyi kötü aslında biliyorum ama kafamdaki bazı soru işaretlerini atmam lazımdı yoksa kafamdaki işlemciyi söylemetme çabasında değilim 2ci elede bakınıyorum denk...
  7. S

bence siz cevap verirken konu başlığına dikkat edilmesi gerektiğini bilmeniz gerekiyor burası forum değilmi şu işlemci bu işlemci olurmu olursa nasıl olur diyorum onu bunu al geç diyorsunuz onu alırsan şu olur bu olur insan bi yazar alınırsa darboğaz olur der sebebini anlatır detaylı bir şekilde...
  8. S

1745647110 12-16 çekirdekten vazgeçicek kadar mı ? 1745647620 çok kararsızım şuan malum takıp çıkartılan kolay bir parça değil parasal yönüde var tabi emin olmaya çalışıyorum mesela ryzen9 5950x 16 çekirdekli bir işlemci uyumlu ise darboğaz yapmayacaksa eğer daha düşük işlemci oyun işlemcisi...
  9. S

peki yazdığım en uyumlu işlemci hangisi ve en güçlü uyumlusu hangisi darboğaz yapmayacak şekilde yaparsa da % kaç civarı olur ryzen9 5900x ryzen9 5950x bunlardan alsam çokmu uyumsuz olur çoklu görevli işler için fazladan arka planda açık olan programlar için 12-16 çekirdekli olsa iyi olur diye...
  10. S

işlemci yok şuan olanı ryzen5 5600x vardı onu yedek diğer kasaya taktım ana bilgisayara almışken daha iyisi olsun istiyorum yazmış oluğum işlemciler uygunmu bana hangileri uygun 1745641309 10.000 15.000 civarı olabilir yazmış olduğum işlemcilerden önerebileceğiniz işlemci varmı yoksa...
  11. S

merhaba başlıkta belirttiğim gibi asus 4060ti 8gb ekran kartı için darboğaz yapmayacak en iyi am4 işlemci hangisi yardımcı olurmusunuz elimde şuan bahsettiğim kart var işlemci alacağım sadece şuan için 2k düşünmüyorum ama ilerleyen zamanlarda 2k monitörlede uyumlu olabilecek destekleyen bir...
Geri