Arama sonuçları: *

1. MSI MEG Core Liquid Ekranlı S360 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu

Satılık MSI MEG Core Liquid Ekranlı S360 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu

MSI MEG Core Liquid ekranlı S360 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu bir hevesle aldığım sıvı soğutmayı satmak istiyorum sadece dış jelatini açtım saıfırdan farksız kullanılmadı fanlara radyatöre bakıp inceledim kutuyu kapattım o kadar sıfır ürün fiyat sondur kaliteli sıvı soğutma
    8,500.00 TRY
  2. S

Pckolik internet alışverişi

evet en iyisi dediğin gibi kendini ispatlamış sitelerden almak mantıklı bir ürünü kendi mağazasın dan almak yerine trendyol n11 aracı olarak satıyorsa almak en doğrusu geliyor artık bana iade vs gibi şeyler hiç olmazsa yormuyor mağazalar çok geçiştiriyor alıcıyı
  3. S

evet oda var ama banka gelen para yok diyor şuan için hayırlısı bakalım
  4. S

evet mlsf öyle
  5. S

evet sonuna kadar kullanacaklar gibi
  6. S

Pckolik kargosu ne kadar sürede getiriyor?

ben 1 hafta önce pckolik firmasın dan lianli lancool 3 kasa aldım ertesi gün iptal ettim iade istedim mail at dediler attım kabul ettiler hala bekliyorum param iade olmadı konuyu yetkili birime iletiyorum efendim en kısa sürede ücret iadeniz sağlanacaktır diyorlar o kadar aynı süreç bu şekilde...
  7. S

banamı denk geldi bilmiyorum sizlerin de başına geldimi pckolik firmasından kasa sipariş verdim ertesi gün iptal etmek istedim kargoya felan verilmedi sipariş onaylanmadı daha yani kargoya verilmedi mail yolu ile iptal iade istedim onaylandı ama 1 hafta olacak hep konuyu yetkili birime...
  8. S

Ryzen7 5700x3d am4 sistem ile kaç yıl daha devam edilir

1080p evet ekran kartı işlemci uyumunu çok araştırdım sizden de duymak iyi oldu elimdeki ekran kartına göre aldım uyumlu olsun diye umarım darboğaz yaşamam teşekkürler
  9. S

:) evet bu dediğin mantıklı geldi ekran kartını yükseltmiş olurum ama 5700x3d işlemci ile darboğaz yapmayacak asus ekran kartı hangisini alsam uygun olur acaba monitör 27inç 240 hz 1080p yanlış bilmiyorsam ekranda önemli darboğaz kontrolü için ayrıca parça satmak çok yorucu ama dediğinizi...
  10. S

Allah daha iyilerini nasip etsin zamanın da hata yaptık gereksiz fazla ram aldık ramler uçtu işimizemi yaradı bilmiyorum
  11. S

ramleri fullemek istedim ramlerin o zaman ne kadar ihtiyacım olduğunu bilmiyordum slotlar var diye kapasite var diye aldım :) şuan bir şey yapmıyorum yedek pc takacağım artık ramleri 64gb yeter sanırım teşekkürler 1771620653 evet umarım çözülür herşeye kolay ulaşırız
  12. S

am5 geç kalmışım gibi hissediyorum am6 çıkana kadar devam edilir çıktığında am6 geçerim 2030 a kadar yolu var o zaman teşekkürler
  13. S

selamun aleykum arkadaşlar elimde / msı meg coreliquid s360 sıvı soğutması / ryzen7 5700x3d işlemci / anakart asus tuf gaming 550 plus / asus ekran kartı 4060ti 8gb idare diyor 12-16 gb çıkartırım ilerde / ramlerim tanesi 32 gb olacak şekil de 4 slot toplam 128 gb ramim var lianli lancool 3...
  14. S

5700x3d QR kod okuttuğum da görmüyor bu sorun mu ?

olabilir mantıklı diğeri QR kodu okuyunca diğeri neden okumaz merak etmiştim umarım sorun yoktur teşekkürler
  15. S

gereksiz çıkışmadım uslub önemli sorduk sadece önemsemelimiyim diye o şekilde cevap verilmesi doğru değil forum sayfası neden var önemli değil önemi yok diyebilir 1747486655 evet sanırım dediğiniz gibi yapacağım en sağlıklısı o gibi teşekkürler
  16. S

senin gibilerin bence forum da işi yok kontrol amaçlı okuttum QR kod neden koymuşlar bunu forumdan biraz uzaklaş bir araştır sizler forumda puan kasmak için böyle gereksiz yorumlar yaparsınız faydanız yok forum da gereksiz bir konu açsam bile Qr kodun önemi olmadığını adam gibi söylersin olur biter
  17. S

merhaba dün tray olarak 2 işlemci aldım bu işlemcileri QR kodu okuttuğumda net de 5700x çıkıyor ama 5700x3d çıkmıyor bulamıyor normal mi bu alırken pinlerini kontrol ettim ikisinin de eve geldiğimde toz tabakası macun kalıntısı gıibi bir şey fark ettim 5700x3d işlemcinin üstünde yok bana öyle...
  18. S

Ryzen 7 5700x3d için soru

19. S

4060ti 8gb ekran kartı 1080p için en iyi am4 işlemci hangisi

5700x3d bakacağım ilgilendiğin için sağol bende az çok al geç denilmesinden çok olasılıkları biraz değinilmesini istiyordum bende iyi kötü aslında biliyorum ama kafamdaki bazı soru işaretlerini atmam lazımdı yoksa kafamdaki işlemciyi söylemetme çabasında değilim 2ci elede bakınıyorum denk...
  20. S

4060ti 8gb ekran kartı 1080p için en iyi am4 işlemci hangisi

bence siz cevap verirken konu başlığına dikkat edilmesi gerektiğini bilmeniz gerekiyor burası forum değilmi şu işlemci bu işlemci olurmu olursa nasıl olur diyorum onu bunu al geç diyorsunuz onu alırsan şu olur bu olur insan bi yazar alınırsa darboğaz olur der sebebini anlatır detaylı bir şekilde...
Geri