$ilent
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 2
GÜNCELLEME OLARAK;
Dostlar arkadaşın önerisi üzerine şikayet vara yazdım beni aradılar konuştuk beni bilmiyor sandı gibi geldi bana bende dedim Bios güncellendi cmos resetlendi Xmp kapatıldı açıldı vs vs anlattım başta yokuşa gidiyor gibiydi aynı tantanalardı muhabbet sonra bunları yatığımı söyleyince dedi anakart bize iki kez gelip sağlam çıktı alamaz dedi eğer sorunluysa vs ilkinde gözden kaçmıştır vs sonra THH raporu da çalışıyor demiş dedi neyse sonra bu kadar süreç uzamış vs dedim bende ikinci kez THH başvurdum 8 aydır bekliyorum dedi sonra dedi bize bir iletişimde bulunmadığınız için süreci uzatmışsınız dediler sonrasında ise Müşteri memnuniyeti için eğer üründe kozmetik sorun yoksa (pinlerde boardda) sorun yoksa iadeli iptal süreci başlatalım dedi bu durumu da ben müdür departmanına aktarıp yardımcı olacağız dediler sonuç olarak şuan talep açtım kargo no aldım onla kargo vereceğim sanki çözülecek gibi bakalım
Bazen ses çıkarmak iş yapıyor işte, teknobiyotik tuhaf bir firma. Piyasaya göre en uygundurlar ama politikaları mizaçları piyasadaki tavırları tuhaftır yani youtube videolarını izlersen zaten sevilmicek tipler gibi egolu gelirler . Şansına, ben sorun yaşamamıştım ama yaşayan oluyor.
Amazon üzerinden teknobiyotikten alın diyorlar amazondan dolayı daha rahat oluyormuş.