Neler Yeni

🟥Teknobiyotik'in bu rezaletinde başımdan geçenler GÜNCELLEME !!!!! 6. sayfa

Can...

80+ Platinum
ülkemizin gümrük olayı böyle olmasaydıda direk globalle sorununuzu çözebilseydiniz şahsen itopya yada teknobiyotikten hiç alışveriş yapmadım gaming gen yeni açıldığı dönem kendilerine bir şans vermiştim ve ürün sorunsuz gelmişti garanti tarafı nasıl işler bilmiyorum yolum hiç düşmedi
vatan bu konuda bi nebze daha iyi benim deneyimimle b450 anakartımı Ram slotları arızalandığında gönderdim ve 10-15 gün içerisinde halledilmiş şekilde bana geri dönüldü halada aynı anakartı kullanıyorum
ya göndereceğim AMD ye de gümrükten gir çık para kargo zaten para işlemcinin parasını aşacak

Garbajosa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
Kenan Çelik
ilgi bekliyorsan burası çocuk parkı değil haberin olsun :D
her şey karşılıklı nasıl davranırsan öyle davranırım insana insan gibi ben derdimi çöz diyorum sen boş boş yorum yapıyorsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

dostum bunlar alışmışlar milleti hor görmeye kendilerince bir stilleri var anladın mı bro illaha birilerine sataşmaları lazım günlük dozu almaları lazım yani havalı çocuklar bunlar illaha bir kusur arayacak ki kendi tatmin olsun haklı çıksın muhabbet o yani takılma aynen de geç bunlara
Kimseyi hor görmüyorum. Senden de en az 15 yaş büyük olduğuma eminim ama hiç yaştan girmedim konuya. Şu aşağılık kompleksinden kurtulun.
Üniversite okuyan belli bir yaşa gelen adamsın. İlkokul mezunu adam seviyesinde metin yazabilmeyi kendine yakıştırıyorsan benim diyebilecek bir şeyim kalmıyor.

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Okumayı seven birisiyim de, bu yazıyı kafam alacak gibi değil. 0 boşluk ve inanılmaz yoruyor.

Konuya dönünce sorunsuz firma maalesef dünya üzerinde yok. Bir sorun yaşadıysanız bunu dile getirip açıklamanız, benzer sorunu yaşayanlar için bir fikir oluşturacaktır.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Okumayı seven birisiyim de, bu yazıyı kafam alacak gibi değil. 0 boşluk ve inanılmaz yoruyor.

Konuya dönünce sorunsuz firma maalesef dünya üzerinde yok. Bir sorun yaşadıysanız bunu dile getirip açıklamanız, benzer sorunu yaşayanlar için bir fikir oluşturacaktır.
Sarı yazılar benimde biraz okumamda zorlanmama sebep oldu yalan yok

Can...

80+ Platinum
Sarı yazılar benimde biraz okumamda zorlanmama sebep oldu yalan yok
beyazı da benim gözümü ağrıtıyor diye değiştirdim :D

Kimseyi hor görmüyorum. Senden de en az 15 yaş büyük olduğuma eminim ama hiç yaştan girmedim konuya. Şu aşağılık kompleksinden kurtulun.
Üniversite okuyan belli bir yaşa gelen adamsın. İlkokul mezunu adam seviyesinde metin yazabilmeyi kendine yakıştırıyorsan benim diyebilecek bir şeyim kalmıyor.
seni ne ilgilendiriyor arkadaş işine gelmiyorsa okuma artık firmadan nefret ettim o sinirle yazdım ona mı önem göstereceğim beğenmiyorsan boş yorum atma aşağılık kompleksi diyor birde :D
anlayacak kapasiten yoksa yazmama da gerek yok anlaşılan. gayette anlaşılır yazdım ama sen bilirsin olsun nasıl olsa sen oku diye yazmadım umrum değil yardımcı olmayacaksan boş kalabalık yapmayınız işinize bakınız iyi forumlar.

Son düzenleme:

RinDoChi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
Murat Cemal
ya göndereceğim AMD ye de gümrükten gir çık para kargo zaten para işlemcinin parasını aşacak
seri no ne alaka? sen garantisi devam eden ürünle sorun yaşadın, çözümünü isteyeceksin. dostum mağduriyetini kabullenmissin sen, sen kazığı orda yedin işte

Can...

80+ Platinum
seri no ne alaka? sen garantisi devam eden ürünle sorun yaşadın, çözümünü isteyeceksin. dostum mağduriyetini kabullenmissin sen, sen kazığı orda yedin işte
Hocam sadece olmayacak duaya amin demek istemiyorum

RinDoChi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
Murat Cemal
Hocam sadece olmayacak duaya amin demek istemiyorum
bak kardeşim sana moral gaz verip yollamak değil niyetim, prosedür bu faturanı alırsın senin ürününün garantisi sen ürünü alınca başlar aracı/satıcı ile alakalı bir durum yok. faturanla gideceksin ben bu üründe sorun yaşıyorum değişimini talep ediyorum bu mal kusurlu diye videosunu çek bios sürümünü göster videodada at. değiştirsinler. bak ben senin derdine stress olmak sana akıl verip yollamak istemiyorum ama kusra bakmada ürünü aldığın adam senin ürününü alıp garantiyle uğraşıp gelen malı başkasına satmakla uğraşmak istemiyor yapamazda. seni a, b ,c teknik servisi ile muhattap edip sorun sende diyip başından savmış neden yetkili servise yönlendirmemişler anlamıyorum ama sen arayacaksın orda desktop cpu yazan servislerden birini derdini anlatacaksın diyeceksin ki sorunlu bir çip var bende değiştirin bunu

Can...

80+ Platinum
bak kardeşim sana moral gaz verip yollamak değil niyetim, prosedür bu faturanı alırsın senin ürününün garantisi sen ürünü alınca başlar aracı/satıcı ile alakalı bir durum yok. faturanla gideceksin ben bu üründe sorun yaşıyorum değişimini talep ediyorum bu mal kusurlu diye videosunu çek bios sürümünü göster videodada at. değiştirsinler. bak ben senin derdine stress olmak sana akıl verip yollamak istemiyorum ama kusra bakmada ürünü aldığın adam senin ürününü alıp garantiyle uğraşıp gelen malı başkasına satmakla uğraşmak istemiyor yapamazda. seni a, b ,c teknik servisi ile muhattap edip sorun sende diyip başından savmış neden yetkili servise yönlendirmemişler anlamıyorum ama sen arayacaksın orda desktop cpu yazan servislerden birini derdini anlatacaksın diyeceksin ki sorunlu bir çip var bende değiştirin bunu
YouTube a attım ztn son bir video daha var onuda atacağım linkleri ile gönderim yaparım o zaman doğru teknik servisi değiştir dediğinde mecubur değişim verecekler

Yardımcı olduğun için teşekkürler hocam o kadar boş yorumlar arasında çözüm odaklı olan tek yorum

oliveforge99

80+ Silver
hakem heyetine yaptığınız başvuru önceden başvuru yaptığınız için reddedilir muhtemelen. Size tavsiyem olanları video kaydına alıp doğrudan amd amerikaya mail atmanız. Onlar benzer süreçlerde yardımcı olmuşlardı

Can...

80+ Platinum
hakem heyetine yaptığınız başvuru önceden başvuru yaptığınız için reddedilir muhtemelen. Size tavsiyem olanları video kaydına alıp doğrudan amd amerikaya mail atmanız. Onlar benzer süreçlerde yardımcı olmuşlardı
Yukarda var hocam gümrükte sıkıntı oluyor kargo ücreti gümrük ücreti çıkacak

Gif Man

80+ Gold
Konuyu sanırım yanlış açıyorum kusura bakmayın
bu hikaye uzun bir süreçten ibaret bende uzun uzun bilgilendirme için yazacağım ayrıntısına kadar alırken 10 kez düşünün diyerekten

Öncelikle merhaba Teknobiyotikten aldığım işlemci ile ilgili başımdan geçen bir süreci anlatacağım.

12.08.2022 de AMD Ryzen 5 5500 bir işlemci aldım. sistemimi yükseltme amaçlı 200 TL daha uygun diye kötü yorumlara rağmen 2 günü gibi bir süre sonra işlemci elime ulaşıyor sistemimde o sırada Ryzen 5 1600af bulunuyordu yeni işlemci olduğu için o zaman Gigabyte B450m S2h Anakart'ım var ve o tarihlerde ki son bios sürümünü kuruyorum f63a isteyen girip bakabilir işlemcimi söküp yenisi keyifli şekilde yerine takıyorum çok güzel çalışıyor test ediyorum vs sonra hikaye başlıyor 2 3 hafta gibi bir süre ben bu işlemciyi sorunsuz kullanıyorum, ürün arızalanmadan 5 saat önce arkadaşlarımla sabah 5 6 ya kadar Valorant oynuyoruz neyse sabah uyanıyorum 11 de sanırım oyuna bir şey gelecekti ona bakmak için fakat pc açılmıyor sürekli reset atmaya başlıyor ister istemez korkuyorsun tabi bende Ryzen 5 1600 af işlemcimi satmışım deneyemiyorum bakıyorum düzelmiyor bios resetliyorum yok , Donanım Arşivi forumda konu açıyorum artık, arkadaşların öneriyor ve önerisi üzerine cmos resetliyorum bios pil söküyorum düzelme yok panik artıyor tabi format atmaya çalışıyorum belli yere geliyor tak reset ondan sonra windowsta gitti tabi panik daha da arttı bende. elimdeki parçalar ile sistemi test ediyorum ram anakart ssd vardı fazladan onları da yükseltmiştim işlemciden önce arkadaş takıyorum anakart'ı Asus rog b350f anakartım vardı (eski parçaları aktardım) hala tık yok onu da bios güncel bu arada alınca ilk onu güncellemiştim. rami söküyorum tık yok ssd söküyorum tık yok en son dedim böyle olmayacak bildiğim bilgisayarcı vardı gittim başında bekledim parçaları tek tek söktü ram söktü kendi ramini taktı bu böyle anakart işlemci dışında her parçaya uygulandı neyse bilgisayarcı farklı anakart getirdi msi b450 olması lazım neyse ondada aynı işlemler onu sök bunu tak falan ee hala aynı düzelme yok bilgisayarcının test sistemine takıyoruz yine aynı neyse sonra benim sistemi toparladık tuttum evin yolunu ürünü garantiye göndereceğim neyse dedim bari tatilimi güzel geçireyim dedim gittim bir Ryzen 3 1200 aldım taktım sisteme takır takır çalışıyor arkadaş neyse garantiye gönderiyorum bana diyorlar ki işlemci sorunsuz görüntü aldık masaüstü geliyor diyorlar doğru arada bir geliyor sonra kapanıyordu nadiren de olsa geliyordu neyse sonra diyorlar ki bana bios sürümünü kontrol et vs neyse tabi bana geri geliyor haliyle bende takıyorum sisteme ne hikmetse aynı şekilde reset atıyor bilgisayar kafam atıyor. ama üniversiteye gideceğim kargoda gitmeme 2 gün kala geliyor ilgilenemiyorum neyse tatile gelince ilk işim garanti oluyor gönderiyorum farklı sistemde test edildi diyorum başka işlemci takınca açılıyor diye yazıyorum yok arkadaş bana tekrardan dalga geçer gibi biosunu kontrol et parçaların uyumsuz diyorlar kanıt atın diyorum yani yargıda bile kanıt olarak geçmeyecek fotoğraf atıyorlar bana özellikler kısmına gelmiş bana oradan fotoğraf atıyor komedi gibi en son Tüketici hakem heyetine gidiyorum ikametim Fethiye'deydi almamıştım oradan başvuruyorum işlemci kargo ile gidiyor neyse ürün sözde bilirkişiye gidiyor (Forumdaki en bilgisi olmayan arkadaş ondan daha çok bilgildir) neyse ürünü bilmem ne ile test ettim açılmadı sonra ofisteki başka bilgisayara taktım bios güncelledim açıldı şikayet sahibinin bios sürümü güncel değil gibisinden bir atıfta bulunuyor cart curt işler bana kalırsa tamamen bir hikaye. büyük güzel bir senaryo bir sonuç kısacası alamıyorum mailleşiyoruz neyse bilgi almak için yazıyorum yasak diyor ama tavsiyem bios sürümünü ve uyumluluğunu kontrol et diyor Teknobiyotik denen firmayla aynı hikayeyi anlatıyorlar ürün bana geliyor tabi o sırada üniversitedeyim sistemden de artık midem bulanmış rtx 2060 vardı sonrasında satmıştım bütçe olmadığı içinde rx 6500xt almıştım bu arıza olayından sonra e haliyle onunda konuları vardır wattmandan deliye dönmüştüm sonra sistemi sattım bilgisayardan resmen soğudum yani hangisi olursa olsun sonra yaz tatili falan derken yavaştan sistem topluyorum hevesim geri gelmiş falan neyse sistemi toplarken meraktan lan acaba ben mi haksızdım diyip tekrar sisteme takıyorum bios güncel şekilde usb takınca arkasında tuşu var o şekilde güncelliyorum pc ilk bir açılıyor hatta şaşırıyorum ciddi olamazsın falan diye pc açılıyor onun şerefine 1 el spike girip valoran oynayayım diyorum tak 3. turda pc reset atıyor ve kısır döngümüze geri giriyoruz bu seferde ikametimi İzmir'e almıştım Tüketici hakem heyetine başvurumu yapıyorum tabi 6 ay oldu ne bir ses var ne bir seda.

garantisi dolacak hala destek alamadım yani bu durumda artık neler yapabilirim bekliyorum cevaplarınızı tükendim artık satacaktım satmaya içim el vermedi dedim alan bana dava açar bende bu hakem heyetine dedim yani olay bu bu firmadan kesinlikle bir alış verişiniz olmasını önermiyorum saygılarımla iyi forumlar buraya kadar okuduysanız teşekkür ederim.
Valla Üretim Hatası Olabilir AMD Buna Tam Çözüm Sağlamalı Bence .

Can...

80+ Platinum
Valla Üretim Hatası Olabilir AMD Buna Tam Çözüm Sağlamalı Bence .
Gümrük muhabbetinden dolayı göndermek istemiyorum önce Türkiye den muhattap arayacağım

Uzun bir süre var ve şuan ki aşama savunması geldi şeklinde

Top Bottom