Hocam 160k ya sistem alıyosun 16 rami var çıldırmış olman lazım bu sistem bu para etmez. Gamepower sıvı soğutma bitfenix psu valla polis içeri alır bunu...
o ekran kartı 2k'ya ne kadar yeter bilemiyorum. ben 5950x bile kullandım fps oyunlarında 2-3 sene ancak götürür bence. yatırım yapılmaz bu parçalara ram...
ddr5 amd'ye paran yetmez ddr4 e geçmek mantıklı değil bence. 14400f b660 anakart ve elindeki 32gb ram ile güzel bir sistem ortaya çıkarırsın. ddr4 tarafında...
Aula f75 in indirim olmadıkça alınacak bi klavye olduğunu düşünmüyorum şahsen 2,5 3k etmez kalitelidir orası ayrı ama o fiyata manyetik almak çok daha cazip...
2. el kovalıyacaksın b560 mosfet sogutuculu bir anakart alacaksın. marka modele göre değişir. ayrıca xmp açmadıysan oda biraz farkeder. işlemci bazlı...
senin anakartın işlemcinin tam performans sergilemesini engeller e ekran kartıda işlemciye kadar çalışır. senin anakartın 125'ı besleyebilcek bir anakart...
ekran 1080p üstü ise işlemci değişimi o kadarda farketmez. fps oyunlarında kesin bir fark yaşaman gerekiyor.
1775215133
çokda doğru söylememişler, ben...
ısınan hava yükselir, üst tasrafta cam olduğu için ordaki radyatörün fanlarını ok yönünün tersine takarsanız daha iyi olur. alttaki 3 fan sadece emiş olsa...