Arama sonuçları: *

1. RinDoChi

🔥İndirim Galax GeForce RTX 4070 Ti SUPER EX Gamer 1-Click OC V2 16GB 33.258 TL

Aynı paraya colorful i game ultra w oc aldım. 6 7 derece daha serin çalısıyor. Bu kart referans kart gibi aynı
  2. RinDoChi

R9 5950x çekirdek voltajı 1.45 fazla mı?

Hocalarım peki ben bu şekilde her gün 4 5 saat oyun oynasam ne olur? En ufak voltaj ayarı çok acayip performans kaybettiriyor bana. Biostan elle voltaj verince ya da pbo falan açınca kararlılık düsüyor
  3. RinDoChi

Kuranı Kerimde ilginç hata buldum

ebu el-chatgpt
  4. RinDoChi

Kuranı Kerimde ilginç hata buldum

hocam yani nasıl olsa 1400 yıl önce uydurulmuş (!) (allah çarpmaz inş) eee tabiii bulursun 1729961313 hocam o topa gireceksen önce arap dili ve edebiyatı ardından 1400 yıl önceki arap dilini ve edebiyatını ardından ayetlerin hangi olaylar üzerine indiğini falan öğrenmen lazım
  5. RinDoChi

R9 5950x çekirdek voltajı 1.45 fazla mı?

evet arkadaşlar r9 5950x aldım bu gün lakin oyunlarda durum bu; hiçbir şey yapmadım sadece xmp açtım ve cs2 oynuyordum. bazen 1.45 1.50v ları bile görüyorum. sıvı soğutucu ile kullanıyorum soğutmam arctic lf II 360 AMD 5000 serisi için 1.35v üzerinde kullanınca problem çıkarttığı ve işlemcinin...
  6. RinDoChi

Sizce hala RTX 2080 Tİ alınır mı?

temizini bulamazsan perişan eder. minningde canı çıkmış kartlar elinde partlar
  7. RinDoChi

Çözüldü✓ Toplayacağım PC Nasıl?

inşallah anakart 0 değildir, makul fiyata gelmiştir. taş gibi çok güzzel asrock anakartlar var...
  8. RinDoChi

ATI MOBILITY RADEON HD 4850 UE4 Oyun Motorunu Açar Mı?

hocam ikonu görüntülerken yanar o kart, o kadar diyeyim
  9. RinDoChi

Öneri AM5 Sisteme Yavaştan Geçiyorum (Konu Değişti)

Hayır, sadece cs2 de 1 fps bile artış olmadı. O kadar olması için i3 9100 ile falan kullanmak lazım.
  10. RinDoChi

Öneri AM5 Sisteme Yavaştan Geçiyorum (Konu Değişti)

4070ti süper ile 5500 kullanıyorum, işlemciyide ocakta düşünmeye başlarım. özellikle hikayeli oyunlarda ya da işlemci bazlı olmayan oyunlarda ciddi bir fark yaşadım. kartın tam performansını alamasam bile herhangi bir akıcılık problemim yok. rekabetci oyunlar falan oynuyosan işlemci değiştirlir...
  11. RinDoChi

amazon yurtdışı alışverişi uyarmama mağduriyeti

https://www.amazon.com.tr/dp/B0D17T2KWK?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1 linkten bu ürünü aldım, daha sonra kargoyu ptt getirdi ve benden 152 lira kargo parası istedi. 100 lirası kargo 40 lirası gümrük vergisi şeklinde. satılırken hiçbir uyarı, ibare yoktu bu konuda ve mağdurum. böylesi...
  12. RinDoChi

❌İndirim Bitti! GeForce RTX 4070 Ti SUPER GAMING X SLIM WHITE 16G 34.599 TL

https://www.incehesap.com/colorful-igame-rtx-4070-ti-super-ultra-16gb-gddr6x-256bit-w-oc-16g-v-gaming-ekran-karti-fiyati-70185/?utm_source=akakce.com&utm_medium=referral&utm_campaign=urun-listeleme&v=1.85 aynı paraya bunu almıştım 1 hafta önce, gerçi bunuda kaçırdım ama msı olan daha iyi midir...
  13. RinDoChi

rtx 4070ti SUPER sistem %70 güç tüketimi problemi

hocam öyleyse şimdilik oyunlarda problem yok. 4070ti super'e geçmeme değdi sayılır 3060ti'a farkla ciddi fark hissettim. zaten işten sonra zor vakit buluyorum. mayıs nisan gibi anakart işlemci ram yükseltmesi yaparım.
  14. RinDoChi

rtx 4070ti super'i corsair vs 650 1-2 ay idare eder mi?

Kart yüke girince fan sesinden ziyade böyle hafif bir zzztt sesi geliyor. Kapasitörlerin altının iyi yalıtılmadıgı için ordan gelen bir bobin sesi diyeyim. Hiçbir zararı yok ama kimiside takıyor 3 4 kart gönderip en son iade alan bile biliyorum
  15. RinDoChi

1. evet 2.evet 3. r5 5500 (3-4 ay idare etsin anakart ram işlemci komple değişecek)
  16. RinDoChi

Yardım İkinci el 3080ti mi ikinci el 4070Mi

4070 der geçerim, 3080 kesin madencilik görmüştür.
  17. RinDoChi

gpu-z ile baktığımda perfcap reason değeri furmark açınca VRel yazıyor ve kartın güç tüketimi asla ve asla %70-80'i geçmiyor. 2k 8x mmsa'da bile denedim. psu fsp hydro g pro 1000w ekran kartı...
  18. RinDoChi

https://www.incehesap.com/colorful-igame-rtx-4070-ti-super-ultra-16gb-gddr6x-256bit-w-oc-16g-v-gaming-ekran-karti-fiyati-70185/?utm_source=akakce.com&utm_medium=referral&utm_campaign=urun-listeleme&v=1.85 bendeki kartta bu arada kulaklığı çıkartınca farkettim coil whine var ama çokda umrumda değil
  19. RinDoChi

sessizlik 10 numara, görünümü heybeti 10 numara. bu fiyata bu şartlarla bu kart bedavaya satılıyor 1726590778 sıcaklık maksimum boost hızında en fazla 65 dereceyi gördüm ve fanlarda 1600 1700 devir arasındaydı. yanii bayağı sessiz. oyunlar için bişey demem doğru olmaz seneye mayıs gibi anakart...
  20. RinDoChi

PSU VOLTAJ DEĞERLERİNİ DOĞRU VERİYORMU BAKARMISINIZ.

voltaj değerleri normal, işlemci %90 - 100 kullanıma uğruyorsa işlemcin darboğaz oluyor, buda dropları açıklar. inan ne yaptığını bilmiyorum ve ne yapman gerekeceğini bilemiyorum. grafik ayarlarını kurcalaman en büyük sebebi olabilir. termal macun kurumuştur stok fan zaten zor idare ediyor...
Top Bottom