bende 4070tis var. islemcimde 5950x, acik soyleyeyim 2k ultra yuksekte performans o kadar iyi degil. ne bekledigine bagli olarak degisir ama stratejik olarak oyun ici ayarlari ayarlamalisin. atiyorum cs2 oynayacaksan grafiklerden ziyade islemcinin yukunu hafifletecek ayarlar yapmalisin. ya da...
1080 gunumuzde hala ıs yapabılecek bı kart. su kadar soyleyim ben i7 8700 den ryzen 5 5500'e gectim zamaninda. o zamanlar 3060ti kartim vardi ve nerdeyse kafa kafaya/denkdi. cag atlarsin
32gb fazla değil mi? ne amaçla yükselteceksin? performans problemleri varsa bakım yapmak daha çok fayda gösterebilir.
cpu-z indirip memory ve spd bölümünün resmini bizimle paylaşman lazım uyumsuzluk problemleri yaşamamak adına
1763383169...
o butceye rtx 2060 bulabilmen lazim al bitane galax 2060 gec, o karta max 4k verrilir. asus ya da msi olmasi bisey farketmez kelepir olmadigi surece alinmaz. o kartlarin alayi minning riglerinde telef oldu bide o paralara kesinlikle bulasma derim
1760291715
varsa gtx 1660ti bak daha ucuza...
babamin 1.6 tdi golfu var. yaklasik 8 senedir bizde. dizel motorla ne problemin var bilmiyorum ama anladigim kadariyla arabanin karakteri senin surus karakterine uymadigi icin bosa yapmissin.
butce yetmiyorsa
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CN1FZRBM?tag=akakcetr-21&linkCode=ogi&th=1
bu psuda c tier ama is gorur fena degil en azindan diger d e tier psulara benzemez guzelde idare eder
islemci yukselticekseniz cozum olur ama cozunurlugu yukseltecekseniz gene fayda etmez karttan daha dusuk performans alirsiniz darbogaz olmayan senaryolardada
haberiniz olsun gorunus icin sivi sogutma alinmaz, alinirsa kule fandan daha kotu performans verebilir.
yani hocam sen basta kaybettin 3k ya o sivi sogutmaya para veriyon sonra kasa psu da hesap yapiyon olmadi bak boyle.
sivi sogutmayi iptal et bunu al...