RinDoChi isimli üyenin son içerikleri

1. RinDoChi

Laptopumu Bilgisayarcıya Götürdüm Adam Bana Lisans Kurdu

windows u etkinleştir varsa sıkıntı yok
  2. RinDoChi

Laptopumu Bilgisayarcıya Götürdüm Adam Bana Lisans Kurdu

ee bilgisayarcı orjinal lisans paresının üstünü cebinden vericek değil. windows kurulum dosyalarını windows 11 hariç microsofttan bulamassın güvenilir bir kaynaktan kendin bulacaksın. kms gibi bişey kullanmadıysa sorun olmaz
  3. RinDoChi

13. Nesil İntel ve RX 9070'li Ddr4 Sistemim

güzel duruyor, hatta artan parçalarla değil özenle toplanmış gibi. bu ram krizi dolayısıyla ddr4 u daha uzun süre kullancağız.
  4. RinDoChi

CPU (Kırmızı) ve Dram (Turuncu/Sarı) Ez Led Uyarısında Kalıyor / Açılmıyor

eğer soğutucu değişiminden sonra sorun yaşamaya başladıysan soğutucuyu fazla bastırmış olabilirsin
  5. RinDoChi

Öneri 2k Monitör Yardım 5070

https://www.epey.com/monitor/karsilastir/1018069-1024836-1025642/aoc-q27g4zr_asus-tuf-gaming-vg27aql5a_philips-27m2n3501pa-00/ açıkcası bu bütcede bunları bana sorarsanız aocda 10 bit desteği olsa oda 210 - 200 hz olurdu, asus 10 biti yazılımsal 8+2 şeklinde veriyorsa aoc alınmalı. paneller çok...
  6. RinDoChi

Öneri 2k Monitör Yardım 5070

https://www.incehesap.com/aoc-q27g4zr-27-0-3ms-260hz-2k-qhd-hdr400-pivot-fast-ips-oyuncu-monitoru-fiyati-85302/ bu güzel bir seçim olurdu doğrusu,
  7. RinDoChi

Asus Tuf F16 Laptop Ekranı Soluklaşıyor ve Ekranda Yatay Çizgi

panel arızasıda olabilir flex kablo arızasıda, teknik servisin bakması lazım ama bana sorarsan iyice bozulması yakındır bozulsun garantiye yolla
  8. RinDoChi

Philips Monitör Garanti Rezaleti - Philips Monitör Alınır mı?

arena bilgisayar - tecpro arasında top oldum dönüyorum 50 gündür bekliyorum çözülürse sabitlerim.
  9. RinDoChi

Onlyfansta Kart Ekleyemiyorum

kanka yasak doeda'dan devam
  10. RinDoChi

2 haftaya modelde sunarlar onaylarsında, bide üstüne ürün göndersinler size kargolayacağız diye bekletecekler. ben 3 haftadır bekliyorum
  11. RinDoChi

sormadım açıkcası, panelleride onların olsun bi tık altını kullanırız napalım. hata çıkarsa inat değilmi peşini bırakmayacağım zaten 1 tane 1080p monitörüm + laptop'um var onlar düşünsün
  12. RinDoChi

Yardım Bu Set Alınır mı X79 - 2680v2 X2

almak istediğin işlemcinin tekli çekirdek performansı yerlerde, oyun manasında çoklu çekirdekte bir işine yaramaz. onu alana kadar i7 3. nesil ya da 4. nesil al daha iyi 1781253553...
  13. RinDoChi

Yardım Bu Set Alınır mı X79 - 2680v2 X2

4, 4.5k ya çıkabiliyorsan alınmaz i3 12100f + h610 anakart alsan dağları taşları yerinden oynatırsınb o paraya ddr3 çok pahalı
  14. RinDoChi

Çözüldü✓ Intel Core Ultra 7 255hx Cinebench R23 Testi Sonucu Normalmi Acil Yardım

bi terslik var gibi https://www.notebookcheck.net/Intel-Core-Ultra-7-255HX-Processor-Benchmarks-and-Specs.943333.0.html
Geri