ısınan hava yükselir, üst tasrafta cam olduğu için ordaki radyatörün fanlarını ok yönünün tersine takarsanız daha iyi olur. alttaki 3 fan sadece emiş olsa yeter kalanları egzoz yapın.
Aynı frekans ve gecikme süresine sahip ramler genelde kolay kolay uyum sorunu yaşatmaz. 2400mhz düşük benim tavsiyem 3200mhz cl16 kite yükseltme yapmanız
msı'ın türkiyedeki anlaşmalı servisinin yorumlarına bakar çay demlerim, 65'i geçmedikten sonrasının çokta bi önemi yok hocam. o para bişey değil gibi gelebilir ama o paraya bi üst model işlemci, 500gb ssd, daha iyi psu yahut daha iyi anakart gibi şeyler alınabilir
https://www.techpowerup.com/review/msi-geforce-rtx-5070-ti-gaming-trio-oc/5.html
msı pcb
https://www.techpowerup.com/review/zotac-geforce-rtx-5070-solid/3.html
aralarında tek fark birinde 9 faz var diğerinde 15, bu karta 30 faz da taksan silikon şansından öteye gidemez yapacağın oc. kaldıki...
bilader 5 derece için 4 bin lira verilmez, + gaming x de değil dümdüz gaming trio. overclock yapmayacaksan sıcaklıktada 10 15 derece farketmiyorsa ucuz olanı alıp geçeceksin.
5000 serisine bulaşılmaz, 7800xt güzel kart. 9060xt ye göre 10-20 fps yeryer daha iyi ya da denk. yeni fsr teklonojileri belki arayı doldurur ama ne gerek var?
pigtie kablo problem oluyor diye bir söylenti var ama satıp nvdia geçmek daha mantıklı
1774257230
vramler 5 derece daha sıcak diye kart çökmez. besbelli driver problemi. ben yıllarca çektim enayiymişim kardeşim sat keyfine bak
AMD Pişmanlıktır, 3-4 senedir gözüme rahat uyku girmiyordu hem am4 den hem rx 5000/6000 serisinden ağzım yandı. satıp 3070 geç tertemiz
1773859555
Sendeki kart pce 4.0, anakart 3.0. kart pce 3.0 da çalıştığı için problem oluyor olabilir bende rx 6600 vardı 2 sene önce onuda i7 8700 ile...
Tek sattım, benim hatam işlemciyi 0 anakartı 2. el aldım. 22k civarı tuttu cebimdende 4k falan çıkmış orda yanlış yaptım hesabı(nakit avans çekmiştim) h610 bir anakartla o işlemciler tam turboya çıkamaz anakart değişicek. bende 420mm sıvı soğutma var 80 dereceyi geçtiğini görmedim daha
sağolun...
Hocam fazlasıyla yetiyor, b660 çıpset olması yanıltmasın hem 2x8 pın olmasıyla hem faz sayısı ve soğutmasıyla işimi görüyor. zaten bu nesildede degrade gibi muhabbetler olduğundan stok kullanacaktım z çipsete para vermek istemedim