sormadım açıkcası, panelleride onların olsun bi tık altını kullanırız napalım. hata çıkarsa inat değilmi peşini bırakmayacağım zaten 1 tane 1080p monitörüm + laptop'um var onlar düşünsün
almak istediğin işlemcinin tekli çekirdek performansı yerlerde, oyun manasında çoklu çekirdekte bir işine yaramaz. onu alana kadar i7 3. nesil ya da 4. nesil al daha iyi
1781253553...
1,5 yıl önce aldığım PHILIPS 27M2N5500/00 mönitör 30 nisanda kronik olarak panelin altından yatay çizgiler çıkarak arızalandı. bende garanti ile iletişime geçip ürünü kargoladım.
philips yetkili servisi tecpro imiş. kendilerinden herhangi bir şikayetim yok beni mağdur eden direk Philips...
gamerock modelleri emsallerine göre daha serin çalışır, kartın termal bakıma ihtiyacı var. termal padler neyse ama bir mx6 ile termal macunu yenilerseniz performans artar sıcaklık düşer. yanlışım olmasın o kartın 71 72 yi geçmiyor olması ve nispetende sessiz çalışması lazım.
1777500804
bana kart...
o ekran kartı 2k'ya ne kadar yeter bilemiyorum. ben 5950x bile kullandım fps oyunlarında 2-3 sene ancak götürür bence. yatırım yapılmaz bu parçalara ram krizi çıkmasa yüzüne bakan olmaz
1776512368
2k'da 5950x ve 4070ti süperli sistemimde pubg en düşük ayarlarda 80 fps gördüğümü bile...