RinDoChi isimli üyenin son içerikleri

1. RinDoChi

R9-5950X'den İ7 14700KF'ye geçtim

Tek sattım, benim hatam işlemciyi 0 anakartı 2. el aldım. 22k civarı tuttu cebimdende 4k falan çıkmış orda yanlış yaptım hesabı(nakit avans çekmiştim) h610 bir anakartla o işlemciler tam turboya çıkamaz anakart değişicek. bende 420mm sıvı soğutma var 80 dereceyi geçtiğini görmedim daha sağolun...
  2. RinDoChi

MSİ MPG B550 GAMİNG PLUS Alınır mı?

5000'e x570 plus gaming sattım bikaç gün önce. am4 e bu paralar yatırılmaz
  3. RinDoChi

Hocam fazlasıyla yetiyor, b660 çıpset olması yanıltmasın hem 2x8 pın olmasıyla hem faz sayısı ve soğutmasıyla işimi görüyor. zaten bu nesildede degrade gibi muhabbetler olduğundan stok kullanacaktım z çipsete para vermek istemedim
  4. RinDoChi

Yardım AM4 Anakart Önerisi 4000TL

illede sıfır olacaksa https://www.n11.com/urun/msi-b550m-pro-vdh-amd-b550-4400-mhz-oc-ddr4-soket-am4-matx-anakart-1725773?magaza=magic
  5. RinDoChi

Yardım AM4 Anakart Önerisi 4000TL

çok şey istiyon hocam. o bütceye 2. el olur, 2. eldede beyaz bulunmaz hangi şehirdeysen ona göre bakacaksın
  6. RinDoChi

İşlemci yükseltmek istiyorum

r5 5500 bütce çıkmazsa r5 3600 bütce varsa r5 5600
  7. RinDoChi

merhaba dostlar boyle bir işe girdim ve deneyimlerimi paylaşmak istedim. bu takasın üstüne cebimden sadece 4k para çıktı ve mutluyum. öncelikle amd sistemde ciddi bir stutter ve fps drop sorunu yaşıyordum. bu 2 sisteminde asıl amacı oyun oynamak değil lakin rust ve pubg gibi oyunları...
  8. RinDoChi

İ3-12100f + rx6600 Drop

bendede vardı o ı7 8700 ıle kullanıyordum. o seride bazı donanımlarla beraber kullanınca stutter oluyor. başına gelenın mıcrostutter mı yoksa darboğazmı onu anla yoksa ışlemci değiştirmen fayda etmez
  9. RinDoChi

Battlefield 6 bu yazılım kullanılamaz hatası

riot vanguard olabilir belki sorun
  10. RinDoChi

Donanım Arşivi ile Yaşadığım Sorun

topluma mal olmuş ınsanlar yaşarlar boyle problemler normaldır. abdullah abinin hatası 50k istememek, çocuğun hatası çingenelik etmek hele o başlık neydi değişmeden once...
  11. RinDoChi

bu konuyu bak arkama adam alırım, o bilgisayarıda soke soke alırım gibi bir yere çekmeseydin başka konuşurduk. hakettin be çocuk buda sana ders olsun
  12. RinDoChi

aba altından sopa gösteriyorsun, o başlık ne ılk mesajı baz aldım. hakikaten çingenelik bu yaptığın.
  13. RinDoChi

benimde oldu o zamanlar, hatta ben gene iyiydim hiç olmayan bidolu insan var. olayı bu noktalara taşırmaya kalkmıyorlar ama edepleri ile yollarına devam ediyorlar. üstelik çok kışgırtıcı bir üslup var burda
  14. RinDoChi

dostum bu yaptığının hakkı bu ama, yoluna devam etmen gerekirken utanmadan bide adamı lınçlettirmeye kalkıyorsun. inan bana bende bilgisayarsız kaldım ne bileyim böyle yapmadık be. sen yalnız değilsin senin gibi birsürü insan var. bu yaptığın bana sorarsan ayıp. adam belkide seni başından savmak...
  15. RinDoChi

buraya hukuk okuyan biri lazım puhahahahhsjsjsjjs olur mu oyle şey adamın sırrtından para kazanmış(!)
Geri