Can...
80+ Platinum
- Konu Sahibi Konu Sahibi
attım hocam. 1 hafta için de AMD ye mail attım dönüş yaptılar destek sağlayacaklarını söylediler fakat gümrük sıkıntılı olduğu için ülkemizde vergisi ödenmemiş olarak geri göndereceklerini söylediler yani oda yattı ondanda destek alamadıkAmd'ye mail atın durumu anlatın. Belki yardımcı olurlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
canlı yayında sökeceğim ztn ayn işlemciden alacağım ikinci el yada sıfır onu takacağım birde bendeki bozuk olanı her yerde yayacağım İstanbul'a gidi bağırıp çağıracağım videoya alacağım bundan sonra uğraşma vakti işin ipini bıraktım diye rahata erdiklerini sanıyorlar sorun yok@Can... Can hocam ben olsam garantisi bitse bile uğraşmaya devam ederdim gerekirse 1 saatlik video çekerim kanıt diye reset oluyor diye, bütün denediğim parçaların videosunu çekerim videolu bir şekilde kanıtlarım sorunun işlemci olduğunu bu şekilde hakem heyetine ya da mahkemeye başvururum. Ben cidden çok fena uğraşırım başıma böyle bir şey gelse. Allah yardımcınız olsun cidden, kolay gelsin. Süreç çok uzamış ama bundan sonrasında daha kesin ve net adımlar atmaya çalışın.. Artık çok bıktıysanız saladabilirsiniz. Kendi açınızdan bunca şeye değer mi diye değerlendirme de yapabilirsiniz. Kolay gelsin.