Kürşat Bey
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 16,008
Senin yerinde olsam şikayet ederdim bunlara prim vermeyeceksin onlar uğraşsın birazda senin yerinde olsam ayağa kaldırmıştım orayı hukuki olarak tabii ki
bence o 50 stok hiç olmadıbirde varsa cidden 50 stok içinden 8k ya normal parçaları alabilen yokmu forumdan, 15 kişiden 5 kişi filan varız forumda 50 kişiden 1 kişi bile çıkmadı
Bu arada 2 yıl filan değil yeni karar ile 3-4 ay içinde karara bağlanmak zorunda tüketici kararları bu yeni yasaSenin yerinde olsam şikayet ederdim bunlara prim vermeyeceksin onlar uğraşsın birazda senin yerinde olsam ayağa kaldırmıştım orayı hukuki olarak tabii ki
1 kişi bile kanıtıyla görmesem inanmıyacağım zaten 15 stokla alanlar aldı sadece, daha bunu teslimatı var bakalım ne gelicekbence o 50 stok hiç olmadı
Bence debence o 50 stok hiç olmadı
O da farkında zaten sadece caydırıcı olmaya çalışıyorlar 1 - 2 yıl demesinin sebebi o zaten başardı da büyük ihtimal , 15 kişiden kimse uğraşmak istemiyor galiba.Bu arada 2 yıl filan değil yeni karar ile 3-4 ay içinde karara bağlanmak zorunda tüketici kararları bu yeni yasa