T

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• T
      tariklox0, 5070ti model önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      taksit meselesi ? 1773743893 teşekkürler
    • T
      tariklox0, Ekran Kartı kategorisinde 5070ti model önerisi başlıklı bir konu açtı.
      Selamlar amazonda gezinirken bazı 5070ti modellerine 9 taksit yaptığını gördüm hepsinde değil hangi model kart ısı ses vs olarak daha iyi bilen birileri...
    • T
      tariklox0, R5 5500 soğutucu önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      hocam alacağım işlemci 9800x3d olcak onu da soğutur mu :D 1769254472 hangisini alacağım çok farkedermi hocam ?
    • T
      hocam sıcaklık değerleri pek iç açıcı değil macununu çok zaman geçmedi yenilemiştim o yüzden stok fanın yetmediğini düşündüm
    • T
      Xigmatek Grip hocam birde eğer alamassam diye biraz daha uyguna da model önerir misiniz? zaten bu senenin sonuna doğru sistem toplamayı düşünüyorum bu...
    • T
      tariklox0, İşlemci kategorisinde R5 5500 soğutucu önerisi başlıklı bir konu açtı.
      Selamlar ryzen 5 5500 işlemcim için çok uçuk fiyatlı olmayan ama işimi görecek sağlam bir soğutucu ve termal macun önerisi yapabilir misiniz?
    • T
      tariklox0, 9800x3d için Anakart önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      teşekkürler hocam
    • T
      hayır parçaları taksitle teker teker biraz yaya yaya alacağım sadece fikir mhz cl olarak fikir olabilirse güzel olur. Hiçbir parça yok elimde soğutucu...
    • T
      hocam teşekkür ederim peki sıvı soğutma ve ram önerinizde var mıdır acaba ?
    • T
      tariklox0, Anakart kategorisinde 9800x3d için Anakart önerisi başlıklı bir konu açtı.
      Selamlar parça parça sistem toplamaya başlayacağım da 9800x3d için uçuk fiyatlı olmayan 9-12k bandı civarında anakart önerebilir misiniz ?
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,593
Üyeler
190,771
Son üye
MrNob0dy
Geri