tariklox0 isimli üyenin son içerikleri

1. T

Akıllı Saat Önerisi ( Hediye )

teşekkürler hocam bileği çok ince değil bu yüzden yuvarlak saatler sırıtmıyor ayrıca band'lar benimde aklımda fakat yuvarlak saatleride az çok sevdiğini biliyorum bu yüzden o kısım içinde öneri bakıyorum
  2. T

spesifik olarak önerileriniz var mıdır ?
  3. T

Selamlar hayırlı günler pazar günü annemin doğum günü ve ona hediye olarak bir saat almak istiyorum. Bütçem çok yüksek deil ortalama 2-3bin zorlarsam bir tık üstü olabilir. Ayrıca kendisi android kullanıcısı
  4. T

Amazondan 9 Taksitli Sistem Toplama

www hocam elimde 2 tane 1tblık m2 var ssd bakmayı düşünmüyorum diğer önerileriniz içinde teşekkürler bi göz atayım
  5. T

Amazondan 9 Taksitli Sistem Toplama

Selamlar garanti kartımla amazon üzerinden 9 taksit olacak şekilde bir sistem toplamak istiyorum İşlemci olarak 7800x3d ve gigabyte'ın 5070ti modellerine baktım ikisinde de 9 taksit var garanti karta diğer parçalar içinde yardımcı olabilir misiniz ?
  6. T

Çözüldü✓ Unlost Güncel Paylaştığı Modeller Hakkında Fikir

hocam uzun ömürlü olması önceliğim elbette 7800x3d 5070ti gibi düşüncelerim var fakat taksit mevzusu çok önemli
  7. T

evet hocam zaten yüksek olduğu belliydi sadece garantiye 9 taksit mevzusu hoştu o yüzden zaten
  8. T

Selamlar iyi akşamlar bugün unlost'un kanalında paylaştığı hazır sistemler hakkında fikir verebilecek olan var mı acaba ? Öncelikle söyleyeyim gözüme çarpma sistemi tamamen 9 taksit mevzusu ve ayrıca hb premium worldcard alamıyorum o yüzden bunlara göre yorum yaparsanız sevinirim...
  9. T

BU SİSTEM ALINIR MI ??

evet bende öyle düşündüm ama bazı sistemler giriş en giriş seviyesi parçaları seçmemiş gibiler genel olarak
  10. T

BU SİSTEM ALINIR MI ??

https://www.trendyol.com/pd/game-garaj/modart-titan-s14-amd-r7-7800x3d-32gb-ram-1tb-ssd-rtx5080-360mm-sivi-sogt-freedos-p-1126244711?boutiqueId=61&merchantId=124551&filterOverPriceListings=false&sav=true taksit ajantajından dolayı konuyu açmak istedim alınabilir bir cihaz mı
  11. T

5070ti model önerisi

taksit meselesi ? 1773743893 teşekkürler
  12. T

5070ti model önerisi

Selamlar amazonda gezinirken bazı 5070ti modellerine 9 taksit yaptığını gördüm hepsinde değil hangi model kart ısı ses vs olarak daha iyi bilen birileri yardımcı olursa sevinirim
  13. T

R5 5500 soğutucu önerisi

hocam alacağım işlemci 9800x3d olcak onu da soğutur mu :D 1769254472 hangisini alacağım çok farkedermi hocam ?
  14. T

R5 5500 soğutucu önerisi

hocam sıcaklık değerleri pek iç açıcı değil macununu çok zaman geçmedi yenilemiştim o yüzden stok fanın yetmediğini düşündüm
Geri