Selamlar amazonda gezinirken bazı 5070ti modellerine 9 taksit yaptığını gördüm hepsinde değil hangi model kart ısı ses vs olarak daha iyi bilen birileri yardımcı olursa sevinirim
Xigmatek Grip hocam birde eğer alamassam diye biraz daha uyguna da model önerir misiniz? zaten bu senenin sonuna doğru sistem toplamayı düşünüyorum bu seneyi çıkartması kafi aslında benim için
hayır parçaları taksitle teker teker biraz yaya yaya alacağım sadece fikir mhz cl olarak fikir olabilirse güzel olur. Hiçbir parça yok elimde soğutucu sıkıntı çıkarmayacak ve uçuk fiyatlı bir model olmasa kafi kasa belirsiz ama önemli parçaları seçtikten sonra ona uygun bir kasa bakmayı düşünyorum
hocam zaten elimdeki parayı tutabilirsem pro alacağım bazı kişisel problemlerden dolayı harcamam gerekirse diye bu fiyat bandına konu açtım ama teşekkür ederim
1758738090
evet bende onu fark ettim kağıt üzerinde güzel gözüken fakat yazılım kısmında sorunlu olan modeller öne çıkıyor
Selamlar 15-20bin bandına kalem dahil olacak şekilde klavye önerilerine ihtiyacım var. Aslında Ekimin 21'İne kadar yani öğrenci indirimi bitmeden ipad pro m4 almayı planlıyordum fakat elimdeki parayı kişisel problemlerinden dolayı harcamam gerekebilir bu yüzden bu fiyat bandındaki en iyi...
Selamlar birkaç ay sonra uzun vadeli bir sistem toplamak istiyorum. Hem oyun performansının hemde ağır işlemlerin üstesinden gelebilmesini istiyorum işlemci olarak 9800x3d ekran kartı olarakta 5080 düşündüm ama diğer parçalar için yardıma ihtiyacım var hazır sistem bakmıyorum parçaları zamanla...