teşekkürler hocam bileği çok ince değil bu yüzden yuvarlak saatler sırıtmıyor ayrıca band'lar benimde aklımda fakat yuvarlak saatleride az çok sevdiğini biliyorum bu yüzden o kısım içinde öneri bakıyorum
Selamlar hayırlı günler pazar günü annemin doğum günü ve ona hediye olarak bir saat almak istiyorum. Bütçem çok yüksek deil ortalama 2-3bin zorlarsam bir tık üstü olabilir. Ayrıca kendisi android kullanıcısı
Selamlar garanti kartımla amazon üzerinden 9 taksit olacak şekilde bir sistem toplamak istiyorum İşlemci olarak 7800x3d ve gigabyte'ın 5070ti modellerine baktım ikisinde de 9 taksit var garanti karta diğer parçalar içinde yardımcı olabilir misiniz ?
Selamlar iyi akşamlar bugün unlost'un kanalında paylaştığı hazır sistemler hakkında fikir verebilecek olan var mı acaba ? Öncelikle söyleyeyim gözüme çarpma sistemi tamamen 9 taksit mevzusu ve ayrıca hb premium worldcard alamıyorum o yüzden bunlara göre yorum yaparsanız sevinirim...
Selamlar amazonda gezinirken bazı 5070ti modellerine 9 taksit yaptığını gördüm hepsinde değil hangi model kart ısı ses vs olarak daha iyi bilen birileri yardımcı olursa sevinirim