tariklox0 isimli üyenin son içerikleri

1. T

5070ti model önerisi

taksit meselesi ? 1773743893 teşekkürler
  2. T

5070ti model önerisi

Selamlar amazonda gezinirken bazı 5070ti modellerine 9 taksit yaptığını gördüm hepsinde değil hangi model kart ısı ses vs olarak daha iyi bilen birileri yardımcı olursa sevinirim
  3. T

R5 5500 soğutucu önerisi

hocam alacağım işlemci 9800x3d olcak onu da soğutur mu :D 1769254472 hangisini alacağım çok farkedermi hocam ?
  4. T

R5 5500 soğutucu önerisi

hocam sıcaklık değerleri pek iç açıcı değil macununu çok zaman geçmedi yenilemiştim o yüzden stok fanın yetmediğini düşündüm
  5. T

R5 5500 soğutucu önerisi

Xigmatek Grip hocam birde eğer alamassam diye biraz daha uyguna da model önerir misiniz? zaten bu senenin sonuna doğru sistem toplamayı düşünüyorum bu seneyi çıkartması kafi aslında benim için
  6. T

R5 5500 soğutucu önerisi

Selamlar ryzen 5 5500 işlemcim için çok uçuk fiyatlı olmayan ama işimi görecek sağlam bir soğutucu ve termal macun önerisi yapabilir misiniz?
  7. T

9800x3d için Anakart önerisi

teşekkürler hocam
  8. T

hayır parçaları taksitle teker teker biraz yaya yaya alacağım sadece fikir mhz cl olarak fikir olabilirse güzel olur. Hiçbir parça yok elimde soğutucu sıkıntı çıkarmayacak ve uçuk fiyatlı bir model olmasa kafi kasa belirsiz ama önemli parçaları seçtikten sonra ona uygun bir kasa bakmayı düşünyorum
  9. T

hocam teşekkür ederim peki sıvı soğutma ve ram önerinizde var mıdır acaba ?
  10. T

Selamlar parça parça sistem toplamaya başlayacağım da 9800x3d için uçuk fiyatlı olmayan 9-12k bandı civarında anakart önerebilir misiniz ?
  11. T

15-20BİN ARASI TABLET ÖNERİSİ

hocam zaten elimdeki parayı tutabilirsem pro alacağım bazı kişisel problemlerden dolayı harcamam gerekirse diye bu fiyat bandına konu açtım ama teşekkür ederim 1758738090 evet bende onu fark ettim kağıt üzerinde güzel gözüken fakat yazılım kısmında sorunlu olan modeller öne çıkıyor
  12. T

evet kesinlikle düşünüyorum peki android tarafında ne gibi seçenekler önerebilirsin ?
  13. T

Selamlar 15-20bin bandına kalem dahil olacak şekilde klavye önerilerine ihtiyacım var. Aslında Ekimin 21'İne kadar yani öğrenci indirimi bitmeden ipad pro m4 almayı planlıyordum fakat elimdeki parayı kişisel problemlerinden dolayı harcamam gerekebilir bu yüzden bu fiyat bandındaki en iyi...
  14. T

Yüksek Bütçe Sistem Toplama

Selamlar birkaç ay sonra uzun vadeli bir sistem toplamak istiyorum. Hem oyun performansının hemde ağır işlemlerin üstesinden gelebilmesini istiyorum işlemci olarak 9800x3d ekran kartı olarakta 5080 düşündüm ama diğer parçalar için yardıma ihtiyacım var hazır sistem bakmıyorum parçaları zamanla...
  15. T

2-2.5K 1Tb M2 SSD Öneri̇si̇

Selamlar r5 5500 rx 6600 b450mk-II anakartlı bir sistemim için1 tb'lık m2 ssd önerisi istiyorum.
Geri