Arama sonuçları: *

1. T

Akıllı Saat Önerisi ( Hediye )

teşekkürler hocam bileği çok ince değil bu yüzden yuvarlak saatler sırıtmıyor ayrıca band'lar benimde aklımda fakat yuvarlak saatleride az çok sevdiğini biliyorum bu yüzden o kısım içinde öneri bakıyorum
  2. T

spesifik olarak önerileriniz var mıdır ?
  3. T

Selamlar hayırlı günler pazar günü annemin doğum günü ve ona hediye olarak bir saat almak istiyorum. Bütçem çok yüksek deil ortalama 2-3bin zorlarsam bir tık üstü olabilir. Ayrıca kendisi android kullanıcısı
  4. T

Amazondan 9 Taksitli Sistem Toplama

www hocam elimde 2 tane 1tblık m2 var ssd bakmayı düşünmüyorum diğer önerileriniz içinde teşekkürler bi göz atayım
  5. T

Amazondan 9 Taksitli Sistem Toplama

Selamlar garanti kartımla amazon üzerinden 9 taksit olacak şekilde bir sistem toplamak istiyorum İşlemci olarak 7800x3d ve gigabyte'ın 5070ti modellerine baktım ikisinde de 9 taksit var garanti karta diğer parçalar içinde yardımcı olabilir misiniz ?
  6. T

Çözüldü✓ Unlost Güncel Paylaştığı Modeller Hakkında Fikir

hocam uzun ömürlü olması önceliğim elbette 7800x3d 5070ti gibi düşüncelerim var fakat taksit mevzusu çok önemli
  7. T

evet hocam zaten yüksek olduğu belliydi sadece garantiye 9 taksit mevzusu hoştu o yüzden zaten
  8. T

Selamlar iyi akşamlar bugün unlost'un kanalında paylaştığı hazır sistemler hakkında fikir verebilecek olan var mı acaba ? Öncelikle söyleyeyim gözüme çarpma sistemi tamamen 9 taksit mevzusu ve ayrıca hb premium worldcard alamıyorum o yüzden bunlara göre yorum yaparsanız sevinirim...
  9. T

BU SİSTEM ALINIR MI ??

evet bende öyle düşündüm ama bazı sistemler giriş en giriş seviyesi parçaları seçmemiş gibiler genel olarak
  10. T

BU SİSTEM ALINIR MI ??

https://www.trendyol.com/pd/game-garaj/modart-titan-s14-amd-r7-7800x3d-32gb-ram-1tb-ssd-rtx5080-360mm-sivi-sogt-freedos-p-1126244711?boutiqueId=61&merchantId=124551&filterOverPriceListings=false&sav=true taksit ajantajından dolayı konuyu açmak istedim alınabilir bir cihaz mı
  11. T

5070ti model önerisi

taksit meselesi ? 1773743893 teşekkürler
  12. T

5070ti model önerisi

Selamlar amazonda gezinirken bazı 5070ti modellerine 9 taksit yaptığını gördüm hepsinde değil hangi model kart ısı ses vs olarak daha iyi bilen birileri yardımcı olursa sevinirim
  13. T

R5 5500 soğutucu önerisi

hocam alacağım işlemci 9800x3d olcak onu da soğutur mu :D 1769254472 hangisini alacağım çok farkedermi hocam ?
  14. T

R5 5500 soğutucu önerisi

hocam sıcaklık değerleri pek iç açıcı değil macununu çok zaman geçmedi yenilemiştim o yüzden stok fanın yetmediğini düşündüm
  15. T

R5 5500 soğutucu önerisi

Xigmatek Grip hocam birde eğer alamassam diye biraz daha uyguna da model önerir misiniz? zaten bu senenin sonuna doğru sistem toplamayı düşünüyorum bu seneyi çıkartması kafi aslında benim için
  16. T

R5 5500 soğutucu önerisi

Selamlar ryzen 5 5500 işlemcim için çok uçuk fiyatlı olmayan ama işimi görecek sağlam bir soğutucu ve termal macun önerisi yapabilir misiniz?
  17. T

9800x3d için Anakart önerisi

teşekkürler hocam
  18. T

hayır parçaları taksitle teker teker biraz yaya yaya alacağım sadece fikir mhz cl olarak fikir olabilirse güzel olur. Hiçbir parça yok elimde soğutucu sıkıntı çıkarmayacak ve uçuk fiyatlı bir model olmasa kafi kasa belirsiz ama önemli parçaları seçtikten sonra ona uygun bir kasa bakmayı düşünyorum
  19. T

hocam teşekkür ederim peki sıvı soğutma ve ram önerinizde var mıdır acaba ?
Geri