FC 26 kasma sorunuuu

configimi nereden iletebilirim monitör çözünürlüğüm 1920x1080 60 hz ayarlarımın hepsini düşükte kullanıyorum.
Çalıştır aç %localappdata% enterla EA SPORTS FC 26 içinde usersettings ini var onu bana at.

Çalıştır aç %localappdata% enterla EA SPORTS FC 26 içinde usersettings ini var onu bana at.
settings dosyası var 1 adet onu mu ileteyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

.

settings dosyam

settings dosyası var 1 adet onu mu ileteyim

.

settings dosyam
Dosyanın ini formatta olması gerekiyor.

İlgili klasörde FCSETUP varsa onu atabilirsin

Vsync açık olacak 60 Hz diğer ayarları ortaya çekip herşeyi off yapacaksın bir de sürücüler güncel olsun başka da yapacak bir şey yok.

Kasma problemi bendede var, optimizasyon sorunları olduğunu düşünüyorum. Oyunum kafasına göre kendisini kastırıyor. Ultimate Sürümünü satın aldım ve yüklediğimde kasma problemleriyle karşılaştım, her ayarı denedim hiç biri olumlu yanıt vermedi. Oyun kendi istediğinde kasıyor, kendi istemediğinde gayet iyi fps veriyor ve rahat oynatıyor.

Kasmadığı zamanlar maça girmeyi deniyorum, maça girdikten sonra oyun kasmaya başlıyor ve ana menüye döndüğünde bu problem düzelmiyor. Ana menü bile kasıyor oyunda

Yine mi la? Neyse eski çözümü denerim kendim yaptığım. Maç arası çözünürlük değişince iki kere, düzeliyordu.

Aynı sorun vardı bende de oyun 5 FPS’e düşüyordu. Ekran kartı driverını kaldırıp tekrar kurunca düzeldi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,472
Üyeler
186,202
Son üye
Qwereyy
Geri