Arama sonuçları: *

1. VersusVenom

"Ücretsiz" Video Editleme Programı Arıyorum.

Davinci Resolve
  2. VersusVenom

Sizce bu sistem nasıl

Kırk tane şey yazmış işe yarayan hiç bir şey yok boldan boldan yazmış bir de fiyatı.
  3. VersusVenom

Sizce bu sistem nasıl

Evet her şeyi satıyor ve sattığı hiç bir şeyin toplamı 60Bin TL etmez. Monitörler ghostingli 1080P ve 27 inç. Kasa sadece beyaz diye pahalı koyulmuş. Yanında ki çoğu şeye ihtiyacı bile olmayacak alan arkadaşın. Sadece liste kalabalık duruyor ama zaten hepsinden birer tane alsan max tutacağı...
  4. VersusVenom

Hocam sizce bu sistem nasıl

Dostum monsterdan hazır sistem alınmaz uzak dur. Çok pahalı.
  5. VersusVenom

Goodbyedpı ıle robloxa gırılmıyor

Arkadaşlarım discord için şöyle bir taktik kullanıyor. VPN ile girip DPI'yı açıyorlar VPN'i kapatıyorlar böyle devam ediyorlar.
  6. VersusVenom

APULU TOPLAMA BILGISAYAR

Olur yeter artar hatta.
  7. VersusVenom

APULU TOPLAMA BILGISAYAR

Var hocam G olmasına gerek yok. G serisi daha güçlü dahili grafik birimi olanlar için kullanılıyor. 8000 serisi gibi.
  8. VersusVenom

Yardım M2 SSD ÖNERİSİ MAKSİMUM 2500₺

Hızını korumasını sağlıyor ön belleğe alıyor yazarken okurken. Küçük bir RAM takviyesi olduğunu düşünün.
  9. VersusVenom

Bu fiyata bu sistem alınır mı

Anakart için demiştim hocam. Bence uzay montajda yapılabilir ama en kötü kasa 1000TL sıfırda PSU 1500 aşağısı kalitelisi yok. Bütçe kısıtlıyken böyle bir şey de düşünülebilir.
  10. VersusVenom

Uzay montajın böylesini ilk kez görmüştüm :D
  11. VersusVenom

Anakart yok mu hocam :D
  12. VersusVenom

Sizce bu bilgisayar alınır mı ?

Hocam 5080 45Kdan çıkmışken belki bu fiyatlara 5070falan düşürürsünüz bir iki ay beklemenizde fayda var.
  13. VersusVenom

Rekabetçi ve ETS gibi oyunlar için f/p GPU önerisi

4060 alacağınıza ikinci el 6700XT 6800 falan alın daha mantıklı 4060 o fiyatlara değmez. Hem vrami kısıtlı hem gücü. PSU'yu da değişin hocam biraz daha bekleyip.
  14. VersusVenom

Rekabetçi ve ETS gibi oyunlar için f/p GPU önerisi

RX 6600 PSU değişmeniz gerekir hocam belki RX 6700 XT'yide besleyebilir ama bi bakmak lazım.
  15. VersusVenom

İNTEL CORE İ5 14400F - KÖTÜ İŞLEMCİ!

Sonra mobil işlemcilerde de sorun olduğu anlaşıldı intelde riske atmamak için tamamını güncelledi diye hatırlıyorum genede bu işlemcilerden uzak durmakta fayda var.
  16. VersusVenom

İNTEL CORE İ5 14400F - KÖTÜ İŞLEMCİ!

13 ve 14.nesil tüm işlemciler için yapıldı diye hatırlıyorum.
  17. VersusVenom

Yardım AMD RX 7600 8GB ve Ryzen 5 7600 Darboğaz Yapar mı?

Stok soğutucu yetmez özellikle yaz aylarında ama Darboğaz olacağını sanmıyorum olursada tam optimize olmayan oyunlarda olur. Kule tipi çok iyi olur.
  18. VersusVenom

6900 XT için PSU değiştirmeye gerek var mı ?

M2 SSD işlemci ram gibi şeylerinde listesini vermeniz gerekir ki. Bir hesaplama yapabilsin insanlar. 65W bir işlemciyle belki olabilir ama sanmıyorum pek.
  19. VersusVenom

Rtx 4060ti için işlemci önerisi

5700X3D al AM5'te 7500F 7600e denk geliyor performansta.
  20. VersusVenom

Hangi 4070 super alınmalı ?

Hocam üç fana geçince +5-10K para atar gereksiz para vermeyin galax 2fan yeterince serin çalıştırır.
Top Bottom