Olur yeter artar hatta.Ben sadece ekran karti alana kadar sistemi kurup internette birsey izlemek için sadece şuan kullanicam 7600 yeterli olur demi
g serisi bi apudan bahsetmiyor bunlarda 2 gpu çekirdeği falan oluyor sadece laptoplardaki kada bile güçlü değildir muhtemelen sanmıyorum yanibasit oyunları oynayabilirsin mesela valorant minecraft
hayır yok tak driver indir ve kullan..Arkadaslar bir pc toplama islemci amd ryzen 5 7600 var. Apulu bir islemci bildiğim kadarıyla. Ekran karti olmadan calistiricam fakat yapmam gereken ozel birsey var mi böyle çalıştırmak icin
zararı olmaz işlemcinin bi özelliği o
Ekran karti alicam şuan sadece kurulum film vs izlemek için topluyorum. Taşıyacağım için ekran kartına girmedimzaten çok iş yapmayackmış arada basit oyunlara girerim dedi
anladım hocam alınır işlemci şuanlık işlerinizi çok rahat görür bende de aynısı var..Ekran karti alicam şuan sadece kurulum film vs izlemek için topluyorum. Taşıyacağım için ekran kartına girmedim
peki GPU olarak ne alacaksınız?Ekran karti alicam şuan sadece kurulum film vs izlemek için topluyorum. Taşıyacağım için ekran kartına girmedim
Evet. Ozet olarak :güzel ikili olur