Merhaba. Ben işim gereği uzun zamandır laptop araştırıyorum ve aiağıdaki linkteki Lenovo modelini gördüm. Bu LOQ modeller denildiğine göre anakart yanma...
Merhaba. Benim Araştırma Yaparken Karşıma Avantajbilisim.com İsimli Bir 2.El Laptop Sitesi Karşıma Çıktı Ve Laptoplara İlgim Olduğundan Siteye Girdim Ve...
Ama ben full set satıyorum yani monitör klavye ve mouse ile satıyorum. Monitörü 2.elden aldım ve klavye 1.300TL sıfır fiyatı ile aldım. Mouse hediye...
Merhaba. Benim satmak istediğim bir sistem var. Ben bu sistemi sahibinden ve Letgo'da paylaştım ama aralık 2025 tarihinden beri hiçbir kimse almadı. 1 sene...
Merhaba. Benim satmak istediğim bir bilgisayarım var ve bunu parça parça mı yoksa tek parça halinde mi satmam gerektiğini bilemedim.
Sizce hangisi daha...
Ayrıca Deepcool 80+ 700W PSU Ve Kasası Da Yanında Satılacak Kasa Da Deepcool Marka. Onunla Berabet 39 - 41.000TL Edeceğini Düşünüyorum Sistem Tebilondan Alındı
Merhaba. Yaklaşık 1 sene önce aldığım sistemimi satışa koymuştum ve hala satılmasını bekliyorum. Size de şöyle bir sorum olacak,
Bu sistemde;
Ryzen 5...
https://www.trendyol.com/lenovo/yoga-7-amd-ryzen-7-350-cpu-16gb-1tb-m2-ssd-copilot-amd-ryzen-ai-50-tops-14-oled-wuxga-p-1063217959
Merhaba. Ben laptop...