Merhaba. Benim elimde bir akai mpk mini mk3 midi klavye var ve ben bundan fl studio pc ve mobile versiyonlarını live loop yapmak istiyorum youtube da koji kobura adında bir kanalın bu cihazla çok güzel live loop yaptığını gördüm ama tutorial olmadığı için pek anlayamadım bu forumda bu cihaz fl...
Merhaba. Ben pc de oyun oynarken grafik ayarlarını ultra ayara çıkardım ve bir anda kapandı ve açmaya çalıştığımda sadece işlemci soğutucu çalışır duruma geldi. Bunun asıl nedeni nedir acaba biz psu kaynaklı olduğunu düşünüyoruz
Merhaba. Ben pc de oyun oynarken grafik ayarlarını ultra ayara çıkardım ve bir anda kapandı ve açmaya çalıştığımda sadece işlemci soğutucu çalışır duruma geldi. Bunun asıl nedeni nedir acaba biz psu kaynaklı olduğunu düşünüyoruz.
https://www.tebilon.com/amd-7500f-gigabyte-radeon-rx-7600-xt-gaming-oc-16g-gigabyte-a620m-h-kingston-16gb-1tb-ssd/
Merhaba. Ben bu sistemi almayı düşünüyorum sizce bu fiyata bu sistem almaya değer mi?
Okul Gruplarına Atılmış Zaten Doğru Sanmışsınız Eba.gov.tr Üzerinden Atılmış Bu Mesajlar. Görünce Bir An Tırstım Kimsede Görmemiş Allahtan. Panel Üzerinden T.C Kimlik Numarasından Erişmiş Olabilecekleri Söyleniyor Binlerce Kişi Yaşamış Bunu. Allah'a Ve Peygambere Genel Olarak Küfretmişler. +18...
Merhaba. Benim geçen haziran ayında eba hesabım çalınmıştır ve bir sürü +18 artı sözde "b*şalma" ve "p*rn*" temalı virüslü linkler atılmış ben şifremi değiştirdim ve linkleri ve mesajları sildim ve herkesten özür diledim. Asıl olay burada patlıyor. Eba şifresi değişirken kazayla tek kullanımlık...
Merhaba. Ben sistem toplamayı düşünüyorum ve 23.000TL - 34.000TL bandında intel i5 ten başka işlemci bulamıyorum sizce bu devirde intel i5 almak mantıklı mı?
Alınır ise intel i5 ve rtx3050 li hazır sistem önerir misiniz?
Önerilere açığım?
Merhaba. Ben hem iş için hemde oyun için yani günlük kullanımda kullanabilecem bir bilgisayar almayı düşünüyorum laptop mu almalıyım yoksa kasa bilgisayar mı toplamalıyım?
Laptop ve kasa bilgisayarların avantaj ve dezajantajlarından da bahseder misiniz?
Şu anda kullandığım wlingua adlı program ingilizce öğrenmek için çok yararlı. Fakat premium almanız lazım. Premium alamıyorsanız apk hileli premium versiyonunu indirebilirsiniz android kullanıyorsanız.