Arama sonuçları: *

1. kozkanat

Temudan kablosuz klavye önerebilir misiniz?

Önemli değil teşekkür ederim yinede
  2. kozkanat

Yardım PC için gamepad önerisi

Siyahı yok galiba siyah dışında ekipman kullanınca kendi berberimi baska berberle aldatmışım geliyor
  3. kozkanat

Tessekkur ederim bakacağım 1739048624 Kablosuz olsa alirdim ya
  4. kozkanat

Kaçırmışım desene (param yoktu zaten o dönem çaktırmayın)
  5. kozkanat

Çözüldü✓ Oyun + Edit için hangi sistem ?

Evet hocam bu dediklerinizin bende farkındayım ama her şeyin en iyisini takınca zaten fiyat arkadaşın bütçesini aşıyor. Bende ayrıca uzun yıllardır xpg kullanıp sorun yaşayan bir arkadaşım yok. Ama tabikide her şeyin en iyisini takınca daha iyi oluyor.
  6. kozkanat

Konu sahibi değilim ama bunun linkini atabilir misiniz merak ettim de 😅
  7. kozkanat

Vatan bilgisayardan 6 ay önce aldıgım monitörde çizgilenmeler

Yanlış bir bilgim varsa düzeltirseniz sevinirim
  8. kozkanat

6 ay tam bitmediyse ürün kusurlu mal sayılır ve yenisiyle değiştirme hakkına sahip olursun diye biliyorum. Şansını dene derim
  9. kozkanat

Vatana ve asusa yaz istersen
  10. kozkanat

Ssdyi zaten artıracak o problem değilde ram için xpg gayet bilindik bir marka
  11. kozkanat

1 ölü pikseli genelde önemsemiyorlar ama dediğin çizgilenmelere ek olarak sunarsın. Ghosting mi yoksa direkt hareketsiz ekranda bile mi çizgiler oluyor?
  12. kozkanat

Birde ram takviyesi yaparken ssd takviyesi de yapıver 1tb bile yetmiyor bana 1739047395 İkinci sistemde bilinmedik bir parça yok ki hocam
  13. kozkanat

Replikaları çok fazla var. Ucuzlardan alacaksan replika olduğunu bilerek alabilirsin. Ama bütçe varsa pcde xbox gamepadi almak bana daha mantıklı geliyor. Diğer arkadaşlar başka markalardan da öneride bulunurlar 😊
  14. kozkanat

Temudan önerdiğiniz %75 klavye var mı? Kablosuz olarak ne Aula var ne Ajazz var diğerleri nasıl bilmiyorum. Temu dışında başka sitelerden önerileriniz varsa o da olur. Fiyat max 1,5 belki 2k
  15. kozkanat

Klavye önerisi (aula f75 hariç)

Ne kadar
  16. kozkanat

- TEMU - AJ159 PRO 727 TL - Vergi Dahil - Alma Yolu

Valla 3 gündür havalına gönderiliyor dedi havalanı nerdeyse artık 3 gündür yolda 1739008463 Daha havalanından çıkacak. Trye gelecek. Gümrükten geçecek. Şehrimdeki şubeye gelecek. En son dağıtıma çıkacak
  17. kozkanat

Gamepad öneriniz var mıdır?

2k verip kablolu kullanmak istemiyorum şahsen 1739008298 Olabilir teşekkür ederim
  18. kozkanat

Gamepad öneriniz var mıdır?

Vader 3 Pro bütçemi baya aşıyor galiba. Aliexpress de 2,8k'ya satılıyor zaten gümrük sınırından ötürü alınmıyor galiba. Diğer ikisi arasından hangisi daha iyi? Bir de 8BitDo Ultimate 2C nasıl
  19. kozkanat

- TEMU - AJ159 PRO 727 TL - Vergi Dahil - Alma Yolu

Hocam stok gözüküyo mu hala sende
Top Bottom