https://www.temu.com/tr/-75---klavy...39048408171_r30oeig0wh&_x_sessn_id=uw7fm9gsdo geldı aklıma ama hot swap degılTemudan önerdiğiniz %75 klavye var mı? Kablosuz olarak ne Aula var ne Ajazz var diğerleri nasıl bilmiyorum. Temu dışında başka sitelerden önerileriniz varsa o da olur. Fiyat max 1,5 belki 2k
Tessekkur ederim bakacağımBütçe 2 ye çıkarsa sarı siteden aula alın bence. Bütçe 2 ye çıkmazsa kablosuz olarak tek bildiğim Aigolar var 1.5k civarı ama ışıkları yok diye biliyorum.
3 farklı boyut, 2 farklı renk vardı hocam. Switch olarak yellow yada blue vardı. Örnek 1-2 tanesinin linkini bırakıyorum.
![]()
Aigo A100 Starry Blue Sarı Switch Mekanik Klavye - İngilizce Beyaz - Mavi Fiyatları ve Özellikleri
Aigo A100 Starry Blue Sarı Switch Mekanik Klavye - İngilizce Beyaz - Mavi en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
![]()
Aigo A68 Brown Sugar Kablolu Mekanik Klavye Sarı - Siyah Fiyatları ve Özellikleri
Aigo A68 Brown Sugar Kablolu Mekanik Klavye Sarı - Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
![]()
AIGO A87 Starry Blue Mekanik Klavye Yellow Swi - PttAVM.com - 2025
AIGO A87 Starry Blue Mekanik Klavye Yellow Switch (İngilizce) AIGO A87 Starry Blue Mekanik Klavye Yellow Switch (İngilizce) - 2 Yıl Garantili - Sıfır Ürün - 2025www.pttavm.com
Kablosuz olsa alirdim ya
kablosuz olucagını unutmusum kusura bakmaTessekkur ederim bakacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kablosuz olsa alirdim ya
F75 ve pro olmayan düz ak820 modeli ilk başta ucuz satıldı ama şu an stok yenilerken fiyatlarıda güncellediler ve otomatik olarak 30 euro geçtiği için Türkiye satışı kapandı başka ülkelere satışı var. Bunun dışında şu an satışta olan ürünler idarelik ürünlerdir bilgin olsun onlar gibi kalite bekleme. Bunun yerine Türkiye'den bu iki modeli kovalayabilirsin 2k civarına bulursun diye düşünüyorum inidirimle.Temudan önerdiğiniz %75 klavye var mı? Kablosuz olarak ne Aula var ne Ajazz var diğerleri nasıl bilmiyorum. Temu dışında başka sitelerden önerileriniz varsa o da olur. Fiyat max 1,5 belki 2k