Neler Yeni

Temudan kablosuz klavye önerebilir misiniz?

kozkanat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Özkan Kezer
Temudan önerdiğiniz %75 klavye var mı? Kablosuz olarak ne Aula var ne Ajazz var diğerleri nasıl bilmiyorum. Temu dışında başka sitelerden önerileriniz varsa o da olur. Fiyat max 1,5 belki 2k

Loki_0

80+
Bütçe 2 ye çıkarsa sarı siteden aula alın bence. Bütçe 2 ye çıkmazsa kablosuz olarak tek bildiğim Aigolar var 1.5k civarı ama ışıkları yok diye biliyorum.

3 farklı boyut, 2 farklı renk vardı hocam. Switch olarak yellow yada blue vardı. Örnek 1-2 tanesinin linkini bırakıyorum.

Clayz

80+ Silver

kozkanat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Özkan Kezer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bütçe 2 ye çıkarsa sarı siteden aula alın bence. Bütçe 2 ye çıkmazsa kablosuz olarak tek bildiğim Aigolar var 1.5k civarı ama ışıkları yok diye biliyorum.

3 farklı boyut, 2 farklı renk vardı hocam. Switch olarak yellow yada blue vardı. Örnek 1-2 tanesinin linkini bırakıyorum.

Tessekkur ederim bakacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kablosuz olsa alirdim ya

Clayz

80+ Silver

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,506
İsim
Muhammed efe
Temudan önerdiğiniz %75 klavye var mı? Kablosuz olarak ne Aula var ne Ajazz var diğerleri nasıl bilmiyorum. Temu dışında başka sitelerden önerileriniz varsa o da olur. Fiyat max 1,5 belki 2k
F75 ve pro olmayan düz ak820 modeli ilk başta ucuz satıldı ama şu an stok yenilerken fiyatlarıda güncellediler ve otomatik olarak 30 euro geçtiği için Türkiye satışı kapandı başka ülkelere satışı var. Bunun dışında şu an satışta olan ürünler idarelik ürünlerdir bilgin olsun onlar gibi kalite bekleme. Bunun yerine Türkiye'den bu iki modeli kovalayabilirsin 2k civarına bulursun diye düşünüyorum inidirimle.

Top Bottom