Öneri Kablosuz Klavye Önerisi Yapabilir misiniz? Klavyeden Çok Anlamıyorum.

Reaksiyon skoru
82
Bütçe
2500
Merhaba arkadaşlar. Kablosuz klavye almak istiyorum, switchlerinin sesi az olması gerekiyor, ses açıp kısma kontrol tuşu olmasını istediğim için %75 düşünüyorum, örnek olarak kafamda şuan
"Aula F75" bu klavye var. Klavyelerden anlamadığım için sormak istedim yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.
resim_2025-09-01_215217828.webp

Teşekkür ederim önerin için.
Gaming gen tr den mchose veya akko modellerine bakmanı öneririm. Eğer rekabetçi oyunlar oynuyorsan iki markanın da manyetik switch klavyeleri var bu fiyat bandında.

knob istiyorsan bu bütçede tek bu var

Gaming gen tr den mchose veya akko modellerine bakmanı öneririm. Eğer rekabetçi oyunlar oynuyorsan iki markanın da manyetik switch klavyeleri var bu fiyat bandında.
Direkt model olarak önerebilir misiniz öyle bakayım. Rekabetçi oyunlar da oynuyorum. Manyetik switch farkının da ne olduğunu bilmiyorum :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

knob istiyorsan bu bütçede tek bu var
Knob farkı nedir acaba?

Direkt model olarak önerebilir misiniz öyle bakayım. Rekabetçi oyunlar da oynuyorum. Manyetik switch farkının da ne olduğunu bilmiyorum :D

Knob farkı nedir acaba?
ses tekerleği

Knob farkı nedir acaba?
Knob sesi açıp kapamanı,ışıkların parlaklığını ayarlayabildiğin, yuvarlak bir tekerlek. Model olarak akko fun60 max öneririm. Manyetik switchlerde snap tap ve rapid trigger dediğimiz şeyler var. Rapid trigger ile tuşun hassaslığını ayarlayabilirsin. Üflediğinde bile tuş algılayacak seviyeye gelebilir. Ayrıca normal klavyeler 1000 hz,manyetikler 8000 hz, yani gecikmesi az. Tabi milisaniyeler sözkonusu.

Bu klavye direkt benim attığımın aynısı ama modifiyeli hali gibi mi?
farklı renklisi seçeceğin modele göre farklı switchli sea salt versiyonu dışında ki diğerlerinin switchleri güzel

Geri