2000 TL civarı kablosuz TKL veya daha az tuşlu klavye önerisi

Squex

80+ Silver
Reaksiyon skoru
4,667
2000 TL civarı kablosuz TKL veya daha az tuşlu yön tuşları olan klavye önerir misiniz? 2021'den beri Blitzwolf BW-KB1 Gateron brown kullandım. Bluetooth bağlantısı son zamanlarda kötü hale geldi o yüzden değiştirmek istedim ve Amazon'dan 2180 TL'ye Aula F75 aldım birkaç gün önce. Başka önerilen bir klavye var mı Aula F75 dışında? Almakla hata mı ettim eğer daha iyisi varsa iade edip onu alabilirim. Aula F75'ten memnum gibiyim fakat yüksekliği fazla gibi geldi fazla kalın. Blue gibi çok sesli olmayan yazma hissi güzel en fazla TKL kadar tuşu olan ve yön tuşları olan klavye arıyorum.
aldığım klavye: https://www.amazon.com.tr/dp/B0DF57F88S?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title

Ses yalıtımı ve hissi çok güzel
(şakasına diyorum iyi yapmışssın bu fiyata daha iyisi yok.)
araştırmadan acelesi olduğu için aldım aklıma takıldı aldıktan sonra. bu graywood falan switchi varmış ben switcheri en son 3 yıl önce takip ediyordum o yüzden güncelleri hakkında bilgim yok v3 ile v4 arasında ne kadar fark var? varsa farkları neler? v3 ile v4 arasında 300 tl falan varmış eğer değerse v4 alayım

araştırmadan acelesi olduğu için aldım aklıma takıldı aldıktan sonra. bu graywood falan switchi varmış ben switcheri en son 3 yıl önce takip ediyordum o yüzden güncelleri hakkında bilgim yok v3 ile v4 arasında ne kadar fark var? varsa farkları neler? v3 ile v4 arasında 300 tl falan varmış eğer değerse v4 alayım
Bende yeni sürüm arkadaşımda ise eski sürüm var açıkçası ben konfor anlamında fark olduğunu düşünmüyorum, bildiğim kadarıyla ikisi de yağlı üretilen kaliteli switchler. Bu fiyat bandında böyle kaliteli yalıtımı olan elde böyle ağır hissettiren klavye ben görmedim, modlamak için söktüğümde içi sonuna kadar yalıtım malzemeleriyle doluydu.

Geri