Arama sonuçları: *

1. Otobuscu06

❌İndirim Bitti! 19TL --- Siyah Sweatshirt

işten çıkan birisi neden ve nasıl hala firmanın trendyol sayfasına ulaşabiliyor? çok saçma cidden
  2. Otobuscu06

❌İndirim Bitti! 19TL --- Siyah Sweatshirt

2 tane çektim L/XL ürün satışa kapandı
  3. Otobuscu06

Yardım Trendyol kargom başka satıcı olarak gözüküyor

arkadaşlar merhaba trendyol satıcısından aldıgım urunum bugun kargoya verildi ancak satıcı kısmında p ile başlayan bir satıcı yazıyor ama ben ürünü trendyol satıcısından aldım? 1738593962 trendyolun resmi adı DSM Grup Danışmanlık İletişim ve Satış Ticaret A.Ş ama burada gözüken farklı...
  4. Otobuscu06

🔥İndirim Polham Şarjlı Otomatik Araç Yıkama Köpük Pompası 1.5 Litre 764₺ Amazon

alınır mı kullanan var mı amazon yorumları hiç te fena degil.
  5. Otobuscu06

ANKET! Üniversite Okumak mı? Otobüs Muavinliği mi?

hahahahahaha haklısınız hocam
  6. Otobuscu06

tamamdir teşekkür ederim hocam
  7. Otobuscu06

onda da şöyle bir sorunum var oranın limiti 190 benim boy 191 🥲
  8. Otobuscu06

yazları muavinlik yapıyorum ve instada full böyle videolar paylasıyorum 😄 harika bisi
  9. Otobuscu06

Yardım Bu Ürünü Kimden Aldım?

1738530295 anladım arkadaşlar çok teşekkür ediyorum 1738530589 şimdi baktım stok bitmemis trendyol fiyatı 2329+ 50 tl kargo ile geliyor diger satıcı 2340 kargo bedava sanırım ondan dolayı diger satıcı daha ucuz oldugu içim öyle gözüküyor
  10. Otobuscu06

hocam tam onu belirtecektim askerlik veya polislik hedefim yok
  11. Otobuscu06

2 yıllık sivil havacılık kabin memurlugu / uluslararası iliskiler ve lojistik / ekonomi, işletme, bankacılık vs. 1738530147 düşünebilecegim üni bölümleri bunlar
  12. Otobuscu06

teşekkür ederim arkadaşlar üzerine tıkladıgımda bu satıcı gözüküyor
  13. Otobuscu06

arkadaşlar merhaba uzun zamandır sepetimde trendyol satıcısından eklemis oldugum bu urun duruyordu ve ben bu urunu satın aldım daha sonrasında siparislerim kısmından urunun uzerine tıkladıgımda farklı bir satıcı ve farklı bir fiyat yazıyor ama benim siparis bilgilerimde satıcı trendyol olarak...
  14. Otobuscu06

arkadaşlar merhaba şu anda lise 3.sınıfım ve kafamda böyle bir soru var ilk seçenek üniversite okumayıp otobüs muavini olup daha sonrasında otobüs ehliyeti alıp direksiyon başına geçmek ikinci seçenek ise üniversite okumak (Herhangi bir hedefe sahip degilim) üniversite bitince de herhangi bir...
  15. Otobuscu06

Android Samsung Galaxy S23 FE 256GB 18,499TL

satıcı hiç güven vermedi 1738523810 s24 fe de 20500 tl https://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-s24-fe-256-gb-8-gb-ram-samsung-turkiye-garantili-grafit-p-HBCV00006Y94ZR?magaza=Anika
  16. Otobuscu06

Yardım Xiaomi Mi Box S 4K Android TV (2. Nesil) 1080p TV'de Kullanabilir miyim?

teşekkürler arkadaşlar 1738522108 ???
  17. Otobuscu06

ne oldu hocam neden sordunuz?
  18. Otobuscu06

Arladaşlar merhaba trendyol üzerinden Xiaomi Mi Box S 4K Android TV Box Medya Oynatıcı (2. Nesil) satın aldım televizyonum 4k değil ancak ileriye yatırım olması adına tercih ettim bu cihazı, sizlere sorum bu cihazı televizyonumda kullanabilir miyim?
Top Bottom