Güvenilir bende oradan 182tlye aldım geleli bayağı oldu2 tane beyaz aldım bu satıcıdan toplam 1466 liraya vergi dahil güvenilir mi bu satıcı
2 tane beyaz aldım bu satıcıdan toplam 1466 liraya vergi dahil güvenilir mi bu satıcı
Güvenilir ajazz ürünlerinin çoğunu temuda çoğunu o satıyor
Güvenilir bende oradan 182tlye aldım geleli bayağı oldu
Link atmak ️
Resim paylaşmak ️
Genel bi bilgilendirme yapayım bu ürünleri teslim alanlar kontrol edebilirler. Ürünlerin arka kısımlarında Almanca uyarı etiketleri var tahminime göre %100 kesin olmamakla birlikte bu ürünler firmanın Avrupa'da satışa sunduğu veya sunmak isteyip Avrupa ülkelerinin ülkelerine sokmasına izin vermediği firmalar. Çünkü Avrupa'da çin menşeili ürünlere çok zorluk çıkarırlar. Bu firmaların hepsinin bi çin merkezli birde avrupa merkezli siteleri var. Dediğim gibi yüksek ihtimal avrupa merkezli yerlerinde daha yüksek fiyata ve euro ile satmak için yolladılar ama EU devletleri geri çevirdi muhtemelen. CE logolu etikette vurmuşlardı hepsine bi ara muhtemelen EU prosedürleri için. Çünkü bu ürünün Apex modeli bile Türkiye'ye satışta değil ama globalde satışta.güvenilir bence
Altında doğrudan ajazz etiketi var, temu tarafından denetlendiği anlamına geliyor. satıcı güvenilir.Güvenilir olup olmadığı bilinmiyor çünkü doğrudan Ajazz'dan almıyorsun çakma ürün üretip satıyor olabilirler sadece kullanıcı geri dönüşleri mevcut onlarda iyi yönde
doğrudan ajazz etiketi sadece ajazz'ın resmi mağazasında olur bu ürünün temudaki satış mağazalarının altında marka ajazz yazıyor dostumAltında doğrudan ajazz etiketi var, temu tarafından denetlendiği anlamına geliyor. satıcı güvenilir.
Aynen öyle bende buradan aldım almanca etiket var kutuda.Genel bi bilgilendirme yapayım bu ürünleri teslim alanlar kontrol edebilirler. Ürünlerin arka kısımlarında Almanca uyarı etiketleri var tahminime göre %100 kesin olmamakla birlikte bu ürünler firmanın Avrupa'da satışa sunduğu veya sunmak isteyip Avrupa ülkelerinin ülkelerine sokmasına izin vermediği firmalar. Çünkü Avrupa'da çin menşeili ürünlere çok zorluk çıkarırlar. Bu firmaların hepsinin bi çin merkezli birde avrupa merkezli siteleri var. Dediğim gibi yüksek ihtimal avrupa merkezli yerlerinde daha yüksek fiyata ve euro ile satmak için yolladılar ama EU devletleri geri çevirdi muhtemelen. CE logolu etikette vurmuşlardı hepsine bi ara muhtemelen EU prosedürleri için. Çünkü bu ürünün Apex modeli bile Türkiye'ye satışta değil ama globalde satışta.