Yan fanları intake yaptım bir de öyle deniyorum fakat doğrusunun veya mantıklısının hangisi olduğunu merak ediyorum. Eco Mode 65W açsam performans kaybı...
Sorun denecek bir durum yok 105W'lık bir işlemci 7600x. Tam yük altında 95 dereceyi görmesi normal. Oyunda da 85W çekerken 82 derece olmuş bu da normal...
Merhabalar arkadaşlar. 2 hafta önce topladığım sistemde olan parçalarımı aşağıya yazacağım.
Oda sıcaklığım 30 bazen 34 dereceleri buluyor çatı katında...
1 adet psu üstüne ters takıp 2 adet kasanın üst paneline düz takıp sorunu halledebilirim gibi düşünüyorum. Satın aldım dediğiniz fanları teşekkür ediyorum...
normalde takılmam ama adama da yanlış fan aldırmaman için müdahale ediyorum. Reverse içeri hava alan fan oluyor, reverse olmayanlar egzoz olarak kullanılır...
Hocam, illa ki reverse fan olacak derseniz Arctic P12 Pro Reverse ARGB fanlar hem kalitesi, hem sessizliği hem de soğutma başarımı çok iyi fanlar.
Normal...
senin reverse fan(içeri üfleyen)ın yok sanırım. sıvı soğutucu kullanmıyorsun zaten kasanın üstüne 3 adet reverse fan iş görür diye düşünüyorum. yine de konu...
Merhabalar aşağıda vereceğim sisteme 3 adet fan eklemek istiyorum ramlerim acayip ısınıyor sirkülasyon sorunlu olduğu için. Yardımınıza ihtiyacım var.
Kasa...