alkaizer isimli üyenin son içerikleri

1. alkaizer

Yardım Ryzen 5 7600 Isınma Sorunu. Yetersiz Soğutucu Mu ?

tam olarak gösterdiğin gibi hocam her şey
  2. alkaizer

Yan fanları intake yaptım bir de öyle deniyorum fakat doğrusunun veya mantıklısının hangisi olduğunu merak ediyorum. Eco Mode 65W açsam performans kaybı yaşar mıyım bilemedim onu da
  3. alkaizer

Üst ve arka fanlar dışarı veriyor exhaust. Altta tek görünen ve anakartın sağında kalan 3'lü intake.
  4. alkaizer

Merhabalar arkadaşlar. 2 hafta önce topladığım sistemde olan parçalarımı aşağıya yazacağım. Oda sıcaklığım 30 bazen 34 dereceleri buluyor çatı katında yaşıyorum ve klima açmadığım zaman işlemci 85leri görüyor 85leri görünce de işlemci soğutucunun bir fanı ramlerin üstünde kaldığı için ramlerim...
  5. alkaizer

Yardım Ramler Isınıyor Kasa İçi Sirkülasyon İçin Fan Önerisi

1 adet psu üstüne ters takıp 2 adet kasanın üst paneline düz takıp sorunu halledebilirim gibi düşünüyorum. Satın aldım dediğiniz fanları teşekkür ediyorum. Konumlandırmasını doğru mu aktarıyorum? 1787827747 ekran kartım 5070 ve dediğiniz gibi ondan gelen sıcak hava ve işlemci soğutucu...
  6. alkaizer

Yardım Ramler Isınıyor Kasa İçi Sirkülasyon İçin Fan Önerisi

Merhabalar aşağıda vereceğim sisteme 3 adet fan eklemek istiyorum ramlerim acayip ısınıyor sirkülasyon sorunlu olduğu için. Yardımınıza ihtiyacım var. Kasa : Rampage Reaper (4 adet fan var ve stabil hızda çalışıyor herhangi bir kontrol mekanizması yok) CPU: 7600X Cpu Soğutucu : Ocypus Delta A62...
  7. alkaizer

🔥İndirim Ubereats Komagene 1.2kg Çiğköfte 300tl

yokettik, teşekkürler.
  8. alkaizer

Yardım 7600x İçin Soğutucu Önerisi

herhangi bir modeli mi :D
  9. alkaizer

Yardım 7600x İçin Soğutucu Önerisi

Merhabalar arkadaşlar. CPU : 7600X GPU : 5070 Mevcut Soğutucu : DarkFlash Twister v2 120m Sıvı -25 Curve ve ECO 65W atılmış şekilde oyunda 80-85 dereceleri görüyorum. Soğutucunun çok yetersiz olduğunun farkındayım ve maksimum 1500-1750 lira bandında gerçekten farkedecek bir soğutucu...
  10. alkaizer

Yardım AMD Ryzen 5 7600x İçin En Mantıklı Ayarlar Nedir ?

şansımıza hiçbir yerde beyazı yok
  11. alkaizer

https://www.incehesap.com/segotep-fz6-pro-beyaz-2x120mm-kule-tipi-islemci-sogutucu-lga-1851-ve-am5-am4-uyumlu-fiyati-78338/ bunun hakkında fikriniz var mı sistemim de beyaz iyi derseniz alacağım herkes phantom spirit diyor ama bilemedim marka fanboylugumu yoksa ciddi ciddi farklar var mı
  12. alkaizer

teşekkür ediyorum F/p bir kule tipi veya 240m sıvı öneriniz var mıdır ?
  13. alkaizer

Macun MX-4 ve 2 hafta önce değiştirildi. Soğutucum problem DarkFlash Twister DX-120
  14. alkaizer

yani hangisini thermalright ile karşılaştırsam hep minimum 2 derece fark yemiş oluyor hocam 5-6 derecelerde bu fiyat farkına değmez mi 1000 lira
  15. alkaizer

Güncelleme AMD ECO 65W CO-25 sonrası PUBG 1 saatlik test sonucu
Geri