https://www.incehesap.com/segotep-fz6-pro-beyaz-2x120mm-kule-tipi-islemci-sogutucu-lga-1851-ve-am5-am4-uyumlu-fiyati-78338/
bunun hakkında fikriniz var mı sistemim de beyaz iyi derseniz alacağım herkes phantom spirit diyor ama bilemedim marka fanboylugumu yoksa ciddi ciddi farklar var mı
5 derece ciddi bi fark diye düşünüyorum ama o markalarda da muadilleri hangisi acaba merak ettim örnek atma şansınız var mıdır ?
1785492906
PBO kapalı sadece CO -25 ile aynı performansta düşük V dolayısı ile düşük ısı elde eder miyiz. çünkü ben bu UV ve CO mevzusunu tam olarak böyle anlıyorum
cevabın için çok teşekkür ederim. Şu an ECO Mode 65W ve Curve Optimizer -25 ile devam ediyorum yola. Isınma devam ediyor 85 limitledim yapacak bir şey yok bakalım daha detaylı bir ayar önerisi gelene kadar bu şekilde devam edeceğim. O sıra soğutucu bakmalıyım sanırım..
Yeni ayarlar ile denedim. sıcaklık facia durumda multicore'da.
PPT 105W TDC/EDC AUTO
Override +150
CO -25
Tek isteğim PUBG 1920x1080 very low ayarlarda 0 sıkıntı ile oyun oynamak dostlar :D
Arkadaşlar merhaba.
Forumda birçok konu açılmış buna dair farkındayım. Sizleri tekrara düşürdüğüm için öncelikle özür diliyorum.
Fakat açılan konuların tamamı eski gözüküyor. 2026 itibari ve günümüz güncellemeleri ile 7600X işlemcime en optimal ayarları yapmak istiyorum.
Öncelikle sıvı...
bir adet 7600x buldum 2.el 7500f'in 0'ı ile aynı fiyatta onu almayı planlıyordum paramgüvende sistemiyle..
ram için de 32gb 6000mhz expo destekli cl34 15.500 fiyat çekildi uygun mudur acaba?