Arama sonuçları: *

1. gaMMic_777

Yardım Param Güvende İle İkinci El Ekran Kartı Alınır Mı?

Anladığım kadarıyla sadece alıcıyı koruyan saçma sapan bir sistem, hiç kullanmadım kullanmayı da düşünmüyorum, ne alıcı ne satıcı olarak. Geçenlerde benzer bir konu daha vardı forumda, arkadaş ürünü iade etmiş satıcı kargoyu teslim almamış, kargo geri bana mı dönecek gibisinden durumlar...
  2. gaMMic_777

Çözüldü✓ Ekranın sağ üstünde gpu cpu kullanım değerleri açıldı kapatamıyorum

Nvidia'nın yer paylaşımı oyuncakları bunlar, Armoury ile bir alakası yok, aklınızda bulunsun :)
  3. gaMMic_777

Yardım Mavi Ekran Sorunu Yaşadığım Bilgisayarımı İade/Değişim Yapmak İstiyorum

Eyvallah hocam, anladım, belli ki epeyce kafa yormuşsunuz bu sorun üzerinde. Sürücü problemi olması kuvvetle muhtemel gibi, ara ara sürücü güncellemelerini kontrol edip sisteminizi güncel tutmanızda fayda olacaktır. Sorunu ne yaparken yaşıyorsunuz? Rastgele mi oluyor yoksa bu sorunu tetikleyen...
  4. gaMMic_777

Yardım Mavi Ekran Sorunu Yaşadığım Bilgisayarımı İade/Değişim Yapmak İstiyorum

Merhaba, mavi ekran hatasıyla ilgili "mini dump" dosyasından herhangi bir bilgiye ulaşılamadı mı?
  5. gaMMic_777

2 Adet 4K Monitör bilgisayarı afallatıyor.

Merhaba, iki monitörü de aynı hertz değerinde mi kullanıyorsunuz? DisplayPort kablo ile bağladığınız monitörde DSC'den kaynaklı sorun yaşıyor olabilirsiniz. Hangi monitör hangi kablo ile bağlı?
  6. gaMMic_777

Çözüldü✓ 4k 160hz monitör için displayport kablo tavsiyesi

Yeni gelen bir şey değil, G-Sync, Free-Sync, VRR hepsi aynı amaca hizmet eden özellikler ve çoğu birbirinin yerine kullanılabiliyor.
  7. gaMMic_777

HDMI ile de G-Sync çalışıyor, tek neden buysa boşuna endişe etme. İleriye dönük almak mantıklı ama şu an ki siteminle kullanırsan yine DSC açılacak, bilgin olsun.
  8. gaMMic_777

Merhaba, DP v2.1 almanın bir anlamı yok, ne ekran kartında ne de monitöründe DP v2.1 giriş çıkış portları yok. Elindeki ürünlerle DSC'siz DP portunu kullanamazsın. HDMI portlarını neden kullanmıyorsun?
  9. gaMMic_777

Yardım M.2 Nvme Ssd dönüştürücü ve PCI-E x1 hızı hakkında?

Yok, bozma filan değil, demek istediğim kararsız çalışabilirler. Sistem bazen görür bazen görmez, hızlar dengesiz olabilir gibi. Ayrıca, bu tür dönüştürücü yardımıyla kullanılan SSD'lere sistem de kurulamıyor (gerçi böyle bir niyetin var mı bilmiyorum ama). Sadece depolama amaçlı...
  10. gaMMic_777

Dönüştürücüler çok sağlıklı çalışmayabiliyor, ben bu riske girmezdim, tabi keyif ve para senin :)
  11. gaMMic_777

Merhaba, anakartında bulunan PCIe Gen3 x1 slotunun max bant genişliği 1GB/sn'dir (ki bu kağıt üzerindeki değerdir, normal kullanımda 800-900MB/sn arası bir değere denk gelir). Eğer herhangi bir aksilik olmazsa dönüştürücü yardımıyla taktığın SSD den bu değere yakın bir performans alırsın...
  12. gaMMic_777

Sizce bu toz normal mi??

Kasa zemindeyse masa üstüne koymak bir nebzede olsa fayda sağlıyor. Kasa nasıl bu arada? Fan filtresi filan var mı?
  13. gaMMic_777

Arkadaslar oyunda bu kadar ısınıyo islemci sorun olur mu sizce?

Eyvallah, arkadaşlarda yazmış zaten, hemen sistemi kapatıp bi sök bak. Bazı soğutucuların altında plastik bir bant oluyor, belki onu çıkarmadan monte etmişlerdir.
  14. gaMMic_777

Arkadaslar oyunda bu kadar ısınıyo islemci sorun olur mu sizce?

%25 kullanımda 95C mi? Soğutucunun fanları filan dönüyor mu? Görsel atar mısın?
  15. gaMMic_777

Hades 1 bosslardan düşen eşyalar ne işe yarıyor?

Merhaba, çok oldu oynayalı ama "Titan Blood" lardan bahsediyorsun diye tahmin ediyorum. Oyundaki en değerli itemlerdi, odandaki silahların formlarını ve upgradelarini filan açıyordun.
  16. gaMMic_777

Çözüldü✓ Yeni aldığım SSD'nin hızı neden böyle düşük

Yani, almadan önce anakartın soket desteğine baksaydınız keşke. Anakartın desteklediği PCIe 3.0 la bu hızları almanız gayet normal.
  17. gaMMic_777

Şifre ekranı açılırken siyah ekran gelmesi

Merhaba, arka fon siyah oldu değil mi? PC çalışmaya devam ediyordu? 1738479533 "Komut İstemi" ni yönetici olarak çalıştırıp "sfc/scannow" komutunu girerek "enter" tuşuna basın. Sistemde bozuk dosya ve uzantıları varsa bulup düzeltiyor, ardından sistemi yeniden başlatırsınız.
  18. gaMMic_777

8+8 pinli cpu kablosu nasıl takılır?

Giriş ve orta seviye güç kaynaklarının çoğunda tek 8-pin CPU güç kablosu oluyor ve pek çok işlemci için tek kablo güç beslemesi yeterli oluyor, ikinci kabloyu takmak için kasma yani. Sistem özelliklerini ve sorun yaşadığın kablo-soket ile ilgili görsel paylaşırsan daha sağlıklı yardımcı olabiliriz.
Top Bottom