Arama sonuçları: *

1. ZorTİnaYtİ

Yardım Teknobiyotik iade hakkında

olabilir hocam teşekkür ettim <333
  2. ZorTİnaYtİ

kanka bilemedim bi cok vurdum duymaz gibiler telefonda aradığım adamla mailleştiğim konustuğk adamlar bşr deil
  3. ZorTİnaYtİ

arkadaşlar merhaba sıvı soğutma aldım artic freezer 3 420mm fakat kasama sığmadı kasamda 420mm desteği var fakat radyotör ekstra 3 parmak uzun olduğu için sığmadı firmaya söyledim iade talebi başlatıcam ama başlatamıyorum kargo hala dağıtımda diyor o yüzden iade talebi başlatamıyorum bunun...
  4. ZorTİnaYtİ

🔥İndirim 🔥🔥 AKKO MONSGEEK M1W V3-SP-VIA Iyzico ile 3600TL 🔥🔥

https://www.gaming.gen.tr/urun/603889/akko-monsgeek-fun60-ultra-shine-through-white-tmr-hall-effect-manyetik-switch-argb-kablosuz-hotswap-mekanik-gaming-klavye/ vs...
  5. ZorTİnaYtİ

3.5k lık modelle tek fark kablosuz olmasımı
  6. ZorTİnaYtİ

hocam he nedir bilmiyorum bu 3600lük modelle farkı nedir
  7. ZorTİnaYtİ

Kanka selam genelde oyun olarak valo cs oynuyom buna göre önerebileceğin klavye varmı ses tok olursa daha ii olr olmazsa np birde 8k hz önemlimi bu konuda
  8. ZorTİnaYtİ

Sıvı eoğutma aldım kasama sığmadı

kasamda 3tane 140mm lik fan desteklediği yazıyordu buna güvenerek 420mmlik sıvı soğutma aldım fakat uzunluk olarak sığmadı bugğn geldi kargo iade edebilirmiyim??
  9. ZorTİnaYtİ

Yardım 7600x için bu sıvı soğutmayı aldım sıcaklık değerleri normalmi

yani marka kalite olarak iyi olması lazım piyasada sıfırı 4.5k-8k bantlarında https://www.vatanbilgisayar.com/razer-hanbo-chroma-240mm-rgb-2x120mm-fanli-sivi-sogutucu.html...
  10. ZorTİnaYtİ

Yardım 7600x için bu sıvı soğutmayı aldım sıcaklık değerleri normalmi

başlıktaki gibi 7600x i kullanyorum razer hanbo 240mm indirime girmişti 3k ya düşmüştü aldım fakat stres testinde 90 derecelere kadar cıkıyordu normal gelmedi servise gönderdim sizce bu değerler normalmi normalde am5 desteği yok fakat ayaklar uyuyo hatta fazladan am5/am4 uyumlu ayaklarım vardı...
  11. ZorTİnaYtİ

Mavi Ekran Mavi ekran yiyorum yardım

hocam selam ssdleri falan değiştirdik gene mavi ekran veriyordu sonra işlemciyi değiştirdik düzeldi gibi gene genel kullanım belli edicek kendini i3 taktık daha performanslıydı işin saçma kısmı biz bu işlemciyi bozuk diye servise zaten göndermiştik servis sıfırını göndermiştti eğerki yarın bir...
  12. ZorTİnaYtİ

bakalım hocam teşekkür ettm
  13. ZorTİnaYtİ

hocam buda disabled
  14. ZorTİnaYtİ

kanka 3 saat oldu nr zmn bitio bu
  15. ZorTİnaYtİ

beklemedeyim hocam çift ram takılı
  16. ZorTİnaYtİ

hocam kapalı zaten açtım smdi
  17. ZorTİnaYtİ

farklı farklı kodlardan mavi ekran yiyorum daha yeni geldi kasam. Ram işlemci anakart ssd ekran kartı hepsi servise gitti bir sorun yok olarak geri geldi gene montajladım kullanırken mavi ekran alıyorum formatlıyorum gene alıyorum bios güncel formatlamıyorum gene alıyor chromede dolaşıyorum gene...
  18. ZorTİnaYtİ

RAZER HANBO SIVI SOĞUTUCU UPDATE OLMUYOR

çözebildinmi
Top Bottom