Arama sonuçları: *

1. C

3000mhz Ramleri 3600mhz OC Yapmak

ddr5 hakkında hiç bilgim yok yardımcı olabilmek isterdim
  2. C

https://forum.donanimarsivi.com/konu/ram-ciplerinizi-ogrenin-guncel.185004/ Şunu yapar mısınız? Bir de 3600 CL 15 için dram voltage ne yaptınız? Bir de sadece ana CL yi mi ayarladınız onun dışındaki tüm gecikmeleri auto da mı bıraktınız Bir de Gear down mode u kapatmazsanız bios a CL’yi 15...
  3. C

işlemciniz neydi? Açtığınız konulara baktım da HyperX rami cl 15 yapmak istemişsiniz yine elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışayım eğer işlemciniz çok yeni bir şey değilse. Şimdi bu konuyu baştan bi okudum eski günlerim aklıma geldi :)
  4. C

artık bu işle ilgilenmiyorum maalesef. bildiklerimin çoğunu unuttum
  5. C

KASAYI ALDIM | 1800 TL Bandında Tercihen Beyaz Kasa Önerisi

Peki içinden çıkan molex fanların rgb renkleri anakarttan kontrol ediliyor mu yoksa kumandası falan mı var o renk olayı nasıl ayarlanıyor
  6. C

Bu paraya daha iyisi yok gibi anladığım kadarıyla
  7. C

Bu kasanın içinden çıkan fanlar molex mi? Kasanın fan hızı anakart yazılımından kontrol edilmiyor anladığım kadarıyla hızı hep sabit değil mi?
  8. C

❌İndirim Bitti! Taahhütü olmayan kaçırmasın(Turkcell paket)

O kadar uğraşmaya değmez gibi
  9. C

❌İndirim Bitti! Taahhütü olmayan kaçırmasın(Turkcell paket)

Ben zaten turkcell kullanıyorum ama faturasız diye herhangi bir taahütüm yok buna geçemez miyim?
  10. C

Çözüldü✓ YIL OLMUŞ 2024 2.EL 1080 ALINIR MI

3800-4000 TL civarına RX 5700 al, 5700 XT bios’u at. O paraya bundan daha iyi bir şey yapamazsın.
  11. C

360mm ile 5700x soğutamıyorum ?

İşlemci sıcaklığını belirleyen şey sıvı soğutmanın içindeki sıvının sıcaklığıdır. Sen henüz sıvı soğuk iken prime 95 açarsan 240 ve 360 arasında kısa sürede sıcaklık hiç farkı olmaz. Ama mesela oyun oynarsan veya prime 95 i 30 dk açık bırakırsan içerdeki sıvının ısınabilnesi için ona vakit...
  12. C

🔥İndirim Okey Klasik 20'li Ekonomik Paket (99 ₺)

alınmaz bu fazla kalın hissiyatı çok kötü
  13. C

PS Store'dan EA FC almak mı mantıklı, Epic'ten EA FC almak mı?

Ben hem PC de hemde PS4 de oynadım. PS4 de grafikler çok kötü PC ye göre.
  14. C

Hwid ban- anakart ilişkisi

Olabilir. Ben zamanında uğraşmak istemediğimden ve zaten bilgisayar eskimişti diye komple yenisini almıştım çözülmüştü.
  15. C

Hwid ban- anakart ilişkisi

Valorant daha beta da iken hwid ban yemiştim. SSD değiştirdim ama ban gitmedi. Sonra komple yeni bilgisayar almıştım.
  16. C

MSI Evoke 5700 XT sıcaklık normal mi?

Bende 5700 XT Gaming X var şuan 210w çekerken hotspot 100 oluyor normal sıcaklık ise 67 falan oluyor
  17. C

🔥İndirim Ajet Yurtdışı Uçuşları 1$+Vergi!

Milan’a bakıyorum da 1 dolar değil hiç bir tarihte
  18. C

Bir araba modelini hangi ünlü tanıtsa alma ihtimalini daha da artar?

otopark.com un araba incelemeleri cok iyi bence
  19. C

Öneri Fc 24 alınır mı sizce

Hala 250 lira mı oyun. Öyleyse nerede
  20. C

İOS 17 yükledikten sonra 7 GB ARTIŞ

Benim kullanılan 140tı ios 17 ye yükseltince kullanılan alan 167 ye yükseldi, garip
Top Bottom