alestacode
80+
- Katılım
- 8 Kasım 2022
- Mesajlar
- 319
- Reaksiyon skoru
- 197
başka operatöre geç kontörlü hatta sonra geri turkcell'e dön ucuza alırsın ben her sene yapıyorumTüh tamda paket bitti yenilemem lazım ama taşıma veya yeni üyelere özel![]()
başka operatöre geç kontörlü hatta sonra geri turkcell'e dön ucuza alırsın ben her sene yapıyorumTüh tamda paket bitti yenilemem lazım ama taşıma veya yeni üyelere özel![]()
500 cayma bedeli çıkıyor ama 12 ay a vurunca güncel fiyatlara bakınca her türlü karlı gibi duruyor. Vodafone hazırkart geçip geri geleceğim bakalım 561 diye numaram online taşıyamıyorum hata veriyorbaşka operatöre geç kontörlü hatta sonra geri turkcell'e dön ucuza alırsın ben her sene yapıyorum
Ben taahütüm bittiği zaman yapıyordum cayma bedeli çıkmasın diye. Eğer bitmesine çok kalmadıysa bekle bence.500 cayma bedeli çıkıyor ama 12 ay a vurunca güncel fiyatlara bakınca her türlü karlı gibi duruyor. Vodafone hazırkart geçip geri geleceğim bakalım 561 diye numaram online taşıyamıyorum hata veriyor![]()
Gelir mi tekrar 45 gün felan var.Ben taahütüm bittiği zaman yapıyordum cayma bedeli çıkmasın diye. Eğer bitmesine çok kalmadıysa bekle bence.
Valla gelir mi gelir ama bu fiyata gelir mi orasını bilmemGelir mi tekrar 45 gün felan var.Elde boru gibi sözleşmeler kalmasın
![]()
Sadece yeni hatlarda 90 gün operatör değiştirme kısıtlaması var. Detay:tanıdık turk telekom calısanım söyledi bunu araştırmadım ama inandım açıkçası eskiden aynı gün içerisinde değiştiriyorduk. Ama mantıken yeni bir faturasız hatta geçsem bile taahütlü olsa bile cayma hakkım mevcut bir yol yordam bulunur gibi
Kyk yurdunda Vodafone rezaleti çekilmiyorInstagramın kapatıldığı şu günlerde vpn bloklayan şirkete taahhüt bağlamayın. Tadınız kaçmasın sonra. Ben enayilik edip bağladım 2 yıllık aldığım vpn elimde patlayacaktı, gidip Vodafone da aldım. 2 tane aboneliğe para verdim 1 yıl boyunca. Ben yandım siz yanmayın.
Sanırım başka operatöre hazırkart olarak geçip tekrar geri gelmen gerekiyor senin deBen zaten turkcell kullanıyorum ama faturasız diye herhangi bir taahütüm yok buna geçemez miyim?
O kadar uğraşmaya değmez gibiSanırım başka operatöre hazırkart olarak geçip tekrar geri gelmen gerekiyor senin de