❌İndirim Bitti! Taahhütü olmayan kaçırmasın(Turkcell paket)

başka operatöre geç kontörlü hatta sonra geri turkcell'e dön ucuza alırsın ben her sene yapıyorum
500 cayma bedeli çıkıyor ama 12 ay a vurunca güncel fiyatlara bakınca her türlü karlı gibi duruyor. Vodafone hazırkart geçip geri geleceğim bakalım 561 diye numaram online taşıyamıyorum hata veriyor :P

500 cayma bedeli çıkıyor ama 12 ay a vurunca güncel fiyatlara bakınca her türlü karlı gibi duruyor. Vodafone hazırkart geçip geri geleceğim bakalım 561 diye numaram online taşıyamıyorum hata veriyor :p
Ben taahütüm bittiği zaman yapıyordum cayma bedeli çıkmasın diye. Eğer bitmesine çok kalmadıysa bekle bence.

Ben taahütüm bittiği zaman yapıyordum cayma bedeli çıkmasın diye. Eğer bitmesine çok kalmadıysa bekle bence.
Gelir mi tekrar 45 gün felan var. :( Elde boru gibi sözleşmeler kalmasın :D

tanıdık turk telekom calısanım söyledi bunu araştırmadım ama inandım açıkçası eskiden aynı gün içerisinde değiştiriyorduk. Ama mantıken yeni bir faturasız hatta geçsem bile taahütlü olsa bile cayma hakkım mevcut bir yol yordam bulunur gibi
Sadece yeni hatlarda 90 gün operatör değiştirme kısıtlaması var. Detay:

Instagramın kapatıldığı şu günlerde vpn bloklayan şirkete taahhüt bağlamayın. Tadınız kaçmasın sonra. Ben enayilik edip bağladım 2 yıllık aldığım vpn elimde patlayacaktı, gidip Vodafone da aldım. 2 tane aboneliğe para verdim 1 yıl boyunca. Ben yandım siz yanmayın.

Instagramın kapatıldığı şu günlerde vpn bloklayan şirkete taahhüt bağlamayın. Tadınız kaçmasın sonra. Ben enayilik edip bağladım 2 yıllık aldığım vpn elimde patlayacaktı, gidip Vodafone da aldım. 2 tane aboneliğe para verdim 1 yıl boyunca. Ben yandım siz yanmayın.
Kyk yurdunda Vodafone rezaleti çekilmiyor

Arkadaşlar kurye kaç günde geliyor?

Ben zaten turkcell kullanıyorum ama faturasız diye herhangi bir taahütüm yok buna geçemez miyim?

Ben zaten turkcell kullanıyorum ama faturasız diye herhangi bir taahütüm yok buna geçemez miyim?
Sanırım başka operatöre hazırkart olarak geçip tekrar geri gelmen gerekiyor senin de

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,287
Üyeler
185,701
Son üye
N0Face
Geri